evet yapmazlarsa ağrı yapıyor doğru ama illa bi kadın olması gerekmez kendi kendinede rahatlayabilirler
eşimle resmi nikahı yaptık düğün sonraya kaldı ve biz gece beraber uyuduk hemde hiçbirşey yapmadan ..tam 4 hafta..yani sabredilebiliyor...ama 3 günde yada gün aşırı kendini rahatlattığını biliyorum oda ağrıdan dolayı...suan yurt dışında ve bayrama gelicek ...allahtan korkar ve başak bi kadının hayalini bile getirmez aklına..all sasırtmasın
ben sekiz yıllık evliyim
ikinci gün olmasa kavga çıkarıyor
anlayacağın her gün istiyor
Olaya evli erkekler ve bekar erkekler olarak bakmalı .
Evliliklerde haftada en az 2 kere sex yapmak gerekir diye düşünüyorum ki bu genellikle gün aşırı olur yaş ilerledikçe bu sayıs düşer.
Demek ki evli erkekler en fazla 2-3 gün dayanabilir .
Bekar erkekler ilişkiden çok mastürbasyona yönelir çünkü evli erkekler gibi canı istediğinde birlikte olabileceği kadını bulması çok zordur ya genelevlere gidecek ya da sevgili varsa ki sevgilisi her zaman evli bayan gibi evet demeyecektir ya da birliktelikleri sınırlı olacaktır .
Geneleve gitse para yetiştiremez o yüzden kadınsızlığa alışkın oldukları için mastürbasyona yönelirler ya da uyumayı bekleyip rüyalanırlar.
:roflol:bende bi telefon açammm
Esimle 1,5yildir evliyiz ve 5,5sene beraberdik evliligimizden önce ve 5,5sene dayandi hic bir PISLIGINI ne gördüm ne yakaladim ve hergün beraberdik aksam saatlerine kadar demekki benimki baya dayanabiliyormus .. simdide hamileyim iliski oluyor ama sikca degil ve ona tekrar güveniyor ve tekrar dayandigini biliyorum...
olurda kendisi birseyler yapmaya kalksa cok kizar ve sinirlenirdim (masturbasyon) naniknanik:roflol: ama böyle birsey yapmadiginida biliyorum ...
Ama o bu bir tarafa erkekten erkege degisiyor daha cok erkegin iradesine yada esine/kiz arkadasina olan tutkusuna bagli galiba esin/erkek arkadasin sana nekadar tutkuluyusa,bagliysa okadar da cok senden istiyor herseyi senle yasamak istiyor üstelik bende varken niye bir baskasi degilmi? :jeyyar:naniknanik
benim sewgilimde 6 senedir bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?