valla bal kavanozu, senin ne demek istediğini ben çook iyi anlıyorum. haklısın. insan işte sinir oluyor böyle ve ben bu hataya düşmeyeceğim.
Bana bu konuyu hiç sormayın kızlar o kadar üzgünümki bu konudaanlatamam sorun bir iki bilezik fazlada değil inanın .Bende evlenirken ne istersiniz diye sordular eşimin tarafı herkes bi akıl verdi ama ben bi tanecik oğulları var elbette bişyler yaparlar dedim. Oan gözüm bişey görmediğinden. Neyse babam altın kemer istiyoruz kızımıza dedi şaka olarak algıladılar tabiki onlar zaten istediğindende değildi ev almışlardı bize yeni kiradan kurtulalım diye ama onun için hazırda paraları vardı zaten.Neyse bizim kaynana takılar için sürpriz sürpriz deyip durdu sonra hep düğün günü geldi çattı tabi bana taka taka düz bi kendi bi kayınpeder normal bi bilezik taktılar kafamdan aşağı kaynar sular boşaldı düşünün benim annem babam bile bana en alasından taktı bide eşime dolarlar taktılar. Onlarsa oğullarını direk öpüp geçtiler hiçbişey takmadan annem babam bu duruma çok bozuldular tabi sürpriz dedikleri bu mu diye onun dışında söz de benim bağırıp çağırmamla bi bilezik almışlardı ben istemsem almıycaklardı yani onu.
Setimide eşim almış o da beğendiğim set değil gerçi ama çok seviyorum şimdi onu severek takıyorum hihoyyyt
Neyse şimdi burda yazılanları görünce en ucuza ben gitmişim kızlar :çok üzgünüm:
Ama sevgili kayınvalidecimin kolunda bir düzine burma bilezikler dolu tabi hani yok değil yani şunu anlamıyorum hiçmi çevrelerinde görmediler erkek tarafı ne takar ne eder diye. Bu yüzden ona karşı çok soğuğum artık sorun para değildi çünkü ama bigün çok kötü vurucam yüzlerine içimde uhte kaldı çünkü
hakveriyorum sana canım.herkes hiç önemli değil önemli olan mutluluk diyor ama belliki başlarına gelmemiş.sonuçta insan bir kere evleniyo ve sonuçta bunu herkes yapıyo.ve çevrene arkadaşlarına ailene karşı mahçup oluyırsun.durumu yoksa ok belki ama durumu olan birinin yapmaması insanın kendini değersiz hisstmesine sebep oluyor.ben de senin yerinde olsam çok üzülürdüm ve o kaynananın yüzüne bakmak istemezdimBana bu konuyu hiç sormayın kızlar o kadar üzgünümki bu konudaanlatamam sorun bir iki bilezik fazlada değil inanın .Bende evlenirken ne istersiniz diye sordular eşimin tarafı herkes bi akıl verdi ama ben bi tanecik oğulları var elbette bişyler yaparlar dedim. Oan gözüm bişey görmediğinden. Neyse babam altın kemer istiyoruz kızımıza dedi şaka olarak algıladılar tabiki onlar zaten istediğindende değildi ev almışlardı bize yeni kiradan kurtulalım diye ama onun için hazırda paraları vardı zaten.Neyse bizim kaynana takılar için sürpriz sürpriz deyip durdu sonra hep düğün günü geldi çattı tabi bana taka taka düz bi kendi bi kayınpeder normal bi bilezik taktılar kafamdan aşağı kaynar sular boşaldı düşünün benim annem babam bile bana en alasından taktı bide eşime dolarlar taktılar. Onlarsa oğullarını direk öpüp geçtiler hiçbişey takmadan annem babam bu duruma çok bozuldular tabi sürpriz dedikleri bu mu diye onun dışında söz de benim bağırıp çağırmamla bi bilezik almışlardı ben istemsem almıycaklardı yani onu.
Setimide eşim almış o da beğendiğim set değil gerçi ama çok seviyorum şimdi onu severek takıyorum hihoyyyt
Neyse şimdi burda yazılanları görünce en ucuza ben gitmişim kızlar :çok üzgünüm:
Ama sevgili kayınvalidecimin kolunda bir düzine burma bilezikler dolu tabi hani yok değil yani şunu anlamıyorum hiçmi çevrelerinde görmediler erkek tarafı ne takar ne eder diye. Bu yüzden ona karşı çok soğuğum artık sorun para değildi çünkü ama bigün çok kötü vurucam yüzlerine içimde uhte kaldı çünkü
niye böyle diyorsunuz ki
takilari biz gelinler niye saklariz ? ileride ev araba bi mal mülk alabilmek icin öyle degil mi
zaten esinizin ailesi en guzel kiyagi yapmislar size
ev almislar ya kiradan kurtarmislar sizi
bu zamanda aileler ogullarina yikarken herseyi size ev alan bu kisilere soguk olmamalisiniz calisir alirsiniz evim var diye sevinin benneyaptımki
Aman ya neyse ne sanki bende gelinlik yapıyorum onlara ..Hiç takma kafana sende yüzüne vurursun görüyorum yeni gelinleri dirseklerine kadar(hakikaten görüyorum arnavutum çünkü)Tabi yarabbi şükür diyenlerde var sen kocana bak şeker...:teytey:allahım beleşe gittim 50 gr bilezik 1 set.......
yandın kaynana:...............
Aman ya neyse ne sanki bende gelinlik yapıyorum onlara ..Hiç takma kafana sende yüzüne vurursun görüyorum yeni gelinleri dirseklerine kadar(hakikaten görüyorum arnavutum çünkü)Tabi yarabbi şükür diyenlerde var sen kocana bak şeker...:teytey:
yuzuk yada set falan neysede bılezıkler her zaman gelıne kalmıyo kı yaa :Saruboceq:aman kac bılezık takarsalar taksınlar onemı yok bence cunku zaten hersey erkek tarafına gıdıyo yanı gercı vermeyen akıllılarda var ama yınede esın alıyo elınden zaman gecınce boyle seyler cokda onemlı degıl bence 5 6farketmez yanı onemlı olan guzel gecım versın allah
Anacım kocam sıkıntı çekerken nasıl vermeyeyim gerçi bizde çook ayıp kadın bileziksiz hiç yakışmaz..cokacimcoook
Aman ya neyse ne sanki bende gelinlik yapıyorum onlara ..Hiç takma kafana sende yüzüne vurursun görüyorum yeni gelinleri dirseklerine kadar(hakikaten görüyorum arnavutum çünkü)Tabi yarabbi şükür diyenlerde var sen kocana bak şeker...:teytey:
Arnavutmusun? arkadaşım ben arnavutlara evlendim, ne dirseklere kadar bileziği?Allahtan kocam iyi Allah ondan razı olsun bir çuval altına değişmem