Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim eşimle aramda 5 yaş var ve iyikide var diye düşünüyordum.hem beni çok iyi anlıyor hem bir şey olsa şımarıklık filan yapsam rahatsız olmıuyor hemde nede olsa bizler daha erken yaşlanıyoruz
En ideali kaç bilmiyorum ama ben aşkımla aynı yaştayım yaş farkı olmasını ben istemezdim bence erkek ya da kadın büyük olmamalı ne biliyim bana tuhaf geliyo he babam annemden büyük tabi çevremde ki bi çok insanda böyle ama ben kendim için aynı yaş ideal diye düşünüyorum
3-4 yaş ideal sanırım..benim eşimle aramda 6 yaş var. 6 yaş olunca da kendileri fazla olgun oluyorlar sanırım..bizden de aynı şeyi bekliyorlar. Bi anda 6 yaş büyümek zor be kızlarr ( ha arada şımartılmakta güzel oluyor tabi..bize bebekleri gibi davrandıklarında. zemuszemus