- 16 Kasım 2007
- 170
- 1
- 43
arkadaşlar birbirinizi seviyorsanız o kadarda önemli olmamalı.biz eşimden şu kadar bilezik istiyoruz diye söylemedik .gönlünüzden kaç kopuyorsa o kadar takın dedik,14 bilezik ,küpesi bilekliği yüzükleriyle falan bayağı oldu
canim ben senin ne durumda oldugunu çok iyi anladim. senin altinda parada gozun yok yada onun hesabini yapmiyorsun. sadece ailenin sana yaptigi baski altinda kaldin ve acaba bu isi kavgasiz nasil çozeriz diye bizim fikirlerimizi aldin sanirim. yanilmiyorsam...bende ayni durumdayim. dedim ya annem dun çok acayip sinirlendi elindeki taktigi bir iki bilezigi de vermiyorsun ver de goruruz dedi. aslinda herkes çok iyi anlasiyordu ama hani derler ya alisveris de belli oluyor kimin ne oldugu aynen oyle. annem sogudu. ister istemez benide sogutmaya çalisiyor. annesi de farkli...
ben bu oglen vakti askima çok sakin bir sekilde durumu izah ettim kendisi sagolsun uzme tatli canini ben arkandayim dedi. bakicaz...bizim asil problemimiz ailem annem adetlere duskunler, oyle gormusler, birde herseyin usulu var diyorlar ve kendince de haklilar. karsi taraf ise hiç adetçi degil, hatta adet bilmezler, birde hevesli degiller aliyim yapiyim susleyim annemde buna çok sinir oluyor. bakalim haftaya neler olacak...
ayni durumdayim oleyyy !!!!
ask onemli huzur onemli falan filan biliyoruz bunlari da...herseyin bir usulu var canim allah allah
babam soz kesmede "kizimin degeri altin ile biçilmez ne istiyorsaniz onu takin" demisti. onlarda bir salladi ki anlatamam...nisan geldi is ciddiye bindi emanetten set takimini takiyim da eve donerken verirsin dedi sayin kayinvalidem dun aksam ! (kendileri benim adima set takimi begendiler de almislar bende hiç begenmedim)
ailem sozde nisanda bilezik para altin taksinlar bize bende insanlara bakin ne kadar saygi deger kayinvalidem var diye emnatten takacagim oylemi ? olur bekle canim
aslinda ben varya hiç sevmiyorum altini maltini ama herseyin bir limiti var
kuafor parasini gelin versin, bohçada eksigini gelin versin, hersey gelin kostursun ama siz aileme saygisizlik yapin, 10 liralik bohçayi çok gorun, iki tane alamayiz deyip annemi uzun, 15 bilezikten 5 e dusurun (babamin 15 tane takacagi allah razi olsun) sonrada gelin niye acayip oldu...
yahu ilk oglunuz ya bari alamayacaginiz seyi soylemeyin
kizlar durum su ki bilezik dugun masrafi yerine kayinvalidem seviyor diye geçen hafta kayinababacim bmw çekmis altina...
neyse ozetliyim de durum su
altin maltin sevmiyorum aslinda ve gerçekten askimla çok mutluyum
ama ailesi çok cimrilik ve gorgusuzluk yapiyor bu aralar ailemin durumu onlardan biraz daha dusuk ama gonulleri oyle temiz oyle buyuk ki iste...
annem bi almasinlar da gorurler bak nasil bozuyorum bu nisani deyip duruyor...çok uzuluyorum ama ...sonumuz hayirli olsun.
aileler çok anlayissiz. ama sunu biliirim oglunu evlendiriyorsan kesenin agzini açacaksin biraz.
bendensin canım ewet
seninde nişanlılığın zor gecmiş anlaşılan neyse ben mayısta ewleniyorum sen?
nisanim Mart'in 15'inde.
dugunum ise Ekim'in 11'inde.
soze kadar hersey superdi...hersey sonra sonra çikiyor...guçlu ol. dort elle saril askina, insallah oda hep senden yanadir. en çok suna uzuluyorum, annem bana derdi de inanmazdim. annem hakli çikiyor ya mahçup oldum ya o beni olduruyor iste...
♥gözyaşı♥;2262188 .!.:Benim nişanım Martın 9 unda düğünüm de kasımın 9 unda olacak ALLAH nasip ederse.
Ben gerdanlık istemedim, çünkü hiç takı takamam ve altın da yatırımlık olsun istedim miktar belirtmedim ama gerdanlık takımı ister misin diye sordular yok oda bilezik olsun dedim. Şimdi bana 200 gramlık bilezik alacaklar yani 8000 ytl civarında ayrıca hediye iki yüzük bir kolye bide saat aldılar.
Evlenipde ne yapacaksınız bekarlık sultanlıktır...axx bekar olsaydımda babamdan duysaydım bu laflarıı zoruma bu kadar gitmezdi.senağlama
Yol yakınken dönün derim wallaa..senağlamasenağlama
Walla nişanlı iken yapmıyorlar,canları aşkları hayatları oluyoruz..evlendikten sonra ne aşkları oluyoz ne eşi nede yoldaşları.Benimki affedersin ama demediği kalmıyor bana..düşünkü daha 7 aylık evliyim...İnşallah benimki gibi bir evliliğiniz olmaz..Mutlu olursunuz inşallah..İnş benimde en kısa zamanda düzelir.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evlenipde ne yapacaksınız bekarlık sultanlıktır...axx bekar olsaydımda babamdan duysaydım bu laflarıı zoruma bu kadar gitmezdi.senağlama
Yol yakınken dönün derim wallaa..senağlamasenağlama