erkekler evlenmeden önce neden eşlerini denerler?

zeki olduklarını sandıkları içinkaydirigubbakcemile3

hiç böyle bişey başıma gelmedi...gerek de kalmadı...başımıza maddi sıkıntı geldi beraberce üstesinden geldik..ailevi problemlerimiz oldu yine birbirimize güç verdik...
bence güven problemi olan erkekler deneme gereği duyar..kişi kendinden bilir işi:)
benim şahsi fikrim saçma ve çocukça olduğu yönünde..

basima gelmedi,geldiyse bile cakmadim yani...
ben onu denedim ama hakliydim,sonradan söyledimde..

evli bi bay anlatmisti, denemis..soyle olmus; kaderimde varsa o mutlaka benim esim olur, ben onu sudan bi bahaneyle terkedeyim sonra bakalim birlesecekmiyiz, bakalim bu benim kaderim mi demis...ozleyecek miyim bakalim onsuz nasil olucam demis...aradan biraz zaman gecince de bin ozurle barismak istemis kizla, kiz da barismis, evlenmisler

bana cok sacma geldi, hem kendin terket hem kendin baris, sonra da kadere bagla

Bu erkekler bazen cok mal oluyolar ya =)))

hiç böyle birşey başıma gelmedi.ama sanırıım sevgisinden yada eş adayından emin olmak için deniyor olabilirler.ama şayet deneseydim terk ederdim

:1shok: ay ınanmıyorum sadakat ne demek testı gectın ha,
way wallaha, inanılmaz bu erkekler...

Evet canim düsün artik yani, nerden anlayacaksin test edildigini.
Buna verdigim cevap her daim, her kosulda esim dedigim adamin yaninda olmak sadakat demistim. Hastalikta saglikta vs vs-tatlicadiarzu- yerimseniben

Daha önceki kiz arkadaslari, seni hic bir zaman aldatmam diyorlarmis.
Benim örfümde, adetimde, dinimde aldatma yok ki bu soruya o cevabi vereyim.

Ama iste dedigim gibi, denedigini nerden bileceksiniz böyle bir soruda.

vaay bak bu aklıma gelmemıstı ben planlı bı denemeden kast etmıstım

ay sımdı kafama takıldı benımkı denedımı acaba benı bi sorumkaydirigubbakcemile3

Hele bi sor bakem ne dicekkaydirigubbakcemile3

beni eşim denemedi...
sebepler sonuç olmadı bizim ilişkimizde sonuç sebepti...

eşim beni hiç denemedi
bende onu denemedim
bana mantıklı gelmiyor böyle şeyler

Kendine güvenmeyen insan dener kardesim.. Dener de dener şakkıdı

denemek?
bana kalirsa iliskilerin baslangicinda olmali bu ya..
evlenmeye ramak kala denemeyi ben guvensizlik olarak algilarim.
sevgilim beni denemismidir sanmiyorum beni sevdigin soylediginden beri bir imtihandan gectigimi sanmiyorum ama kafasinda mutlaka bir analiz yapiyordur bir duruma bir olaya olan tepkilerimi kayit altina aliyordur. kaldi ki daha dun dedi iliskimiz ciddiye dogru gittikce insan daha cok dusunmeye basliyor diye.. dusunuyorsa hak veririm ama denemesine pek hak veremiyorum.
baslarda ben cok denedim cunku hic guvenim yoktu ve belli birseyin olusabilmesi icin kafamda cok hendekten atlattim onu. ve o da biliyor. ama artik ben bu adamla evlenirim diyorsam denemkten cok karakterini davranislarini analiz ederim, blof yapmam kisacasi yani. acikcasi aynisini da ondan beklerim.

evli bi bay anlatmisti, denemis..soyle olmus; kaderimde varsa o mutlaka benim esim olur, ben onu sudan bi bahaneyle terkedeyim sonra bakalim birlesecekmiyiz, bakalim bu benim kaderim mi demis...ozleyecek miyim bakalim onsuz nasil olucam demis...aradan biraz zaman gecince de bin ozurle barismak istemis kizla, kiz da barismis, evlenmisler

bana cok sacma geldi, hem kendin terket hem kendin baris, sonra da kadere bagla

canim benzetme gibi olmasin da seye benziyo bu
adamin teki essegini cayira salmis millet bagla felan demis bu da yok demis dua ederim bulunur zaten kaderimde varsa.
yani kaderimde varsa diye terkedip sonra barismak??
valla cok komik geldi dogrusu..
kader dedigimiz sey bizim kararlarimiz neticesinde gelisen birsey.. boyle kendimi atayim surdan kaderimde varsa olurum gibi olmus..
valla elimde degil guldum kahvecim.. bu kadar sacmaliga da pes hakkaten..kaydirigubbakcemile3

Her erkek dener diye bir şey yok.
Belki güven duymuyorsa böyle bir şey düşünebilir ama güvenmiyorsa da birlikte olmanın anlamı yok.

erkeklerin kendine olan güvensizliğinden ileri geliyor bu durum çünkü kendileri sütten çıkmış ak kaşık değiller.
sa.ma bi durum banada yapıldı vallahi beni bu halimle kabul etmiyosa cehenneme kadar yolu var
ben kimsenin deneme tahtası değilim egosunu kimseye tatmin ettiremem üzerimde..
işine gelen çeker gelmeyen defolur gider bu kadar. nokta...........

güvensızlık kişilik bozuklugu

sevdıgını kaybetmeyı göze alma

kendını begenmıslık...

şimdilik verıler bunlar mı

denemek?
bana kalirsa iliskilerin baslangicinda olmali bu ya..
evlenmeye ramak kala denemeyi ben guvensizlik olarak algilarim
.

sevgilim beni denemismidir sanmiyorum beni sevdigin soylediginden beri bir imtihandan gectigimi sanmiyorum ama kafasinda mutlaka bir analiz yapiyordur bir duruma bir olaya olan tepkilerimi kayit altina aliyordur. kaldi ki daha dun dedi iliskimiz ciddiye dogru gittikce insan daha cok dusunmeye basliyor diye.. dusunuyorsa hak veririm ama denemesine pek hak veremiyorum.
baslarda ben cok denedim cunku hic guvenim yoktu ve belli birseyin olusabilmesi icin kafamda cok hendekten atlattim onu. ve o da biliyor. ama artik ben bu adamla evlenirim diyorsam denemkten cok karakterini davranislarini analiz ederim, blof yapmam kisacasi yani. acikcasi aynisini da ondan beklerim.

Buna katiliyorum canim.
Hatta hepsine katiliyorumkaydirigubbakcemile3
Is ciddiye bindikten sonra denemek zaten güvensizligi ortaya koyar.
Zaten cogu kisi evlendikten sonra esini deniyorsa, güvenmediginden deniyor, ama iliskilerin baslarinda sart oldugunu düsünüyorum, hele hele bizim gibi uzaktaysaniz.

Buna katiliyorum canim.
Hatta hepsine katiliyorumkaydirigubbakcemile3
Is ciddiye bindikten sonra denemek zaten güvensizligi ortaya koyar.
Zaten cogu kisi evlendikten sonra esini deniyorsa, güvenmediginden deniyor, ama iliskilerin baslarinda sart oldugunu düsünüyorum, hele hele bizim gibi uzaktaysaniz.

cok kısı gıbı kendı ılıskısınde cok seyın dogal oldugunu savunuyorsun

ama normalde yanlıs bır durum oyle mı
:enbuyukkk:

ne aşkım benı denedi ne de ben aşkımı denedim..
bence guven eksıklıgı.. denıyorsa demekkı flörtunden suphesı vardır..

benım arkadaslarım hep yaptılar işte.. yok msnden eklemeri..yok telinden baska bi arkadasla konusturtmaları vs.. ama kendilerine yapılsa emınımkı kızgın bogadan farksız olurlar..
kendıne yapılmasını ıstemıyorsan neden sen baskasına yapıyorsunkı buda bana çok sacma gelıyor işte.

ne aşkım benı denedi ne de ben aşkımı denedim..
bence guven eksıklıgı.. denıyorsa demekkı flörtunden suphesı vardır..

benım arkadaslarım hep yaptılar işte.. yok msnden eklemeri..yok telinden baska bi arkadasla konusturtmaları vs.. ama kendilerine yapılsa emınımkı kızgın bogadan farksız olurlar..
kendıne yapılmasını ıstemıyorsan neden sen baskasına yapıyorsunkı buda bana çok sacma gelıyor işte.

şimdi ewlı oldugunuz kocanızla flörtteyken bu gıbı hareketlerı yapmadınız yani öyle mı
yapan erkekler de var
bu hareketlerı yapıp evlenen de yapmadan ewlenen de var

cok manasız
msne bırı gıbı eklesen belkı yapmıcak ama sen yaptın anlayıp aldatıcak
ya da bılerek aldatıcak kı sonucunu goresın dıye

X