- 22 Kasım 2010
- 11.045
- 19.329
- Konu Sahibi Venuslukedi
çevremde çok hikaye var da sana ne faydası var şans işi böylesini bulmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum seven adam bir kek çırparak bile sevgilisini mutlu etmeye çalışıyor. Paradan bağımsız ortada sıfır bir çaba varsa net sevmiyordur.Yok bence de kısmen doğru da öyle adamlar da bana para harcasığğn, hediyeğğ alsııığn diyen hatunlara pek yüz vermiyor.
Seven adam da kadın da sevdiği insanı mutlu etmek için bişeyler yapmak ister, içinden gelir. Ama bunun parayla da çok ilgisi yok, düşündüğünü göstermeyi ufak jestlerle de olsa bilir, bir yolunu bulur.
Düşünce yapınız hiç hoşuma gitmedi. Başlık “ erkek parası yemek”SELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARI benim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl bulabilirim sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler
Bende senin gibi düşünüyorum.benimde etrafında vardı daha ilk günden cafe kapatanlar ilk bulusmaya ne bilim tatile gidenler bir sürü harcamalar...ne mi oldu çoğu bitti .bizimki karşılıklıydi hesabı eşim oderdi ben teklif etsemde yada yemek mi yedik başka yerde kahveler benden derdim ayda bir yemek ismarlardim oda maaş aldım bahanesiyle onda bile kahveyi falan o oderdi benim istememe rağmen.hersey para değil sevdiğini para harcayarak gösteren kişiler genelde çabuk bitiriyor sevgiyi yada kiz para karşılığinda başka şeyler veriyordur...sen bunlara takılma .düzgün mu sevgisi nasıl onlara takıl .değer gördüğünu hissetmek istiyorsun anladım da bu tavırlardan da anlaşılır ne bilim aldığı bir şeyin iyisini büyüğünü sana vermesi yolda bir çiçek koparıp sana vermesi gözüne bakması sevgiyle ..bunlar maddiyattan daha önemli.basini omuzuna yaslayıp ben bunla yaşarım diyebiliyorsan boşver etrafındaki gösteriş meraklılarını..Sorun galiba değerli hissetmek. Bence kendini daha iyi ifade etmelisin yoksa paragöz gibi görünürsün. hesabı ortak ödeten adamla ben yapamazdım mesela o kadar ince hesap yapmam çünkü ezik gibi gelir bana
Parayla ilgisi zaten yok. Ben ne hikayeler dinledim, gördüm çevremden. Af buyur para mıçan adamların üç kuruşu hesapladığını, sakındığını duydum, gördüm. En biri Elon Musk, herif fıstık ezmesi ve ekmekle beslemiş çocuğunun annesini kaç ay.Yok bence de kısmen doğru da öyle adamlar da bana para harcasığğn, hediyeğğ alsııığn diyen hatunlara pek yüz vermiyor.
Seven adam da kadın da sevdiği insanı mutlu etmek için bişeyler yapmak ister, içinden gelir. Ama bunun parayla da çok ilgisi yok, düşündüğünü göstermeyi ufak jestlerle de olsa bilir, bir yolunu bulur.
Seven alıyor benimki bana dünyaları döktü valla.Ciddi malesef. Böyle sözümden çıkmayan gözümün içine bakan bol para harcayan bir erkek istiyorum anca o zaman sevildiğimi anlarım
Para yemek değil de değerinin farkında olmak ve aynı şekilde karşılık verebilmek diyelim lisede okumuyorsanız gümüş kolye almak nedir ben mesela kabul etmiyorum isteyen kırılabilir ayrılabilir ki şükür böyle birine hiç denk gelmedim lüx marka olmadıkça giyimi de hediye olarak kabul etmiyorum bunu da açıkça söylüyorum zaten tanıyanlar bunu biliyor + olarak aynı şekilde hayatıma giren erkeklerle aynı şekilde hediyeleşiyorum belli bandın altında hediye vermem .SELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARI benim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl buluyorlar sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler
Edit : zamanını parasını cömertçe harcayan sevgisini de harcıyor. İltifat etmekten sevgi göstermekten de kaçınmıyorlar. Cimri olan her türlü cimri
Nasıl o kıvama getirdiniz onu merak ediyorumSeven alıyor benimki bana dünyaları döktü valla.
kendi değerinizi size alınan esyalarla ölçüyorsunuz, az hediye alıyorsa degersizsiniz, cok alıyorsa cok degerlisiniz.Ciddi malesef. Böyle sözümden çıkmayan gözümün içine bakan bol para harcayan bir erkek istiyorum anca o zaman sevildiğimi anlarım
Kıvama getirmek?Nasıl o kıvama getirdiniz onu merak ediyorum
Yaa sizin ciddiye alıp tek tek yazan parmaklarınıza teşekkür ederim. Aradığım yorum buydu. Bir şey eksik ama nasıl bulurum diye düşünüyorum. Hediye almayı normalleştirmemiz gerekiyor. Kaldı ki özel günlerde zaten özenmiyor.Para yemek değil de değerinin farkında olmak ve aynı şekilde karşılık verebilmek diyelim lisede okumuyorsanız gümüş kolye almak nedir ben mesela kabul etmiyorum isteyen kırılabilir ayrılabilir ki şükür böyle birine hiç denk gelmedim lüx marka olmadıkça giyimi de hediye olarak kabul etmiyorum bunu da açıkça söylüyorum zaten tanıyanlar bunu biliyor + olarak aynı şekilde hayatıma giren erkeklerle aynı şekilde hediyeleşiyorum belli bandın altında hediye vermem .
Flörtleşirken dikkat edeceksiniz bunlara mesela flörtleştiğim adamla ortak hesap ödemem aramızda para lafı oluyormuş gibi gelir şahsen hesabı o aldıysa teklif etmem etmeye tenezül etmem 300-500 ün lafını yapacak adamın yüzünden anlarım gerekirse tüm hesabı öderim ama bölüşmem buna karşın elim açıktır bende mutlaka ona fark ettirmeden hesabı öderim ya da gezi tur bir şeyi sürpriz olarak planlar her şeyi karşılarım özetle nasıl değer görmek istiyorsam karşımdaki de o kadar değerlidir der o değeri maddi manevi hissettiririm.
Basit bir örnek vereyim şimdiki erkek arkadaşımla ilk başlarda görüşürken böyle evde tozdan şikayet ediyordum ciddi mi dedi şaka mı dedi bilmiyorum ama doğum gününde sana robot süpürge alayım da yorma kendini dedi bende gülerek ay saçmalama aşkım ev eşyasından hediye olmaz dedim hadi canım şu bu bak kullanırsın falan şakalaşırken açıkça dümdüz söyledim ben ev eşyasını giyim eşyalarını hediye olarak kabul etmiyorum normal zamanda içinden gelir alırsın ayrı ama bunlar hediye değil dedim ben özel günümde kırılcağıma o baştan kırılsın diye düşündüm çok da ciddi görmüyordum o zaman ilişkiyi onun doğum günü benden önce geldi şansa tesadüfe pırlantalı şık bir erkek saati aldım he hiçbir erkek de bunun karşılığında bana gümüş kolye getiremez yani biraz yöneteceksiniz bir mağazaya girerim tişört gömlek alırım aşkım sana yakışacağını düşündüm der veririm onun gözünde bunu sıradanlaştırırım ve hep böyle geldi gitti biraz alttan alta yönetmeyi deneyin ve ilişkinin başında kartlarınızı açık oynayın seneler sonra arıza çıkarmak bir şeye yaramaz.
Bende bu biraz babamdan kalan bir takıntı hediyeye özel günlere çok değer verir beni de takıntılı yaptı inan ben öğrenciyken inşaat temizliğine giderdim o parayı ne çilelerle kazanırdım aylarca para biriktirip 3 ayımı bir hediyeye verdiğimi bilirim mesela siz bu istediklerinizi yapıyor musunuz özel gün olsa da olmasa da bir şeyler alıyor musunuz ? Sevgiliye bir şey almayı aranızda normalleştirdiniz mi
Çok para değil de genel olarak bir şeyleri benden esirgediğini düşünüyorumAyrıca çok para harcamasıyla sevildiğini hissetmenin ne alakası var?