Erkekler cinsel ilişkiye girmeden ne kadar dayanabilir ?

ne olursa olsun erkekler bişekilde boşalmak zorundalar bu dogal bişey bence:roflol::roflol::roflol:
:sm_cool::sm_cool:

hamileyken eşim 4-5 ay durdu hiç bir şekilde boşalmadan
bu çok mu iyi elbette hayır bunu sonardan anladım ama buna pahalıya mal oldu
şimdi ise aynı isteksizlik yani ayda bir olsa göbek atacak 15 günde bir anca ondada artık benim için üzülyor sanırm ondan
bırakın arkadaşlar boşalsın sevdiklerinz eşleriniz siz yokken yanlarıda kıskanmayın sonra sorun oluyor haberinzi olsun

bekar ve evlı erkek olarak ayırırken yasam sartlarını da aslında goz onunde bulundurmak lazım..yogun ıs temposunda calısan eve yorgun argın gelen bı erkekten fazla bı performans beklenemez..kolunu kaldıracak halı kalmaz ama bosbos oturan yogun olmayan bı erkek bolca bu mevzuları dusunmek ıcın vakıt bulur dıye dusunuyorum..nasıl kı herkesın yemek yıyısı yada ne sıklıkla yedıgı farklıysa erkegınde ne sıklıkla nasıl ılıskı ıstedıgı de farklıdır ama hamıle esı olan bı erkek ne kadar sabredebılır aylar boyunca bosalmadan duramaz mutlaka bosalır esım yapmıyo benımle bırlıkte hamılelık yasıyo dıyenlere pek ınanmıyorum yapıyadur ama sız gormuyorsunuzdur yapmazsa zaten hastalanır

benımkı mesela normalde her hafta bara gıttıgını opustugunu arada da kızlarla beraber oldugunu soylerdı,
ama mesela eve kız getırmemıs bu denklıkle düşünürsek ne yapıyordu pek bılmıyorum
arabada olabılır arkadaslarının evınde olabılır ama normal bekar bı erkek kız bulunca yapıyor olabılır o da 1 ayda 1 e denk gelebılır en ıyı ıhtımalle,

sen kendı 3 yıllık sevgılın ıcın soruyırsan muhtemelen hıc yapmıyor kendı kendıne ugrasıyordur..
napsın cocuk aldatsın mı yapmıyosa ugrasıyodur işte..

ama dşün evlıler haftada 2 kere yapıor..

valla konu dikkatimi çektide.. 2,5 yıl oldu ilişkimiz.. benim için nişanlım dünyanın en yakışıklı genci..
çevremde ki herkes dünyanın olmasa da genel olarak hoş olduğu kanaatinde..
aklıma geliyor şeytan dürtüyor soruyorum, kimseyle birlikte oldunmu olurmusun diye.. yeminler ediyor asla kimseye dokunmam, dokunmadım diyor.. (not: tanıştığımız gün itibariyle diye ekliyor) kendimi tutarım seni beklerim diyor..
ben inanıyorum ya yapamaz böyle birşey.. şuan askerde olduğu düşünülürse 4 yıl bide askerden sonra hazırlığımız diyelim 4,5 yıl benden başka hiçbir bayanın elini bile tutmamış olacağına inanıyorum..
kimsenin aklını almayacağına da inanıyorum.. o bana bunu yapmaz.. benden başkasını düşünmez..
benden başkasını öpmez..
o beni bekler..
canım o benim.. canım..

erkeğin evlimi,bekarmı olduğuna göre değişir.eğer evliyse alışmıştır hep ister fazla boş bırakmaya gelmez.yok bekarsa garibim bulursa yer bulamazsa kendi kendini oyalar.

ya kişiye göre değişir ama şöyle bir durum var
adamı bir yere kapatın senelerce cinsellik yaşamasın
aç olsa belki açlıktan ölür ama seks yapamadığı için ölen kimseyi duymadım açıkcası
yani cinsellik yaşamazsa ölmeyeceğine göre senelerce dayanabilir

ne yapsın adam çatlasınmı yahu masturbasyonuna kadar karışılırmı ???

Erkek uzamanı değilim valla her erkek nasıl durur ne kadar durur bilemicemm....
Ben bana ait olan erkeği bilirim..Ama bana ait olanında ne kadar süre durduğunu vs hiç söyleyemem yani..

zavallı eşim ben hamile kaldığımdan beri sabir taşı oldu
tabii ara ara bişeyler oluyor ama çoook uzun zaman ara verdiğimizde oluyor

sevgilimle şubatta tam ikiyıl dolucak.
ve ben kesinlikle karşıyım bi şekilde ihtiyacını gidermesine başkasıyla.
izin vermiyorum öle bişey yaparsan unut beni diyorum.
ben nasıl bekliyosam evleninceye kadar sende beklemek zorundasın diyorum.
o da beni çok sevdiğinden dayanmaya çalışıyor.
ama artık çok kötü olduğunu diyor.
zor dayanıyorum falan diyor.
kolay değil tabi erkekler bizim gibi değiller ama yalan demiyorsa bizimki iki yıldır sabredıyor şekerimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…