Erkek parası yemek

Ben parasında değilim, pırlantalı erkek saati hiç görmedim, çevremde takan da yok o yüzden çok pahalı bişey sanmıştım değilmiş. Şu an kolumdaki saat bundan çok daha pahalıdır muhtemelen (üç dört sene önce alınmıştı, dev paralar vermedim şu an pahalı sadece). Eşim hediye etmişti doğum günümde. Ama bu saat yerine daha uygun fiyatlı marka olmayan bir saat ya da sıradan boncuk bileklik de alsa benim için farketmezdi, aynı derecede mutlu olurdum. Çünkü mesele hediyeye harcanan para değil düşünmektir. Çünkü o para sadece eşimin cebinden çıkmıyor, ikimizin bütçesi. Çünkü benim değerim alınan hediyenin fiyatıyla ölçülmez. Benim bir maddi değerim yok çok şükür.
Ben şimdi dönüp aaaa niye fark etmez boncuk mu ayyy onu mu takcaksın diyor dalga geçiyor muyum yooo ? Mutluysan banane o hayat senin benim değil bende böyle mutluyum kime ne ? Ortada sorulmuş bir soru yokken bu kadar uzayan ne ? Sadece sizin değil kimsenin değeri alınan hediye fiyatıyla ölçülmez fiyatla ölçülen değer farklı bir şey oluyor bir şeyin değeri fiyatla ölçülünce genelde ortada bir satış söz konusudur biraz cümlenin nereye gittiğine dikkat edelim ben a yı değil b yi hak ettiğime inanıyorum bana bunları sunan birini istiyorum o birine bende sunuyorum alan razı veren razı sorun ne tam olarak ?

Ay yok ben anlamadım valla.
İnsana ben o hediyeyi bu markayı kabul etmem demek bence zengin de olsan çirkin. Yani zenginsen zaten neden bunu belli etme ihtiyacı hissediyorsun mesela? Zaten o zaman üç aşağı beş yukarı gideceğin mağaza belli neden illa Beymen diye belirtiyorsun mesela? Çok sipariş, çok zorlama.
Ben biraz erkek gibiyim, marka aramam, modadan anlamam, üstüme geçirdiğim rahat ettiriyorsa benimdir. Birçok erkek benden daha özenli diyebilirim. Süse mücevhere düşkünlüğüm yok, eşim benden 20 bin TL lik bilgisayar istesin, akıllı saat istesin içim yanmaz ama 5 bin tl pırlantalı saate verirsem hayattan soğurum. Herkes aynı şeylerden hoşlanacak diye bir şey yok ki, ben de taşlı tuşlu şeyler sevmiyorum, takı ömrümde takmadım , beni tanıyan adam bana öyle şeyler almaz, beğendiğim başka şeyler alır . Sevmediğim şeyi kendime layık görüp görmeme durumum olamaz . Ama eşim çok isterse makul bir rakamı onun istediği bir şeye ayırabilirim napıp edip, onu da zorlayamam beğenilerinden vazgeçmesi için. Mesela sırf o istedi diye o tuhaf tuğralı yüzüğü aldım hayata lanet ede ede 😂

Ben sizi çoğunlukla anladım, belli standartlarınız var alışık olduğunuz, düşmesini istememek en doğal hakkınız. Ama evlenince o işler öyle olmuyor, biri evin aylık toplam gelirinin hatrı sayılır bir miktarını hediyeye verirse üstelik bu safi süs olan bir saat , takı vb şeyler ise asıl bu düşüncesizlik olur, seven insan verici olur katılıyorum ama vermenin de adabı var . O üye o kadar parayı bir takıya verirse ay sonunu zor getirir, eşini de sıkıntıya sokar ve o hediyenin bir anlamı kalmaz.
Ben bir evlilik yaşamış biriyim ben bana kibarca bu yorum yazıldığı zaman anlayabiliyorum konuyu uzatmıyorum saygı duyuyorum demek ki imkan bu ya da canları böyle istiyor diyorum ama aynı anlayışı göremiyorum

Ben biraz erkek gibiyim, marka aramam, modadan anlamam, üstüme geçirdiğim rahat ettiriyorsa benimdir. Birçok erkek benden daha özenli diyebilirim. Süse mücevhere düşkünlüğüm yok, eşim benden 20 bin TL lik bilgisayar istesin, akıllı saat istesin içim yanmaz ama 5 bin tl pırlantalı saate verirsem hayattan soğurum. Herkes aynı şeylerden hoşlanacak diye bir şey yok ki, ben de taşlı tuşlu şeyler sevmiyorum, takı ömrümde takmadım , beni tanıyan adam bana öyle şeyler almaz, beğendiğim başka şeyler alır . Sevmediğim şeyi kendime layık görüp görmeme durumum olamaz . Ama eşim çok isterse makul bir rakamı onun istediği bir şeye ayırabilirim napıp edip, onu da zorlayamam beğenilerinden vazgeçmesi için. Mesela sırf o istedi diye o tuhaf tuğralı yüzüğü aldım hayata lanet ede ede 😂
Ay hayır. Alyans haricinde hele tuğralı bir yüzük taksa ben engel olurum yaaa. Aynı şekilde eşimde kalkıp çeyrekle sarı altın taksam taktırmamaya çalışır. Bu zevk değil de tarz bence. Yanında sarı şakır şakır altınla gezmek istesem düşünemedim eşimi 😂😂😂

SELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARI 💖💖💖 benim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl buluyorlar 🥺 sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler

Edit : zamanını parasını cömertçe harcayan sevgisini de harcıyor. İltifat etmekten sevgi göstermekten de kaçınmıyorlar. Cimri olan her türlü cimri :KK43:
Böyle düşünüyorsaniz ayrılın. İstediğiniz gibi birisini bulursunuz

Sayfada pırlantalı erkek saati içeren yorum olunca , reklamı da gelmiş. Merak edenler için 0.10 karat pırlantalı erkek kol saati %50 indirime girmiş ve sadece 5.980 tl imiş.

ImTheDevil ImTheDevil , Khomyuk Khomyuk sizin saat mesajınıza değil ; sayfada çıkan reklama ilişkin yazdığım mesaja yorum yazmıştı.

Mesela sizden sonra bir üye , "tektaşımı kendim alır , takarım" gibi bir mesaj yazmıştı. Sonrasında sayfaya yüklenen reklam : Aynı firmada 0.12 karat Baget Altın Pırlanta Yüzükte %50 indirimle 4.380 tl reklamıydı.

Ay hayır. Alyans haricinde hele tuğralı bir yüzük taksa ben engel olurum yaaa. Aynı şekilde eşimde kalkıp çeyrekle sarı altın taksam taktırmamaya çalışır. Bu zevk değil de tarz bence. Yanında sarı şakır şakır altınla gezmek istesem düşünemedim eşimi 😂😂😂
Allah'tan parmakları boğumlu kıllı mıllı değil de aklıma krolar gelmiyor.

Ben şimdi dönüp aaaa niye fark etmez boncuk mu ayyy onu mu takcaksın diyor dalga geçiyor muyum yooo ? Mutluysan banane o hayat senin benim değil bende böyle mutluyum kime ne ? Ortada sorulmuş bir soru yokken bu kadar uzayan ne ? Sadece sizin değil kimsenin değeri alınan hediye fiyatıyla ölçülmez fiyatla ölçülen değer farklı bir şey oluyor bir şeyin değeri fiyatla ölçülünce genelde ortada bir satış söz konusudur biraz cümlenin nereye gittiğine dikkat edelim ben a yı değil b yi hak ettiğime inanıyorum bana bunları sunan birini istiyorum o birine bende sunuyorum alan razı veren razı sorun ne tam olarak ?
Bu kadar rahatsızlık duymanızı anlayamadım ben de. Siz genel anlamda mesela ucuz hediye alınmasını hak etmemek olarak gördüğünüzü yazdınız kimse alınmadı. Boncuk takmaya da diyebilirsiniz. Yine alınmam. Tercihlerimden rahatsızlığım yok çünkü. Eleştirebilirsiniz.
Sizin tam olarak neden bu kadar alınıp gerildiğinizi anlamayadım ben. Bir kaç kişiye garip geldi, hoş karşılamadı diyelim, forum için normal değil mi? Neden rahatsız oldunuz ki bu kadar

Evet sevgilim bütçesinin yarısını bir hediyeye verirse kabul etmem kızarım da. Neden borca harca girsin, girmese de kendini zorlasın, belki o ay çok zorlanacak. Ne gerek var buna? Saat mesela bana göre fazlasıyla ince zevk işidir. Yani hediye olarak saat almam en başta. Çünkü direkt şu markanın her saatini takamam. Bileğimde duruşunu görmek isterim. Yada pırlanta mesela erkekler için çok radikal. Eşim asla pırlantalı bir ürün takmaz. Hatta mesela parlak metal saat se sevmez. Düğün zamanı babam saat hediye etmek istediğinde üç ayrı yer gezip titanyum saat aramıştık mesela. Çünkü abartılı şeyleri karı koca sevmiyoruz biz. Bizim hediye anlayışımız o kişinin sevdiğini bildiğimiz, içten içe istediğini bildiğimiz şeyleri takip etmek. Pahaya değil de istediği şeye odaklanıyoruz. Bir şeyin etiketi, parası, pahası yada markasından etkilenip sadece ona para vermek kusura bakmayın ama bana gerçekten çok sonradan görme geliyor.
Ben bunu şov olarak görüriyorum hatta açıkçası ve hiç hoşlanmıyorum bundan. Goygoy değil bu. Forum da farklı fikirler tartışılır. Sizin de yazdığınız saygıyı aşmadan tartışılabilir şeyler.
Benim hediye anlayışım size göre çok dandik kalır muhtemelen ama benim mesela hatıra kutum vardır. İçinde duran hediyeler de genelde pahası düşüklerde. Yeğenimin üç yaşındayken benim için yaptığı kitap ayracı, oğlumun anneler gününde daldan kendi kopardığı leylağın kurusu. Ne bileyim eşimin tatilde aldığı beş TL lik boncuk halhal, tatilde bulduğumuz minik delikli taşı oğlumuza boyatmıştık kolye yapmıştım o. Bunlar bana daha hatıra daha özel geliyor. Git bir mağazadan al kolyeyi, hiç yoksa bin kadına daha alınmış. Bin kadında daha var. Ama o tatilden alınan taş işte kimsede yok bana has bana özel geliyor. Ben emeği seviyorum. Ben ince düşünceyi seviyorum. Bana yüksek maddi bedellerle alınan hediyelerden daha samimi geliyor.
Hediye anlayışınız bana göre dandik gelmedi siz mutlu olduğunuz sürece beni ilgilendiren bir konu değil herkes aynı şeye aynı değeri verip mutlu olacak diye bir şey yok hepimiz farklı insanlarız bana gelen cevaplar sizin yazdığınız gibi olsa ben insanlara bu şekilde konuşmam emin olun

Hediye anlayışınız bana göre dandik gelmedi siz mutlu olduğunuz sürece beni ilgilendiren bir konu değil herkes aynı şeye aynı değeri verip mutlu olacak diye bir şey yok hepimiz farklı insanlarız bana gelen cevaplar sizin yazdığınız gibi olsa ben insanlara bu şekilde konuşmam emin olun
E gelişebilir. Çakıltaşı diyorum tabii ki dandik. Burada lisede takılır gümüş kolye dediniz mesela. Gümüşten dahi dandik bir hediye şimdi😁 Deseniz de alınacak bir şey yok diyorum ben de size göre öyle. Bana göre de pırlantalı saat almak şok abartılı. Bu kadar alınmayın yani. Umarım standartlarınızın düşmediği bir aşk hayatınız olur

ImTheDevil ImTheDevil , Khomyuk Khomyuk sizin saat mesajınıza değil ; sayfada çıkan reklama ilişkin yazdığım mesaja yorum yazmıştı.

Mesela sizden sonra bir üye , "tektaşımı kendim alır , takarım" gibi bir mesaj yazmıştı. Sonrasında sayfaya yüklenen reklam : Aynı firmada 0.12 karat Baget Altın Pırlanta Yüzükte %50 indirimle 4.380 tl reklamıydı.
Konu baya uzadığı için son gözüme çarpana yazdım bir saldırı değildi gayet saygılı cevaplaştık

Diyebilir ve dalga geçebilirsiniz dilerseniz umursamam ki. Ben hala sizin kendinize değer biçtiğinizi, pahalı hediyelere sahip olabilmek için pahalı hediyeler aldığınızı, birazcık da kompleksli olduğunuzu düşünüyorum, fikrim değişmedi. Sorun yok, burası bir forum sadece, sohbet ediyoruz.

Bu kadar rahatsızlık duymanızı anlayamadım ben de. Siz genel anlamda mesela ucuz hediye alınmasını hak etmemek olarak gördüğünüzü yazdınız kimse alınmadı. Boncuk takmaya da diyebilirsiniz. Yine alınmam. Tercihlerimden rahatsızlığım yok çünkü. Eleştirebilirsiniz.
Sizin tam olarak neden bu kadar alınıp gerildiğinizi anlamayadım ben. Bir kaç kişiye garip geldi, hoş karşılamadı diyelim, forum için normal değil mi? Neden rahatsız oldunuz ki bu kadar
Garip gelebilir bir çok kişi katılmadı tuhaf buldu hepsine saygı duyduğumu belirttim ama takdir edersiniz ki 3 sayfa boyunca işsiz gibi aynı espri benim mesajım üstünden yapıldığı için rahatsız oldum bundan çoğu kişi rahatsız olur çünkü bu benim yaşam tarzım doğru veya yanlış benim inandığım şey beğenirsin beğenmezsin eleştirirsin o ayrı buraya yazarken her eleştiriyi göze alıyoruz ama konudan uzaklaşıp tek benim mesajıma yoğunlaşırsan haklı olarak hayırdır derim

E gelişebilir. Çakıltaşı diyorum tabii ki dandik. Burada lisede takılır gümüş kolye dediniz mesela. Gümüşten dahi dandik bir hediye şimdi😁 Deseniz de alınacak bir şey yok diyorum ben de size göre öyle. Bana göre de pırlantalı saat almak şok abartılı. Bu kadar alınmayın yani. Umarım standartlarınızın düşmediği bir aşk hayatınız olur
150 TL lik gümüş kolye yılda bir alınınca haklı ama liseli gibi demekte.

Ben eleştiriye alınmıyorum mesela sizin mesajlarınıza hiç alınmadım diğer katılmayan üyelere alınmadım çünkü bana yazıyorsunuz benim üstümden 10 üyeyle sayfa sayfa goy goy yapmıyorsunuz çakıltaşına siz bir anlam yüklediyseniz dandik demek bana düşmez demek ki değil ki o anlamı yüklediniz bakınca bir şey hissediyorsunuz bir an yaşıyorsunuz ben bunu yaşayamıyorum diye size bu konuda terbiyesizlik yapma hakkına sahip değilim ki

Diyebilir ve dalga geçebilirsiniz dilerseniz umursamam ki. Ben hala sizin kendinize değer biçtiğinizi, pahalı hediyelere sahip olabilmek için pahalı hediyeler aldığınızı, birazcık da kompleksli olduğunuzu düşünüyorum, fikrim değişmedi. Sorun yok, burası bir forum sadece, sohbet ediyoruz.
Sohbetinizi muhatapıyla edin o zaman alıntı yapmadan muhatabın arkasından on kankanızla goy goy yaparak değil kaldı ki demem sizin mutlu olduğunuz bir şeyle dalga geçeceksem bu terbiyesizliği yapacaksam size karşı yaparım mesaj aralarında ya da gidip farklı platformda kankalarımla yapmam ve tekrar ediyorum lafın nereye gittini biraz ölçüp tartın

Sohbetinizi muhatapıyla edin o zaman alıntı yapmadan muhatabın arkasından on kankanızla goy goy yaparak değil kaldı ki demem sizin mutlu olduğunuz bir şeyle dalga geçeceksem bu terbiyesizliği yapacaksam size karşı yaparım mesaj aralarında ya da gidip farklı platformda kankalarımla yapmam ve tekrar ediyorum lafın nereye gittini biraz ölçüp tartın
Yahu forum burası, ortaya yazıyoruz, görüyorsunuz. niye bu kadar alındınız, hakarete falan başladınız, ne gerek var?

Farklı platform ne alaka peki? Kankalarım kim?

X