Erkek parası yemek

Ben sizi çoğunlukla anladım, belli standartlarınız var alışık olduğunuz, düşmesini istememek en doğal hakkınız. Ama evlenince o işler öyle olmuyor, biri evin aylık toplam gelirinin hatrı sayılır bir miktarını hediyeye verirse üstelik bu safi süs olan bir saat , takı vb şeyler ise asıl bu düşüncesizlik olur, seven insan verici olur katılıyorum ama vermenin de adabı var . O üye o kadar parayı bir takıya verirse ay sonunu zor getirir, eşini de sıkıntıya sokar ve o hediyenin bir anlamı kalmaz.

Saat aksesuardır zaten, ihtiyaç olduğu için takılmaz.

Ogrenince sevgilinizi birakip bu tur bir sevgili mi bulacaksiniz:) esasen sevgilinizin maddi jmkani ve sizi onemseme orani onemli. Seven deger veren mutlu olun diye hediye aliyorr. Maddi sorunu varsa zorlaniyor olabilir . Maddi sorun yoksa onemsemiyor demektir

Ay yok ben anlamadım valla.
İnsana ben o hediyeyi bu markayı kabul etmem demek bence zengin de olsan çirkin. Yani zenginsen zaten neden bunu belli etme ihtiyacı hissediyorsun mesela? Zaten o zaman üç aşağı beş yukarı gideceğin mağaza belli neden illa Beymen diye belirtiyorsun mesela? Çok sipariş, çok zorlama.

Sonra burdan değer gördüğü sonucuna varması daha trajik bence.

Karin doymaz öyle

Ya ben böyle ilk basta cok para harcayip göz boyamaya calisanlarda hemen kıllanırım cünkü benim tanik olduklarimda bir cok erkek bunu kadina karsi aslinda kullaniyor. Ya göz boyamak icin, ya cabuk bagimli hale getirmek icin. En cokta narsistlerde ilk basta öyle büyük jestlerde dikkat etmek lazim cünkü o ilk basta aldiklarinin fatutasini sonra bir güzel burunlarindan getirecek. Yani dikkatli olmakta fayda var

Saat aksesuardır zaten, ihtiyaç olduğu için takılmaz.

İhtiyaçların önceliğine göre yaşayınca , saat alışkanlığım olmadı.

İhtiyacım yoksa gerekte yok deyip geçebilirim yani.

Aksesuar olarakta kolumda ekstra ağırlık hissi verdiği için pek tercih etmiyorum ; ince bir bileklik vb yi tercih ediyorum.

Teşekkür ederim aynı saygıyı yazdıklarınıza duyuyorum

Bütçeden bahsettiniz diye şöyle anlatayım bu benim gözden çıkarabileceğim bir rakam ve ben bir erkeğim siz benim sevgilimsiniz ve size bu hediyeyi aldım doğum gününüzde verdim kabul edemem mi dersiniz ve neden bunu merak edip sordum bir saattir goy goyu dönen mesajın sahibi benim saati alan da benim ve demek ki gözden çıkardığım ya da değer dediğim bir rakam sayı belirtmiyorum 5-6-10 fark etmez 2 bin de olur fark etmez ve diyelim ki benim de bütçemin 3 te 1 i ama değer görmüşüm almışım bunda goy goy yapılacak bir taraf sizce var mı sizin görüşünüzü merak ediyorum

Ay hiç benlik değil prada yav. Beğendiğim bir modeli olmadı şimdiye kadar ruhum fakirse demek

Prada çanta modelleri nasıldı diye bir bakayım dedim. Görüp beğenmediğim çantalarmış.

Üzerinden etiketleri sökülse , pazar tezgahında görüp ancak bütçe performans ürünü ise tercih edilecek ürünler bence. Ki yıllarca benzer modelleri ( çakmalarından bahsetmiyorum ) dikildi ve satıldı.

Siz ama ayni degerde en azindan hediyelerde karsilik veriyorsunuz. Bastan böyle seyler konusulup iki kisi anlassa ortada Problem yok. Ama birinin sevgili secerken ilk kriteri "bana para harcasin" ise o zaman sıkıntı
Ona bende sıkıntılı gözle bakarım bir taraf hiçbir şey almasın diğer taraf her şeyin en iyisini bulsun öyle bir dünya yok ben temelde bunu diyorum ben bunu yaptığım için karşımdakinden haklı olarak bekliyorum ben oturup bana hep lüx şeyler alsın her gün beni şaşırtsın demiyorum size katılıyorum

Sevgiliniz size hediye almıyorsa, siz neden alıyorsunuz? Ona harcayacağınız para ile kendinizi şımartın.

Valla ben görmüyorum.şu yaşıma kadar alan olmadığına göre demek ki lâyık değilim.haa bir de lâyık olanın ne özelliği var yani ?.insan olmak yetiyor mu ?
Hayır bu sizin layık olmanızla alakalı değil asla bu anlama gelecek şekilde sormadım o benim haddime değil sadece neden kabul edilemiyor ne var ki bunda anlamında bir soruydu kimin neye layık olup olmadığı bana kalmadı ama düşünmüş almış neden reddedilir

Ayakkabıları daha beter

Evet sevgilim bütçesinin yarısını bir hediyeye verirse kabul etmem kızarım da. Neden borca harca girsin, girmese de kendini zorlasın, belki o ay çok zorlanacak. Ne gerek var buna? Saat mesela bana göre fazlasıyla ince zevk işidir. Yani hediye olarak saat almam en başta. Çünkü direkt şu markanın her saatini takamam. Bileğimde duruşunu görmek isterim. Yada pırlanta mesela erkekler için çok radikal. Eşim asla pırlantalı bir ürün takmaz. Hatta mesela parlak metal saat se sevmez. Düğün zamanı babam saat hediye etmek istediğinde üç ayrı yer gezip titanyum saat aramıştık mesela. Çünkü abartılı şeyleri karı koca sevmiyoruz biz. Bizim hediye anlayışımız o kişinin sevdiğini bildiğimiz, içten içe istediğini bildiğimiz şeyleri takip etmek. Pahaya değil de istediği şeye odaklanıyoruz. Bir şeyin etiketi, parası, pahası yada markasından etkilenip sadece ona para vermek kusura bakmayın ama bana gerçekten çok sonradan görme geliyor.
Ben bunu şov olarak görüriyorum hatta açıkçası ve hiç hoşlanmıyorum bundan. Goygoy değil bu. Forum da farklı fikirler tartışılır. Sizin de yazdığınız saygıyı aşmadan tartışılabilir şeyler.
Benim hediye anlayışım size göre çok dandik kalır muhtemelen ama benim mesela hatıra kutum vardır. İçinde duran hediyeler de genelde pahası düşüklerde. Yeğenimin üç yaşındayken benim için yaptığı kitap ayracı, oğlumun anneler gününde daldan kendi kopardığı leylağın kurusu. Ne bileyim eşimin tatilde aldığı beş TL lik boncuk halhal, tatilde bulduğumuz minik delikli taşı oğlumuza boyatmıştık kolye yapmıştım o. Bunlar bana daha hatıra daha özel geliyor. Git bir mağazadan al kolyeyi, hiç yoksa bin kadına daha alınmış. Bin kadında daha var. Ama o tatilden alınan taş işte kimsede yok bana has bana özel geliyor. Ben emeği seviyorum. Ben ince düşünceyi seviyorum. Bana yüksek maddi bedellerle alınan hediyelerden daha samimi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…