- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 53
- 36
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
-
Benim eş kişiside sıksık içer(zıkkım içesice)Meraba arkadaşlar canım çok sıkkın eşim alkolik değil ama düğünlerde iki üç yudum aldığını biliyordum ama dün eve geldiğinde beni öptü ve uyumaya gitti ve bir koku aldım değişik bir koku yine gittim yaklaştım nefesi kokuyordu sordum hayır içmedim vs diye sesini yükseltti seslenmeden kızımın yanına gittim peşimden geldi ve canım istedi ictim dedi. Çok kırıldım merak ediyorum bir erkek neden içer ki hani düğünlerde bir iki yurduma bile kızdığımi biliyor ve bunu bile bile içti ben onun için hiç mi bişey ifade etmiyorum sözüm bile geçmedi çok kırgınım.şuan konuşmuyoruz aramız da soğuk zaten yeni lohusalıkdan çıktım hormonların alt üst lütfen akıl verin ben napiyim
inşallah geçer gider.. Hergün hergün olunca tahammül edilmiyo.. Leş gibi o kokunun içinde uyumak eziyetten başka bi şey değil. Evet içip beni dövmüyo ama illa dövmesi mi gerekiyo sanki bu durumdan şikayetçi olmam için..Buraya gelip bu kadincagizi eleştirenlere ibret olsun yazdıklarıniz. Geçmiş olsun öncelikle..
Bunu normal karsilayanlar, sizin eşiniz iciyosa ve mutluysaniz sorun yok ama gelip, iciyosa içer diyerek konu sahibini eleştirmeyin herkesin bir aile düzeni var.
yazmıyor konuda öyle birşey.
velev ki öyle sözünü tutmadı diye boşansın o zaman.
adamın kırk yılın başı içtiğini mevzu yapıp karalar bağlamaya gerek yok 7/24 içiyormuş gibi.
Arti binbesyuz:)Bir kaç mesajda yazmış. Ister sürekli içsin , ister bir yudum farketmez ; eğer dini hassasiyet varsa eşide ve bu konuda söz verdiyse yapamaz, yapmamalı.
..
Hangi konuda olursa olsun evlenmeden önce verilen sözler tutulmalı. Bunun kafasında değilse bu konuda katı olan biriyle değil olmayan biriyle evlilik kursaydi. Şuanda " sanane " demeye hakkı yok .
Yorum yazan çoğu üye alkol aldığını yazmış. Arkasından da " aman bir kaç yudum içmeyi büyütmeyin, alkolik degil ya " diye eklemiş.
Konu sahibi hassasiyeti yazmış. Söz vermişti, yeminler etmişti demiş.
Ona rağmen biliyordun evlenmeseydin denilmis. Burada çok şaşkınım.
Biliyormuş , evlenmeseymis , evlendiyse sözünü tutmalı demek daha doğru , daha hakkaniyetli bir mesaj olmaz miydi ?
Ya da alkol alınması konusunda katı olan birine , annesi misin bir kaç yudumdan ne olur yorumu inanılmaz saçma .
Bilemiyorum. Konu başka bir şey olsa , önceden söz verse ve yapmasa herkes olmaz derdi.
Alkol olunca mi sanane oluyor. Ben içiyorum diye , konuya hassasiyeti olan birine aman sanane , büyütme iki yudumdan bir şey olmaz demeye hakkım yok.
Olay soz verilipte verilmeyen altinlar olsaydi eminim cok baska konusurdu cogu uye:))Huyu suyu değişmiyorsacılar 1 2 kadehten bir şey olmaz diyenler bir bitmediniz. Bu kadın evlenmeden bunun sözünü almış. Kaldı ki dini yönden değil yaşam tarzı açısından kesinlikle alkole karşı arkadaşlarım var. Kadın rahatsız oluyorsa oluyordur burda linç etmenin anlamı ne? Size 1 2 tek atmak normalse de bize de hiç almamak normal geliyor. Muhtemelen ortama uyuyordur eşiniz, güzelce konuşun, umarım düzelir
Bu forumda dini yorum yasak ama dinine göre yaşamaya çalışanlarla alaycı konuşmak yasak değil.
nasıl başardınız lütfen paylaşır mısınız?
Eşim içmezdi pek, nadir içiyo diye bende ses çıkarmazdım. Ama son 2 senedir hergün içiyo, bazen kendini kaybetmiş komaya girmiş hasta gibi geliyo. Sabahlara kadar gelmediği de oluyo. Konuşmakla toparlasa toparlardı ama yookkk. Adam hiçbi sorunum yok canım çok istiyo diyor başka bi şey demiyor. Yönteminizi çok merak ettim.
Bir kaç mesajda yazmış. Ister sürekli içsin , ister bir yudum farketmez ; eğer dini hassasiyet varsa eşide ve bu konuda söz verdiyse yapamaz, yapmamalı.
..
Hangi konuda olursa olsun evlenmeden önce verilen sözler tutulmalı. Bunun kafasında değilse bu konuda katı olan biriyle değil olmayan biriyle evlilik kursaydi. Şuanda " sanane " demeye hakkı yok .
Yorum yazan çoğu üye alkol aldığını yazmış. Arkasından da " aman bir kaç yudum içmeyi büyütmeyin, alkolik degil ya " diye eklemiş.
Konu sahibi hassasiyeti yazmış. Söz vermişti, yeminler etmişti demiş.
Ona rağmen biliyordun evlenmeseydin denilmis. Burada çok şaşkınım.
Biliyormuş , evlenmeseymis , evlendiyse sözünü tutmalı demek daha doğru , daha hakkaniyetli bir mesaj olmaz miydi ?
Ya da alkol alınması konusunda katı olan birine , annesi misin bir kaç yudumdan ne olur yorumu inanılmaz saçma .
Bilemiyorum. Konu başka bir şey olsa , önceden söz verse ve yapmasa herkes olmaz derdi.
Alkol olunca mi sanane oluyor. Ben içiyorum diye , konuya hassasiyeti olan birine aman sanane , büyütme iki yudumdan bir şey olmaz demeye hakkım yok.
Oturup konuştum herşey daha kotu olduhayır evlenmeden önce içsel zaten evliliğimiz olmazdı çünkü görücü usulü ailelerin isteği üzerine oldu sonradan sevdik birbirimizi ama nisanliyken bir kere oldu bidaha yapmam dedi çünkü benim için önemli bir ayrintiydi hayatım hep köyü geçti evlenince mutlu oliyim dedim ama içki benim için kesinlikle olmazlardan biri evlenince düğünlerde bir iki yudum alıyordu kızıyorsun kavfkediyorduk ve ilk defa canim istedi içtim ve canım isteyince de içeceğim dedi kotkuyorum zaten alkolikler nasıl oluyor birden başlamiyorlar ki
Herkesin inanci kendine orası ayrı, kimisi içer kimisi içmez. Ama demek ki konu sahibi içki icilmesini sevmeyen biri ki bu konuya takılmış. Burda isteyen içer diye savunmaya geçen arkadaşlar asıl konu şu : Adamın evlenmeden önce içmeyecegim diye söz verip, yeminler edip eedip evlendikten sonra değişmesi.Hepiniz haklısınız ama evlenmeden önce bir kere yaptı nedenini sorduğumda bana bidaha olmaz gibi büyük yeminler etti sonra inandım gerçekten inandım ve evlenince üç kere oldu ama bir yudum iki yudum dün de canım istedi içtim bundan sonra da böyle canım isterse içerim dedi. Zaten bagimlilik bir ikiiyudum diye olmaz mi, bun korktuğum için istemiyorum ara sıra içmesini İçersen giderim dedim git umrumda değilsin dedi. Hiç bişey yok ortada birden değişti ilişki olmadi 40 gün yeni çıktı 40 imiz zaten bu yüzden olabilirmi araya soğukluk girdi buna bağlamak da istemiyorum hep herşey yatak değil der çünkü.
Yani şunu da anlamıyorum, içki içmeyi seven insanlar kendilerine saygı bekliyorlar da , içmeyen insanlara neden saygı duymuyorlar. Saygı görmek isteyenler, saygı da duymalı.Keyif aliyor sana zarar vermiyorsa ..bunda .ne var ki..otur sende ic onunla..
Yani şunu da anlamıyorum, içki içmeyi seven insanlar kendilerine saygı bekliyorlar da , içmeyen insanlara neden saygı duymuyorlar. Saygı görmek isteyenler, saygı da duymalı.saygisiz birsey yazdigimi dusunmuyorum.icki icmekle veya icmemekle sayginin .ne alakasi var onu hic anlamadim..
Yaptığınız yorum olmuş mu? Konu sahibi demek ki alkol konusunda hassas biri , otur sen de iç ne demek yahu. Kimse size neden içiyorsun diye baskı yapmıyorsa, içmeyi tercih etmeyen insana da ne var sen de iç denmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?