Bence Bunu Onlara Birak.senin Söylemenle Takacaklarsa Hiç Takmasin Daha Iyi.gelinlerine Neyi Yakiştiriyorsa Birak Onu Taksinlar.bak Sana Gerçek Bir Olay Anlatayim Canim.çok Saygin Bir Aile Kiz Istemeye Gider.bi Bakarlar Kiz Evi Avda Yok Onu Isteriz Bunu Isteriz Diye.peki Der Kayinpeder Ne Derseniz Tamam.ben Zaten Kizima Istediği Herşeyi Alirim Demiş.kizin Anasi Tutturmuş Sayi Koyun Diye.kayinpederde Buyrun Siz Söyleyin Kaç Tane Isterseniz Yaparim Demiş.kadin 6 Tane Bilezik Demiş.kayinpederde Peki O Zaman Biz Gelin Kizimiza 10 Tane Bilezik Yapmayi Uygun Görmüştük Ama Madem Siz 6 Tane Istiyorsunuz Tamam 6 Tane Bilezik O Zaman Sayi Kondu Demiş........................................................işte Canim Umarim Gereken Mesaji Almişindir
bende ondan bahsedıyorum banada 3 blezik bır takı setı yapıyorlar banada ucuza gıdıyorsun dıyorlar:çok üzgünümlsun ama ben nısanlımı cok sevdığım ıcın ses çıkarmadım ve kendı annemede tamam 5tane yapıyorlar dedım dusunun yanı annem asla kabul etmıyor cunkı ama bız bırbırımızı cok sevıyoruz ama 5ten aşağı kız gitmıyormustatlicadiarzu
bu konuda bende çok sorun yaşadım aielm ve ben böle konulara takılmadık ne takarsanız sizin şerfinize dedi babam onalrda hemen diğer geline ne taktıysak bunuda onu takıcaz dediler ama ona ne taktığını sölemediler neyse sadete geleyim kaynanam kendi fikrine göre gitmiş almış bilezikleri beni kuyumcuya soktu sadece set beğen dedi sonra düğün günüde 2tane bilezik taktı 4 takıcam demişti ertesi gün nikahta bi 2tane daha taktı ama herkeste onalrı ayıpladı bende de böle şeylerin önemi yoktur ama bazen aileler müdahale ederler bende bütün takılarıımı erkek tarafına vermedim bende kaldı busefer onalr problem çıakrdılar sorunlu bitakı merasimiydi bizimkisi