- 10 Ekim 2021
- 1.679
- 3.158
- 83
- Konu Sahibi gittinyine
Yapmasaydınız işte buradaki herkes bunu söylüyor, cinselligin orta yolu olmaz, istemiyorsanız hayır diyecektiniz, ısrar mi ediyor tekmeyi basacaktınız.Aslında amacım üsturuplu veya üsturupsuz bir imaj çizmek değildi. 2 tane tanımadığım, daha önce de hiç evine gitmediğim 3 erkekle birlikte aynı eve girmeye korktum ve o yüzden ağladım bile. Ve de istemiyorum beraber olmayı. Neden olmayayım ki olmak istesem? Eşofman dediğiniz olay, zaten komple eve götürme olayı onun isteği üzerine oldu. Eşofman dediğiniz olay da ikimizin orta yolu gibi oldu. Çünkü ben beraber olmak istemiyordum. O da beraber olmak istiyordu ve böyle davrandı. Hatta diğer konumda da anlatmıştım, ısrarla "evime gelmeyeceksen hayatımda işin ne, seks yapmayacaksak en yakın kız arkadaşlarımdan ne farkın kalır" falan demişti.
Bir imaj cizme derdinde olmasanız, "arkamdan boyle boyle diyor mudur" diye konu açmazsınız.
Öğrenmek istediginiz seyi soyleyeyim mi; evet bence sizin arkanızdan insanlara "soyle yaptik, boyle yaşadık" diye anlatmıştır. Çünkü size saygi duysa sizi sekse zorlamaz, size saygi duysa elinizden tutup "gel buraya neden korkuyorsun, bak bu hasan, bu da ahmet, beyler bu da benim kız arkadasim" derdi.