- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.115
- 598
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
-
Bu yorum ne alaka yani. Konu sahibi icki icenlere bisey demiyor. Söz verip bu sözünü tutmayan eşine açıldı konu. Bazı yorum yapanlar ne kadar meraklı bu konuyu kendi üzerlerine çekmeye
Soz verip sozunu tutmayan ese acildigini herkes biliyor mu peki, konuda yaziyor mu hayir yazmiyor. Taa neden sonra yorumlarda belirtilmis, herkes yorumlarin hepsini okumak zorunda mi?Bu yorum ne alaka yani. Konu sahibi icki icenlere bisey demiyor. Söz verip bu sözünü tutmayan eşine açıldı konu. Bazı yorum yapanlar ne kadar meraklı bu konuyu kendi üzerlerine çekmeye
Benim eşim kasayla bira alır dolaba koyar günde bir iki içer hiç kimseyede zararı Yok sabah kalkar işine gider bira dışında içkileri içmesini istemem ama birayı sever bende hiç tepki göstermem kızmam bazen birayı dolaptan kendin getirir veririm çok içmiyorsa sorun yapmayın 2018 taktığınız şeye bakMeraba arkadaşlar canım çok sıkkın eşim alkolik değil ama düğünlerde iki üç yudum aldığını biliyordum ama dün eve geldiğinde beni öptü ve uyumaya gitti ve bir koku aldım değişik bir koku yine gittim yaklaştım nefesi kokuyordu sordum hayır içmedim vs diye sesini yükseltti seslenmeden kızımın yanına gittim peşimden geldi ve canım istedi ictim dedi. Çok kırıldım merak ediyorum bir erkek neden içer ki hani düğünlerde bir iki yurduma bile kızdığımi biliyor ve bunu bile bile içti ben onun için hiç mi bişey ifade etmiyorum sözüm bile geçmedi çok kırgınım.şuan konuşmuyoruz aramız da soğuk zaten yeni lohusalıkdan çıktım hormonların alt üst lütfen akıl verin ben napiyim
Benim eşim kasayla bira alır dolaba koyar günde bir iki içer hiç kimseyede zararı Yok sabah kalkar işine gider bira dışında içkileri içmesini istemem ama birayı sever bende hiç tepki göstermem kızmam bazen birayı dolaptan kendin getirir veririm çok içmiyorsa sorun yapmayın 2018 taktığınız şeye bak
Okumak zorunda değil, konuyu kendi üzerine çekmek zorunda olmadığı gibi. Konuyla alakası sıfır hanımefendinin yazdığı yorum. Sonuçta konu sahibi ilk yazdığında içki içenlere karşı bir şey demediSoz verip sozunu tutmayan ese acildigini herkes biliyor mu peki, konuda yaziyor mu hayir yazmiyor. Taa neden sonra yorumlarda belirtilmis, herkes yorumlarin hepsini okumak zorunda mi?
bizim de aynen o içkinin keyfi başka oluyor :)Eşimle en sevdiğimiz şey kızımız uyuyunca iki kadeh bir şeyler içmek. Neden bu kadar tepki??
+1Bir erkek neden içer ne demek? Kadınlar da içer.
Çünkü evlenmeden önce konu sahibi eşi ile anlaşmış eşi icmeyecegine söz vermiş ona göre evlenmişler. Eger ki içmekten vazgecmeyecekti ise söz vermeseydi, ben içerim sana uyuyorsa evlenelim derdi. Kadın adamın sözüne güvenip evlenmiş bu bir.E siz de icen adama icme diyorsunuz, ayni sey degil mi, siz yapinca saygi oluyo baskasi yapinca saygisizlik mi oluyo?
Ama öyle olsa bile bunu ilk mesajina yazsaydi o zaman ... alkol kullanan yorum yapanlar bunu nerden bile bilirdi ki? Ki okumadim yorumlarda. Yada göremedim. Keske ilk mesaja yazdaydi o zaman icenleri yargilamis gibi oldunuz.Yorumlardan birinde galiba.
Ama öyle olsa bile bunu ilk mesajina yazsaydi o zaman ... alkol kullanan yorum yapanlar bunu nerden bile bilirdi ki? Ki okumadim yorumlarda. Yada göremedim. Keske ilk mesaja yazdaydi o zaman icenleri yargilamis gibi oldunuz.
Ama kimseye bi zarari olmadiktan sonra ha su icmis ha onu ...Hayır ben neden yargılamayın.
Burada çok konu açılıyor. Daha sonra sorulara göre ekleniyor.
Her şekilde karşı olduğu zaten belli. Daha sonrada adamın sözleri eklemiş sadece.
Biri bir şeyden nefret ediyorsa , ona , aman ne var yapsın demek , empatiden uzak bir yorumdur.
Ama kimseye bi zarari olmadiktan sonra ha su icmis ha onu ...
esının soz verıp gerı tutmadıgını nerden bılebılırım konuyu acarken yazmamıs ?Bu yorum ne alaka yani. Konu sahibi icki icenlere bisey demiyor. Söz verip bu sözünü tutmayan eşine açıldı konu. Bazı yorum yapanlar ne kadar meraklı bu konuyu kendi üzerlerine çekmeye
katılıyorumAma öyle olsa bile bunu ilk mesajina yazsaydi o zaman ... alkol kullanan yorum yapanlar bunu nerden bile bilirdi ki? Ki okumadim yorumlarda. Yada göremedim. Keske ilk mesaja yazdaydi o zaman icenleri yargilamis gibi oldunuz.
Çok yanlış düşünüyorsunuz benim açımdan .Ama kimseye bi zarari olmadiktan sonra ha su icmis ha onu ...
Ola bilir. Buda benim görüsümÇok yanlış düşünüyorsunuz benim açımdan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?