Erkekler cinsel ilişkiye girmeden ne kadar dayanabilir ?

ben ce erkegine gore degisiyo ama bildigim kadariyla onlarda iliskiye girmek lux degil ihtiyac yoksa agri oluyomus.....belki bu durumda erkekten erkege degisiklik gosteriyodur...
ağrı kadınları sexse ikna için uydurulmuş bir yalandır.bayanların acıma hisleri daha fazla olduğu için....

ağrı konusu yalan değil bir gerçek. ama dediğiniz gibi kendi kendini tatminle de geçirilebilir. çünkü spermler birikiyor ve arkadan oluşan spermler de gelince sıkışıklık yapıyor (bunu da bir dergide okumuştum). ben yinede güven duyulan ve sevgi dolu bir ilişkide evliliğe kadar bekleyip her iki tarafında bu şekilde kendine işkence etmesinden yana değilim. her önünüze gelenle yapın demiyorum.yanlış anlaşılmasın.ama bu sadece erkek için değil bence kadın için de bir ihtiyaç ve aşık iki kişi arasında yaşanması gereken bir duygu.

bence saglıklı bir erkek haftada 3-4 kere ister
eger saglıklıklı olup istemiyorsa nedenlerini araştırmak lazım
1.aldatma
2.eşden soguma
3.fantazileri eşle yapamadıgı için başka yollar başvurma

walla bunu erkeklere sormak lazım dıycem ama asla dogru cevap vermezler kı en azından benım esıme sordugumda dururum ne var kı der ama adetımın bıtmesını guc bekler yanı 7 gun zor sabreder

Son düzenleme:
walla bunu erkeklere sormak lazım dıycem ama asla dogru cevap vermezler kı en azından benım esıme sordugumda dururum ne var kı der ama adetımın bıtmesını guc bekler yanı 7 gun zor sabreder

benimkide ölle bazen adetim 4 gün felan sürer 7 gün sürünce neden bu kadar uzun sürdü ya der.

herkes erkeğine göre değişir erkeklere sormak lazım felan demiş ama bence bu konuda kadının rolüde unutulmamalı
kadınlar kaç gün dayanabilir peki evli kadınlar ?. bekarlar mecburen dayanırda dayanmayanlarda oluyor tabiki, ben 1 yıllık evliyim ve hemen hemen hergün isterim ama engeller oluyor tabiki adet gibi

aslında adet olayı bence birazda erkeğin sabrını denemk için güzel yani kendini kontrol etmesi lazım arada değilmi ? bu şekilde zorda olsa sabırlı olmayıda öğreniyorlar. bizi anlamalrı için iyi bir şey bence

Son düzenleyen: Moderatör:

bizimde 2 yıl olacak nişanlıyım..hiç birlikte olmadık ama seviştik bunun dışında bişi olmadı yani ben de izin vermiorum öle gidip başka yerde ihtiyaç gidermesineklava:
ve işin kötüsü hala bakirr:1closedeyes: merak edip bi yanlış yapmasa bari

erkekler çok bencil olabiliyor bazen,doğru vereceğin cevap biz kadınların ihtiyaç listesindeki malzeme olmadığımızı hatırlatır.boşuna dememişler erkeklerin bir nefsi vardır hakim olamazlar,kadınların kırk nefsi olsa hepsine hakim olmasını bilir diye.en hassas noktaları buysa bizde onları istediğimiz gibi yönlendirebiliriz buda bize verilen en büyük hediye.fırsatı değerlendirelim arkadaşlar.

Bilmem biz uzun süre sevgili olduk doğru söylediğini biliyorum ondan önce de hiç deneyimi yoktu eşimin evlenene kadar full dayandı daha çok yeni evliyiz her gece hatta günde 3 4 kez bile yapabiliyoruz ::

Bilmem biz uzun süre sevgili olduk doğru söylediğini biliyorum ondan önce de hiç deneyimi yoktu eşimin evlenene kadar full dayandı daha çok yeni evliyiz her gece hatta günde 3 4 kez bile yapabiliyoruz ::

kiz ona seymi dayanir.allah iyiligini versin emi senin.biz yeni evliyken haftada iki sefer ancak oluyordu.acisina dayanamiyordum yaaa

kiz ona seymi dayanir.allah iyiligini versin emi senin.biz yeni evliyken haftada iki sefer ancak oluyordu.acisina dayanamiyordum yaaa

canım hepsinde içime igrmiyor ama minik minik önsevişme gibi ama hepsinde içime girdiğide oluyorda bilmem ya o kadar acımıyor o çok istiyor bende istiyorum gerçi oluyor işte :)hem çok acımıyor ki zevk bastırıyor acıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…