Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana laf yetistirceginize terbiye alin biraz. Ayrica sadece detay verdigim kisim hakkinda yorum yapin bu kisi bana 5 ay once ciddi iliski teklif etti.O sana olta atmis tatlim sen de aninda cevap vermissin bak aklinda olsun cevap verme oyle manasiz mesajlara akli sira seni denemis simdi arkandan bakip guluyordur allahin mali aninda cevap yazdi diye
Malesef.Yani 2 senelik erkek tecrübem yok diyorsun ..
Ben malesef ona cevap attim peki simdi ne yapmam lazim itibarimi geri kazanmam icin?S
indan bazen bi soru işaretine bile cok sey bağlayabilir eğer o insan geçmişte sizde yer edinmişse başka biri olsa yerinizde o da eminim düşünecekti neden attı acaba diye durduk yere kimse kimseye soru işareti göndermez çünkü sizin aklınızı karıştırmaya calısıyor umursamaz davranın bence yoksa ona istediğini vermiş olursunuz
Tesekkur ederim. Yanlislikla atmasi imkansiz. Baska bi kizin atmasida imkansiz mesajlarim asla telefonunda kalmaz biliyorum. Birde bu kisi bana 5 ay once teklif etmisti ama yine benim yuzumden olamamistik.
%95bostadir.bisluktadir.bi yazdi bakalim cevap gelecek mi.siz cevap verene kadar o pisman olmustur yazdigina.bosluk durumu gecmistir belki.o yuzden de tekrar cevap vermiyordur...gormemis gibi falan yapar da.biseyleri istiyosa net olsun net konussun.bence cevap bile vermeyin bi daha yazarsa hic taviz vermeyin yani.muhtemelen bir boslugunda cani isteyince bir anda yokluyor siziMerhaba. Uzun zamandir forumu takip ediyorum ama bu soruyu sorabilmek icin uye oldum direk konuya giriyorum.
2 yıl once birbirimiz seviyoduk ama yollarımiz ayrilmak zorunda kaldi ve dogal olarak 2 yildir gorusmuyoruz , cok uzak sehirlerde yasiyoruz. Bundan 5 ay once faceden mesajlastik bir sure ama sonra onuda kestik. Ve gecen gun gecenin bir yarisi bana faceden mesaj atmis soru isareti "?" yollamis ama ben bu mesaji 1 gun sonra gordum ve hemen cevap attim bikac sey yazdim ama bu sefer o cevap atmadi. Daha dogrusu mesajlarim okundu olarak gosterilmiyor ama interneti kapatip okudugundan eminim. Simdi sormak istedigim biz bu kisiyle 2 yildir gorusmuyoruz bana neden mesaj atmis olabilir hala bana ilgisi var midir?
ozaman söyle bir durum olabilir, daha önce teklif etmis sen kabul etmemissin ya belki yine edecekde seni yokluyor
bi bekle en iyisi, bidaha yazarsada hemen atlama biraz beklesin
Aylarca bu adamı mı bekliceksiniz ? Yeni aşklara yelken açın yahu bırakın bu adamı.Cevap vermedi diyorsunuz.Boşta kalınca dönüş yapıyor belliki.Böyle bi adamdan ne hayır gelir ? Tamamen umursamaz olun.Seviyor ve istiyorsa çabalayacaktır zaten.İtibarı filan boş verin.Cevap yazarsa da siz dönmeyin.Hemde görüldü yazısı çıksın yinede dönmeyin.Cok haklisiniz keske atmasaydim ama bu adamda soyle bir sey var ben cok onceden ona her gun mesaj atiyotdum alistirdim tabi ben ne zaman uzun sure mesaj atmasam o atiyordu bana ve muhtemelen yine oyle oldu. Sizce aylarca mesaj atmasam itibarimi duzeltebilir miyim?
Ya soyle bi durum var burda belirtmek istemedim ama cok fazla kiz var etrafinda her istedigi kiz yaninda oluyo hatta oylr bi tip yani bos kalcagini sanmam. Malesef mesaj atmak gibi bi hata yaptim bunu geri nasil telafi ederim bilemiyorm%95bostadir.bisluktadir.bi yazdi bakalim cevap gelecek mi.siz cevap verene kadar o pisman olmustur yazdigina.bosluk durumu gecmistir belki.o yuzden de tekrar cevap vermiyordur...gormemis gibi falan yapar da.biseyleri istiyosa net olsun net konussun.bence cevap bile vermeyin bi daha yazarsa hic taviz vermeyin yani.muhtemelen bir boslugunda cani isteyince bir anda yokluyor sizi
Mesaj da ne yazdığınız da önemli tabi ki . Ama bundan sonra sessiz kalmanız gerekiyor ondan cok ciddi bi mesaj gelmediği sürece dalga geçer gibi soru işareti gönderdiği bişeyi görmemiş gibi yapmanız lazımBen malesef ona cevap attim peki simdi ne yapmam lazim itibarimi geri kazanmam icin?
Cok egolu biri tekrar teklif etcegini sanmam hatta o kadar egolu ki bana mesaj atmasi bile garibime gitti
Gercekten cok yanar doner ama ayni zamanda cok egolu mesaj atmasi bile benim garibime gitti. Birde bu kisi bana 5 ay once teklif etmisti ama yine benim yuzumden olamamistik. Simdi sizce hic mesaj atmazsam itibarim geri gelir mi?Aylarca bu adamı mı bekliceksiniz ? Yeni aşklara yelken açın yahu bırakın bu adamı.Cevap vermedi diyorsunuz.Boşta kalınca dönüş yapıyor belliki.Böyle bi adamdan ne hayır gelir ? Tamamen umursamaz olun.Seviyor ve istiyorsa çabalayacaktır zaten.İtibarı filan boş verin.Cevap yazarsa da siz dönmeyin.Hemde görüldü yazısı çıksın yinede dönmeyin.
Düşündümde en iyisi hiç dönmeyin ya.Erkeğin yanarlı dönerlisi hiç çekilmez.Size yazık.Boşverin bunu.
Ya biliyo musun benim aklimdanda o geciyodu. Benim adim atmami bekliyo ama yok oyle yagma ben surundurcem onu.ozaman kendini hatirlatip bir umut senin teklif etmeni bekliyor
vallah baskada aklima bisey gelmiyor
bu arada saat kac olmus millet halen basliga geliyo
Canımın içi ne itibarı ya giden gitmiş çoktan Cevap verme oda kendi itibarını kaybetsin.Egosu insin.Takma bu kadar,unutulur gider.Adam hatırlayıp hatırlayıp sana gülmüyodur korkmaGercekten cok yanar doner ama ayni zamanda cok egolu mesaj atmasi bile benim garibime gitti. Birde bu kisi bana 5 ay once teklif etmisti ama yine benim yuzumden olamamistik. Simdi sizce hic mesaj atmazsam itibarim geri gelir mi?
Mesaj da ne yazdığınız da önemli tabi ki . Ama bundan sonra sessiz kalmanız gerekiyor ondan cok ciddi bi mesaj gelmediği sürece dalga geçer gibi soru işareti gönderdiği bişeyi görmemiş gibi yapmanız lazım
Bi daha kolay kolay mesaj atmaz iste anca aylar sonra atar bende o zaman cevap vermeyip onu rezil edebilirim.Canımın içi ne itibarı ya giden gitmiş çoktan Cevap verme oda kendi itibarını kaybetsin.Egosu insin.Takma bu kadar,unutulur gider.Adam hatırlayıp hatırlayıp sana gülmüyodur korkma
Sizce sebebi ozlem mi?Özlem ..
Ya biliyo musun benim aklimdanda o geciyodu. Benim adim atmami bekliyo ama yok oyle yagma ben surundurcem onu.