- 29 Nisan 2023
- 401
- -2
- Konu Sahibi gittinyine
Eh işte, kısmen. Tam anlamıyla kendim seçtim diyemem ama bu kişide dayak da yemedim tabiHayır kendileri seçmiş olmuyor. Ama sen kendin seçmişsin. Ne silah dayayan olmuş ne döven.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eh işte, kısmen. Tam anlamıyla kendim seçtim diyemem ama bu kişide dayak da yemedim tabiHayır kendileri seçmiş olmuyor. Ama sen kendin seçmişsin. Ne silah dayayan olmuş ne döven.
Kötü bir cinsellik tecrübesi olmuş.Ya sevişeceksen adam gibi seviş ya da adam gibi sevişme. Yok iç çamaşırı yok eşofman yukarı çıktım aşağı indim. Ne farketti? Cinsellik yaşadın işte, yaşamadığını mı sanıyorsun? Madem doğru bulmuyorsun niye karşındakinin iki sözüne tav olup sonra pişman oluyorsun? Hayır demeyi öğrensene. Niye kendine ait Bi kararın Bi duruşun yok. Niye arkasında duramayacağın şeyler yaşıyorsun. Hem de kendi isteğinle bile değil baskıyla. Madem bu kadar cinsellik istiyor ayrılsana, kardeşim biz birbirimize göre değiliz diye.
Yani o ladar söylediğimden tek mesajı mı çıksrttın? Anlattıkların dahs kötü. Ysni ya bu kknu fske milletle kafa buluyorsun ya da söylenenleri anlama kapasiten yok. E tamam da güzelim sen bu adama neden hayır diyemiyorsun tamam seni bi yere çağırır hayur diyemezsin başka konularda vs hayır diyemezsin anlarım. Adam seviselim dediğinde istemediğin halde neden hsyır diyemiyorsun? Yani ya da bu ikiyüzlülük neden kimse istedin diye seni dövecek değşl açıkça istedim de sende rahatls bizdeMesaj yoluyla olduğunu nereden çıkardınız? Hem mesaj yolu, hem dışarıda buluştuğumuzda da bahsetmiştim, azarlamıştı niye etek giymedşm diye sinemaya giderken, sürekli eve girmeme ikna etmeye çalışmaları, realde de aynı baskıyı uyguladı tabii. Sadece mesaj yok yani
İradenizi bu adama yada başkasına ancak istemediğiniz şeyleri yapmayarak gösterebilirsiniz. Hayır diyorsanız hayırdır bunun kıyafetlisi,ciplagi olmaz.Sevişmek normal bi şey de bu kişiyle değil, ondan dolayı böyle tepkiler veriyorum ya zaten. Eh yani, kendi isteğiyle denilemez tam olarak ama boşverin. İşte ben de ondan bahsediyorum. Bu irademi karşı taraf neden göremiyo ya da ben mi yeteri kadar yansıtamadığım için böyle zorlama yoluna gidiyor, onu çözmeye çalışıyorum. Bu girdaptan kurtulmam lâzım. Çünkü her zaman hayatta istediğin şeyleri yapmış olmuyosun
Karşı taraf ne yapmış ki? Adam fikrini, zikrini açıkça belirtmiş. Sen adama yaş günü hediyesi kıyafetli seks sunmuşsun benim anladığım bu. Sinemaya etekle gitmedin diye kızan bir adamın evine niye gittiğini tabi ki biliyordun.Eklemiştim zaten konuyu. Sevişmek için gitmemiştim. Sevişmek için gitseydim zaten sevişirdik. Ortada bakire olmaklık bir durum yok. Ben bakireyim mi demişim yazdığım konuda? Evet, ben ödedim zaten yaptığım her şeyin bedelini. Başkası değil, bana bunları yaşatan niye bedel ödemiyor? Bundan bahsetmiştim. Hep ben mi ödeyeceğim başkasının yediği haltların bedelini, onu soruyorum. Karşı tarafın bi boşalması uğruna niye ben bedel ödüyorum, onu soruyorum. Kararlarımın sorumluluğu zaten bende ve de çekiyorum zaten, içiniz rahat olsun. Ben niyetimi söylüyorum. Karşı taraf bana bunları yaparken bana bunlar hak reva mı yani? Karşı taraf sütten çıkmış ak kaşık gibi yorumlarınız var da çünkü.
Çocuk gerçekten çok iğrenç abaza biri aklı fikri şeyinde.Daha neler demedi ki.... "Evime gelmeyeceksdn hayatımda işin ne?" "Seks yapmayacaksak normal yakın arkadaşlarımdan ne farkın kalır?" Sinemaya gidecektik, bana "Niye etek giymedin" diye azarlamıştı. Ben ona yanında taşıdığı prezervatifleri attırmıştım, o da etek giymemi istemişti. Sinemada bacaklarımı ellemeyi düşünüyordu sanırım. Pantolon giymiştim diye azarlamıştı. Ben daha önce de farkına varmıştım, bu çocuk bana farkına vardırdı. Benim başıma ne geldiyse şu yaşıma kadar, hep gitmem gereken yerlerden gidemediğim için gelmiş. Aman düzelir, aman düzeltirim, aman seviyorum... Benim insan bırakamama, vazgeçememe sıkıntım olduğunu söyledi psikologum. Bunun üzerine eğiliyoruz ama inanın, diğer yaşadıklarımda da çok zarar gördüm. Bence bi insan bu kadarını da haketmez ya. Aslında ettim... Çünkü bu süreçte ailemi çok üzdüm. Çok üzdüm... Müstahak o yüzden bana.
Aynen öyle... Şimdiye kadar hep ezilip büzüldüm zaten. Yukarıda birisi "kadınlar cevval olmalı" demiş ve ben bunu sağlamak istiyorum ama nasıl başaracağımı bilmiyorum. Yırtık olmak istiyorum, kimseyi ezmeden kendimi ezdirmemek istiyorum. Bi de vazgeçememe gibi bi hastalığım var, bunun da üzerine eğiliyoruz çok şükür ki biraz sıkıntılı olsa da çocuktan ben kendim ayrıldım. Eskiden olsaydı 1 sene 2 sene bu çocuğa tahammül ederdim teşekkür ederimYa belli ki saf iyi niyetli birisin. Kendini böyle travmatize etme çok fazla düşünüyorsun. Millet neler neler yapıyor sürekli ezilir büzülürsen üstüne gelirler.
Önce kendini tanı ben ne istiyorum ne istemiyorum bunları bil. İstemediğin şeylerin arkasında da dur. Bunun için senden ayrılacaksa da ayrılsın zaten. Kaldı ki ayrılmışsınız hiç gereği yoktu istemediğin bir şeyi yapmanın. Erkeklerle aynı evde olursam başıma bir şey gelebilir korktum diyorsun ama sen onları gönderdikten sonra geri gelebilirlerdi. Böyle yapınca kötülüğün önüne geçmiş olmuyorsun. Oradayken ölmek istemeyeceğin hiçbir ortamda bulunma diye bir söz var.
Evet, duruşumda bi eğrilik var. Burası kesin. Zaten bunu düzeltmeye çalışıyoruz destek alıyorum. Fakat bu çocuk, kendi o bahsettiğin en yakın arkadaşlarının yüzüne bile o**** diyen birisi. Bu çocuğu ben değil, etrafındaki o kızlar pohpohluyo bu yüzden. Ben bu çocuğa 3 kere sokak ortasında bağırıp tokat attım, bu dedikleri "boşalt beni, uzun süre istemem, en yakın arkadaşlarımdan seks yapmayacaksak ne farkın kalır" gibi söylemlerinden dolayı. Ağladı hatta bi seferinde. Gebersin de. Bırak ağlamayı gebersin. Benim tek hatam, o söylemlerine rağmen hâlâ ayrılmamak ve devam ettirmek, çok fazla şans tanımak oldu. Bağlanma konusunda problemlerim var çünkü. Bağlanma şeklim yanlış.Siz milletin evden çikmasını isteyerek zaten kendi kendinize evde birileri varken rahat sevişemem havası yaratmışsınız kur babam kur çocuk birşey demese bile arkadaşları bu şekilde düşündü başka açıklaması yok bu işin. Ayrıca istemediğiniz halde bir kere boşalt bidaha uzun süre istemem nedir ya iğrenç igrenç ortamlar bizde öğrenci olsuk sevgililerimiz oldu hiç böyle pislik ortamlar görmedim gerçekten duruşunuzda bir eğrilik var ki size bunları rahatlıkla söyleyebilmiş ve siz de kabul edip dediğini yapmişsınız umarım daha çok hataya düşmezsiniz
Ee cocuklar aptal degilse herhalde adamlari neden evden cikartmak istediginizi anlamislardir. Cocugun evine gidiyorsunuz madem oturmak sinav derdiniz arkadaslarindan neden rahatsiz olursunuz dimi ama evde istemiyorum demek bir cok seyi anlatir zaten erkek milletine. Erkekler gayet bire bin koyarak ballandira ballandira anlatir her seyi, siz de simdiye kadar bu kadar kezbanlik yapacaginiza gozunuzu acsaydiniz,simdi bosuna sizlanmayinMerhaba arkadaşlar. Sevgilimin en yakın kız arkadaşı
Bu konumdaki çocukla sevgiliyken onun doğum gününde emrivaki yaparak evine götürdü beni. Benim de o saatte 3. Kez kaldığım dersten sınavım vardı. O yüzden sınavı kaçırdım. Sonra sınava internetten girmeye çalıştık falan filan. Bana normalde "Benim evde laptop var, oradan gireriz" demişti. Ben de evdeki 2 arkadaşının çıkması şartıyla gelebileceğimi söyledim ama geldiğimde çıkmamış oldukları için kapıdan içeriye girmeyip aşağıya indim ağlayarak. Çünkü 3 tane erkek evde ne yapacaktım? Korktum. Sınava o yüzden aşağıda telefonumdan girmek durumunda kaldım ve ayaküstü girdiğim için sınavdan 25 almışım. Sonra çocuk "arkadaşlarım senin için evden çıktılar" deyip beni tekrardan evine götürdü. Önce odasını gösterdi falan, sonra sarılıp uyumak istedi ve düğmelerimi açmaya başladı. O zamana kadar sürekli bana seks konusunda zorbalık yaptığı ve direttiği için ve kendime zarar verdirmeden bir kereliğine boşaltırsam uzun bi süre bana bu konuda baskı yapmayacağını söyledi. Diğer konuda anlattığım üzere benim üzerimde iç çamaşırım, onun da eşofmanlı bi şekilde kıyafet üzerinden sevişme oldu. Pantolonunu çıkarıp eşofmanını giydi hatta. O şekilde kıyafetli bi şekilde çıplaklık olmadan boşaldı. Sonra beni öpüp sevdiğini söyledi. Ve sarılıp uyuduk. Sonra başka bi kız arkadaşı geldi, ben çağırmıştım çocuğun evine tek girmemek için, kız bizim okuldandı yine. O kız, ben, sevgilim otururken ev arkadaşı olan diğer 2 çocuk da geldi. Sohbet ettik öyle. Sonra çantamı alıp çıkacakken çocuk beni zorlamış gibi hissettiğini ve kötü hissettiğini falan söyledi. Sonra çıktık, beni evime bıraktı. Zaten iki alt sokağında oturuyorum. 4 gün sonra yine eve davet etti. Hâlbuki uzun bir süre dayanacağını söylemişti. Ben yine arkadaşının çıkmasını söyledim ve çıkmış. Bu sefer kıyafetli bile sevişmedim, sadece gerdanımı öptü. Dudaktan öpüşmedik bile. İttirdim çünkü onu. Sonra çocuk eve geldi. Ben de diğer çocuk gelince evden çıkmak istedim ve çıktık evden. Sonra benimki arkadaşına kızmış "niye erken geldin?" diye. Sizce arkadaşlarına o günkü kıyafetli sevişmemizi direk seks yaptık diye anlatmış mıdır? Erkekler böyle üstüne koyarak anlatırlar mı? Çünkü neticede seks yapmadık. Yani tam anlamıyla ilişkiye girmedik. Zaten şu anda da ayrıyız, ben ayrıldım ondan ama benim içime dert olduğu için soruyorum. Arkadaşına, erken geldiği için kızmış neticede. Ve de erkek arkadaşlarına çok soğuk davrandığım için erkek arkadaşları rahatsız olmuşlar. Az konuşan birisi olduğum için " bizi hiç takmıyo, bizle oturmuyo" demişler benimkine. Gözümüzün içine bile bakmadı demişler. Ne düşünüyorsunuz? Benimki kendiyle övünüyo mudur acaba "yatağa attım" gibisinden? Neticede ilişkiye girmedik ve çıplaklık yoktu onda da, bende de.