erkekler evlenmeden önce neden eşlerini denerler?

E

EU1

Ziyaretçi
erkekler kızları neden evlenmeden önce dener, ne gibi konularda denerler ve neden seni deniyorum derler?

bir erkek arkadasım eşini evlenmeden önce denediğini söylemişti, tabi dedi ben denedim bile bıraktım onu neler yaptım bakalım beni gercekten sevıyor mu diye denedim kızdırdım terkettim sonra evlendim bunu bile yaptım eşime dedi, ama bilmeliydim sevgisinden emin olmalıydım dedi....

erkekler neden denerler ve siz denendiniz mi biliyor musunuz?

hiç başıma gelmdi..
ne gerek varki bu tür çocukca şeylere..

Evli değilim ama erkek arkadaşım zaman zaman beni deniyor farkediyorum.
Daha sonra itiraf ediyor zaten :roflol:

Örneğin ona olan sevgimi sınıyor. Bazı problemler olduğunda (aramızdaki sorunlar, maddi sıkıntılar, manevi sıkıntılar...) ona karşı tavrıma, sevgimi gösterip göstermediğime, tavrımın değişkenlik gösterip göstermediğine bakıyor. Ya da arkadaşlarımızla birlikteyken davranışlarımız değişiyor mu diye bakıyor. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

Yıllaaaaaaarrrrr öncesine gittim. Hatırlamak zor oldu ama sonunda hatırladım. Bende denenmedim bu yüzden erkeklerin bunu neden yaptıklarını bilmiyorum. Kanımca güven sorunu olmalı.

Ay bu ne demek ya deneme tahtasımıyız biz sositososito

Evli değilim ama erkek arkadaşım zaman zaman beni deniyor farkediyorum.
Daha sonra itiraf ediyor zaten :roflol:

Örneğin ona olan sevgimi sınıyor. Bazı problemler olduğunda (aramızdaki sorunlar, maddi sıkıntılar, manevi sıkıntılar...) ona karşı tavrıma, sevgimi gösterip göstermediğime, tavrımın değişkenlik gösterip göstermediğine bakıyor. Ya da arkadaşlarımızla birlikteyken davranışlarımız değişiyor mu diye bakıyor. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

detaylandırır mısın bunları,
yani ne yapıyor mesela paramız yok dıyor sen tamam askım mı demenı beklıyor
ay wallaha parasız olmaz hıh dememenı mı beklıyor

kaıdnlarıda kendileri gibi eksik,yalancı sandıkları için

kaıdnlarıda kendileri gibi eksik,yalancı sandıkları için

sönmezim ağzımdan aldın lafı çok yaşa:1hug:
erkeklerin aklı sürekli böyle şeylere çalıştığı için karşısındakinide kendileri gibi zannediyorlar:umursamaz:

Yıllaaaaaaarrrrr öncesine gittim. Hatırlamak zor oldu ama sonunda hatırladım. Bende denenmedim bu yüzden erkeklerin bunu neden yaptıklarını bilmiyorum. Kanımca güven sorunu olmalı.

nne yapmıştı peki denerken sizi?

ben böyle bir şey yaşamadım
her erkeğin de yaptığını düşünmüyorum
arkadaşların da dediği gibi güvensiz erkeklerin yapacağı birşey sanırım

erkekler kızları neden evlenmeden önce dener, ne gibi konularda denerler ve neden seni deniyorum derler?

bir erkek arkadasım eşini evlenmeden önce denediğini söylemişti, tabi dedi ben denedim bile bıraktım onu neler yaptım bakalım beni gercekten sevıyor mu diye denedim kızdırdım terkettim sonra evlendim bunu bile yaptım eşime dedi, ama bilmeliydim sevgisinden emin olmalıydım dedi....

denediğini o söylemeden kendimde anlıyorum çoğu zamn o bunu yapınca bende onu denedim bir kaç defa tabii saçma çocukça olduğu kesin ama insan kendini engelleyemiyor ego tatmini :çok üzgünüm:sanırım

detaylandırır mısın bunları,
yani ne yapıyor mesela paramız yok dıyor sen tamam askım mı demenı beklıyor
ay wallaha parasız olmaz hıh dememenı mı beklıyor

hayır canım elbette bunlar planlı şeyler değil
olaylardan çıkarımda bulunmak bence
tamam aşkım dememi beklemiyor
ama her durumda ona destek olup olmadığımı, yanlışını söyleyip söylemediğimi, yeri geldiğinde nasıl davrandığımı gözlemliyor ve kendince bir sonuca varıyor

Valla güzelim senin arkadasinda cok acimasizca denemis:mymeka:
Terkederek, üzerek deneyeni ilk defa duyuyorum, ama belki bizimkilerde bizi üzdügü zaman deniyorlarCADIARZU
Benide denemis benimki, her sordugu sorudan sonra seni denemistim gectin diyordu:nazar:
Bende : "bu seferde ben seni denedim, aferin sende gectin pekiyi" derdim:lepi:

Insanlarin birbirlerini denemesini normal buluyorum, sonucta ömür paylasacaksin o insanla.

Kadin olarak biz hic mi denemiyoruz? Baska bir kiz ismiyle msn adresi alip eklemeler, baska bir numaradan msj atmalar vs vs. Bakalim cevap verecek mi diye cogumuz denemisizdir.

Ama arkadasininki abartili olmus. Birinin sevgisinden emin olmak icin terk etmek gerekmiyor, fazla abartmis.

kadınlar denemiyormu sanki çok gördüm kuzenim bile evleneceği adamı benim tarafımdan denemişti ..:sinifsinif:
erkeklere çamur atmak sadece bu başka bişi değil:eek:lmaz:

ben hıc denenmedım eşim gerek duymadı demekkı:nazar:

ben hıc denenmedım eşim gerek duymadı demekkı:nazar:

Valla canim öyle bir deniyorlar ki hic farkinda bile olmuyorsun.
Bana denedigini itiraf etmese bende bilmezdim, hic farkina varmazdim.
Ama denemek derken, öyle planlar projeler yazilip cizilerek denemeden bahsetmiyorum.
Misal veriyorum; sadakat senin icin ne demek diye sormustu.
Verdigim cevaptan sonrada, seni denemistim gectin demisti.
Yani böyle bir soruyla karsilastiginizda denenip denenmediginizi anlarmisiniz?
Benim aklimin ucuna bile gelmemisti.

denemek bir noktaya kadar doğru bence. ama iş zıvanadan çıkmamak kaydı ıle. hayatımızın en buyuk kararını verıp evleneceksek eger, onun tepkılerını bılmemız gerekır. ben de eşimde zaman zaman bır bırımızı denemışızdır.

X