- 27 Nisan 2010
- 199
- 0
ya bu düğünde filan takılcak tamam da benim annemin istediklerini bir görseniz beni satıo sanarsınız:)) bizim henüz resmi bişiyimz yok zaten de sadece merak ediorum karsı tarafa ben sunu isterim filan die nasıl sölenir ki ben söleyemem hayatta cok utanırım ama bişi takılmazsa da bozulurum tabiki ama herkesin bütcesi pırlanta setler 7 binden baslıo nerdeyse nasıl alıncak ki(
benim annem de aynı, erkek arkadasım şimdiden altın biriktirmeye başladı
ben erkek arkadasıma şunu şunu isterim diye aynen söyledim, o da kabul etti çünkü sonradan ailelerin arasında bu problemin çıkmasını istemiyorum
nasıl söyledin canım ya.. valla ben çok çekiniyorum, şunu şunu al demeye. birde bizim nişanımız oldu, düğünde takıcaz diye konuştuk ama. ailemde istemede kesim kesmedi zaten. imam nikahında istemeyi düşünüyorum bende..
canım bilmiyorum kaç senedir beraberiz ben bişey almasını istediğimde bana onu da açıkça söyleyebiliyorum baya bi samimiyet olduğundan galiba okul döneminden beri beraberiz öğrenciliğimde bana para bile gönderirdi, ya da tam tersi ben calıstıgım dönemde onın borçları varken ben de ona para vermişimdir vs vs vs böyle olunca kendi kuzeni evlenirken altın alışverişine o da gitmişti, sonra aramızda muhabbeti açıldı ben de şu şu şu takman lazım bana ona göre şimdiden anlaşalım dedim , evin bir kızıyım bu konuda da hassasım sonradan aileler tanısınca sorun olmasın dedim, o da kabul etti
Ha o da benden LCD plazma tv istedi çeyizde
ama ben daha söz nişan vs olmadıgından bu kadar rahatım belki bizimki şimdilik bir niyet kısmet meselesi
:teselli:arkadaslar ben nısanlıyım duğunume az kaldı sımdı sunu öğrenmek ıstıyorum erkek tarafı geline kac bılezık yapar adetlere göre 5 blezık bır takı setı alıyormus doğrumudur?yazarsanız sevınırım
15-20 gr bi bilezikPeki arkadaşlar eltiye ne takmak gerekir düğünde. Bilezik takarsan nasıl bir bilezik olabilir kaç gram kaç tane.
Yok artık15-20 gr bi bilezik
Karadenizliler çok cimri oluyor benden söylemesiİki hafta önce söz yaptık kızlar,ailem erken olduğunu düşündüğü için beni vermeye pek yanaşmıyordu.Zar zor ikna ettik çağırdık damat kısmını.Bunlar bi tek söz yüzüğüyle geldi falan ben kahve yaparken annem kızım bunlar hiç takı muhabbetini açmıyorlar falan dedi bende kayınvalide uygun bi vakitte ona özel sormak ister dye düşündüğümden öyle dedim,sonra babamda bekleyelim onlar sorunca söyleriz,adetlerinde istemede konuşma yoksa ayıp olmasın dedi.Biz farklı şehirlerde oturuyoruz,onlar karadenizli.İlk kez aileler birbirini gördü ogün ben annem,babam onlar teyze,hala,amca,dayı,abi,abla,yengelerle topluca gelmişlerdi düşünün bende ailenin tek çocuğu tek kızıyım.O günden beri bekliyorum hala ses yok,iyi bir aile olduklarını biliyorum,şuara borçlarıda var ama en azından sorsalar deseler bi gayret olsa hiç gözümde olmaz.Şimdi sözde istemeyince sonradan olmaz yazan arkadaşları görünce moralim çok bozuldu,onlarda açmadıki konuyu nerden bilebilirdimkiİnşaallah aklıma gelen olmaz beni utandırmazlar.Bekliyorum hala bir ses seda yok üstüne birde nişana gerek yok falan muhabbeti yapıyor erkek tarafı ne düşünsem bilemedim Babam hiç sevmez böyle şeyleri beni allı pullu nazlı büyüttü hep.Karşı taraftanda aynı özeni görmezse kimseyide tanımaz onuda biliyorum
Tabi size ne taktıkları önemli, ama 5gr da çok az takmışlar. Durumları uygun değildir belkiYok artıkbence tamamen evlenirken size ne taktıkları önemli. Sonuçta kaynınıza gidiyor. Bana bir tane 5 gr bilezik takmışlardı. Ben de onu takacağım