Erkek sevdigi kadına mı para harcar?

O son cümle var ya sırf o mutlu olsun diye kısmı iste o da başkalarına sırf o mutlu olsun diye davranmış
herkesin zaafı olan biri vardır hayatta onunki başkasıymıs sizinki de o demek ki

bu kadınlar böyle değer görüyorlar ben neden yapamadım benim neyim eksikti bu yapanlar bunu nasıl yapıyorlar da böyle karakter de oldukları halde değerli oluyorlar merak ettiğim bu sadece .

Çünkü o kadınların yaşamında kendisi merkezde. Ama senin yaşamında adam, adamın annesi gibi kişiler merkezde. Sen kendi yaşamına ve kendine değer vermediğim için adamda bir dilenci profili yaratıyorsun. Bunun para istemekle hesabı eşit bölüşmekle alakası yok. Sürekli adamdan bir seyler dileniyorsun, beni sev, bana değer ver, benimle evlenmek iste gibi. Sen ne zaman kendini sevip değer vermeye başlarsan etrafındakiler de (bu adam gider başkası gelir mühim degil) değer vermeye başlayacak.

Kendini Başka kadınlarla ya da başka kişilerin ilişkileri ile kıyaslama herkes ve her ilişki kendine özel, hepsi farklı farklı. Sen ilk önce kendini inşa etmekle başla, bırak bu adamı mesela iş yaşımın ile ilgilen , seni istemeyen birine sen bilirsin de kapat o defteri

valla ben de öyle hissederim
hep de derim ben olsam şu devirde çalışmayan kadına bakmam mesela (hata masta olur o ayrı da)

ama diyorlar erkek beyni öyle işlemiyor -iyi peki ne diyelim. bu konuda iddia etmek anlamsız.

yani para meselesini de geçiyorum
(ki çoook zengin olup acaip cimri olan arkadaşlarım da var karakter de olabilir, akıllanma da olabilir, konu sahibi çalışmadığı için inat da olabilir, kendince ayar çekiyordur hiç bencen bekleme gibi ya da düpedüz zaten avcunda olan kadına harcamaya gerek duymuyor da olabilir, olabilir de olabilir. ne fark eder ki?)

adamın hakareti küfrü filan varmış
parayı yağdırsa ne olacak?

harcasa sorun değil mi bunlar yani?

++++++++++++++
ne igrenc bir adam, ruh hastasi

Ya bunlar varsa 1 dk durmasin zaten. Ama bu detaylar sonraki yorumlarda verilmis. Ben ilk mesaj be basliga istinaden yazdim.

eski eşin tam böyle olmasa da hesapçı biriydi kendimi yanında hiç kadın gibi hissetmedim kaldı ki kendi ayakları üzerinde duran biriyim ama kadın değer görmek istiyor çok şükür şimdi rabbim gönlüme göre verdi yeme içme giyme beni nasıl mutlu edeceğini bilemeyen biriyleyim. kendimi çok daha iyi hissediyorum

O zaman konu sahibini neden seçmiş ki, hiç görüşmesin..

Her şey tamam hediye falan almadı akıllandım dedi belki. Önceki yaşadıklarına karşılık olası. Ama yediğinin içtiğinin hesabını bile yapması, işsiz birinden yediğinin parasını istercesine sen de kahve ısmarla demesi hiç hoş değil. Yeri geliyor arkadaşlarımıza ısmarlıyoruz yemekti kahveydi

Önceden hoş şeyler yaşamamış olabilir ama bunu dile getirmemesi gerekiyor. Sonuçta sevgilisi kankası değil. Doğru söylüyorsunuz halden anlar insan ama bundan olmamış

Sevgi sözde değil,davranıstadır.Size karşı davranışları hiç hoş değil.Bence ayrılın yol yakınken.

Geçen gün bi üyeye sevgilside yarı yarıya hesap kitliyodu direk
Kafayı yicem noluyo bu erkeklere
Midem bulandı

Konu sahibi ağır manipüle altında

Bu herif eski sevgililerine de bonkör değildir.

Herif konu sahibine alttan alttan diyor ki; eğer sirk maymunu gibi türlü şebeklikler yaparak beni elde edersen sana da kasanın ağzını açıcam, yap showunu.

Eğer ‘onlara da cimriydim, s.çtığımı yiyorum’ dese konu sahibi bu kadar aşağılatmaz kendini.

Hiç bir zaman size bonkör olmayacak konu sahibi

Cimri ağzıyla hesabı ödeten küfür eden biriyle evlenip de mutlu olmayı bekliyorsanız çokkkkk beklersiniz. @Elfidaa89

Tüm bunlara rağmen hala nasıl o adamla beraber olabiliyorsunuz anlamıyorum

Değersiz hissettiğiniz ,sevilmediğiniz hiçbir yerde kalmak için diretmeyin , her zaman daha iyi bir alternatif vardır , daha çok ilgi gösteren ,sizi daha çok kıymetlendiren veya daha çok el üstünde tutan gibi

Adamın o “akıllandım… “ cümlesinden sonra hiçbir şey söylemeden çekip gidip, her yerden engellemeliydiniz ,kendinizi aciz duruma düşürmeyin kendi kim oluyor ki ? Ha seviyorsunuz anlıyorum ama o da geçiyor be bacım , aşk acısının hangisi baki kalıyor ,demem o ki ; yolunuza bakın , müge anlı deyimiyle “ Aliye kibarca bi Baybay “ deyin

Kknin şahane kadınları herseyi dökmüş. Benim diyeceğim manipülasyon böyle birsey değil. Totosu sıkışan manipule etti beni diyor.

Manipülasyon başkalarının duygu, düşünce ve davranışlarını çeşitli yöntemlerle ona hissettirmeden değiştirmeye çalışmaktır. ( kelime anlamı internetten basitçe bulabilirsiniz). Hissettirmeden gibi birsey söz konusu değil sizin ilişkinizde. Küfür ediyor, parayı ödemiyor, ailesi ile gorusmezseniz bağırmaya başlıyor. Manipülasyon bunun neresinde? Hersey ortada.

Sizin neden paspas oluyorsunuz bunu bir sorgulayın. Mesela onun için degil kendiniz için çalışmanız lazim. Dünyanın en iyi adamı ile evlenmenin bile boşanma kartı yoksa cebinizde vayyy halinize.

Sen ol. Karşılık gelmezse bas git.
50 üstü, hiç evlenmemiş, cocugu olmayan ama evlilik danışmanı rolü ustlenmis mektupcu bey amca mı bu?
Bosanmis erkeklerin hikayeleri cook komik oluyor. Erkek bir melek ama kadin nemfomanyak. Hiçbir mantıklı olay örgüsü yok mektuplarda, bey amca kendini övüyor, kadınlar bu işte şeklinde kapanış, videonun altında iyi kadın bulmak imkansız yazan inseller. Bir de buna kendini ovdurmek( bakın ben ne örnek kadınım diye ) için yazan kadınlar var

Bende eşimle 2 sene sevgililik dönemi yaşadım bu süre zarfında çalışmıyordum hiç bir zaman bana hesap odetmedi bir kere sinema biletini almıştım onuda zorla eğer ki bana böyle davransaydi hesap ödetmeye çalışsa vs ben asla devam edemezdim

Ayrıl kardeşim , bu adamdan sana bi yol olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…