Erkek tecrübesi olanlar?

Neden bu kadar kotumserlik? Neden beni sevme ihtimali bu kadar uzak geldi size?
Bir soru işaretiyle mi seni sevdiği ihtimalini düşündün??
Nedenini sormuşsun cevap verdim, keşke yazsaydın kötü cevap vermeyin beni sevdiğini söyleyin diye bari tövbe yaaa

Erkek tecrübesi derken? :KK57: Sadece bi soru işareti gönderdi diye saNa hala ilgisi olduğunumu düşünüyorsun tatlım? Düsünme.... Yem atmış sende oltaya gelmişin, tabi erkek tecrüben yok olsa yapmazdın :63:
Evet yok o yuzden sordum zaten. Peki sizdeki bu karamsarlik neden? Neden beni seviyor olmasin ki?

Yok kizin biri atmaz aylaaar onceki konusmamizin o telefonda durmadigina eminim. Ayrica o kisi benimle birlikteyken tabi ki boyle biri degildi ama suan ozgur o yuzden ne yaptigiyla ilgilenmiyorum.
Ilgilenmesen konu acmazdin :KK59:

Bir soru işaretiyle mi seni sevdiği ihtimalini düşündün??
Nedenini sormuşsun cevap verdim, keşke yazsaydın kötü cevap vermeyin beni sevdiğini söyleyin diye bari tövbe yaaa
Bi soru isaretine kimse kanmaz ama afedersinizde boru degil yani 2 yildir birbirimizin yuzunu gormedik ve simdi bu mesaj ne alaka insan ister istemez anlam yukluyor.

Evet yok o yuzden sordum zaten. Peki sizdeki bu karamsarlik neden? Neden beni seviyor olmasin ki?
Bendede yok olsa Dükkan senin :KK70:kendimi kötü hissettirdin şuan halbuki tecrübe güzel şeydir ayol:KK59:
Neyse konuna gelince, bazen öyle can sıkıntısından yaparlar öyle bi soru işareti atarlar gizli numaradan ararlar, cok takılma yani sen neden hemen cevap yazdınki oğlana eğlence çıkmış simdi sıkıldıkça yazar sana

Onun sana karşı ilgisi var mi yok mu bilemem ama senin hala ilgin var belli:KK14:

? Bu isarete karsilik yine ayni isaret ya gönderilir ya gönderilmez. Siz neden bir sürü sey yazma gereği duydunuz ki?

Dipnot: erkek tecrübesi nedir kardes? ?
Farkindaysaniz siradan bi arkadasim bana ? yolladi demiyorum

aslinda gönderdigi soru isareti degilde, ardindan senin yazdiklarina cevapsiz kalmasi seni ilgilendirmeli bence
sevseydi, tekrar seninle olmak isteseydi, mesaji yanlislikla atmasaydi vs vs vs senin yazdiklarini cevapsiz birakmazdi
bence

bu arada, bu saatde böyle bir konu basligi :KK48: herkes basliga gelmis (ben dahil)

Bendede yok olsa Dükkan senin :KK70:kendimi kötü hissettirdin şuan halbuki tecrübe güzel şeydir ayol:KK59:
Neyse konuna gelince, bazen öyle can sıkıntısından yaparlar öyle bi soru işareti atarlar gizli numaradan ararlar, cok takılma yani sen neden hemen cevap yazdınki oğlana eğlence çıkmış simdi sıkıldıkça yazar sana

Ben onu 1 gun beklettim oyle cevap attim ama hataymis. Ne bileyim ki hic ondan mesaj beklemiyodum ayrica zaten sadece adini yazip soru isareti koydum

aslinda gönderdigi soru isareti degilde, ardindan senin yazdiklarina cevapsiz kalmasi seni ilgilendirmeli bence
sevseydi, tekrar seninle olmak isteseydi, mesaji yanlislikla atmasaydi vs vs vs senin yazdiklarini cevapsiz birakmazdi
bence

bu arada, bu saatde böyle bir konu basligi :KK48: herkes basliga gelmis (ben dahil)

Mesaji yanlislikla atmasi imkansiz ama .s
baska baslik gelmedi aklima :KK70:

Bi soru isaretine kimse kanmaz ama afedersinizde boru degil yani 2 yildir birbirimizin yuzunu gormedik ve simdi bu mesaj ne alaka insan ister istemez anlam yukluyor.
Ya allahaşkına ne anlamı yaa, 2 yıldır gormediği insanı nasıl sever bir insan? Hele de bir erkek yani. İmkansızz...

Boş zamanına oyuncak aramiştır canım... Burda senin tavrın ilgimi cekti dogrusu hem 2 yıl önce bitirmissin hem de arkadaşa beni hala sevme ihtimali neden uzak geldi size diyorsun. Seviyodun bir soru isaretine bu kadar takacaktın ve buraya erkek tecrübesi olanlar diye konu açacaktın madem neden 2 sene önce son verdiniz?
Madem seviyorsun o da seni seviyor ki soru işareti göndermiş , sen biz erkek tecrübesi olanlardan ne istiyorsun ? Zira senin de 2 senelik bi erkek tecrüben var.Bilmem anlatabiliyor muyum?:KK51:

X