- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
-
Herkes sizinle aynı inancı taşımak zorunda değil. Az miktarda alındığında hiç zararlı ve kötü olmuyor.. Bizim için gayet sıradan
E siz de icen adama icme diyorsunuz, ayni sey degil mi, siz yapinca saygi oluyo baskasi yapinca saygisizlik mi oluyo?Yani şunu da anlamıyorum, içki içmeyi seven insanlar kendilerine saygı bekliyorlar da , içmeyen insanlara neden saygı duymuyorlar. Saygı görmek isteyenler, saygı da duymalı.
Yaptığınız yorum olmuş mu? Konu sahibi demek ki alkol konusunda hassas biri , otur sen de iç ne demek yahu. Kimse size neden içiyorsun diye baskı yapmıyorsa, içmeyi tercih etmeyen insana da ne var sen de iç denmez.
Valla pek çok araştırma yapılıyor, alkolün az miktarda alındığı takdirde vücuda sağladığı bazı faydalar da gözlemlenmiş çoktan. Boş laf değil yani. Alkolün fazlası zarardır. Sigara veya uyuşturucuyla kıyaslanamayacak bir şey. Hele şiddetle asla kıyaslanamaz. Benim çevrem az alkol alan insanlarla dolu ve hepsi gayet vicdanlı, aklı başında ve iyi insanlar.Ben inançlardan bahsetmedim ki
Sıradan olması zararlı yada bağımlı olabilme gerçeğini değiştirmez. Ama günümüzde her türlü kötü alışkanlık; buna şiddette dahil, o kadar normalleşmiş ki şaşırmamak lazım
hayır alkol çok zararlı, bi yudum içince ailemiz dağıldı. Babam breaking bad'deki gibi evde uyuşturucu yapıyor , annem içkiden gözünü açamıyor biz de böyle sanal alemde sahte mutluluklar peşindeyizValla pek çok araştırma yapılıyor, alkolün az miktarda alındığı takdirde vücuda sağladığı bazı faydalar da gözlemlenmiş çoktan. Boş laf değil yani. Alkolün fazlası zarardır. Sigara veya uyuşturucuyla kıyaslanamayacak bir şey. Hele şiddetle asla kıyaslanamaz. Benim çevrem az alkol alan insanlarla dolu ve hepsi gayet vicdanlı, aklı başında ve iyi insanlar.
bence konuya en guzel damgayi sen vurdun:)Kadınlar neden içerse erkekte ondan içer bence
hayır alkol çok zararlı, bi yudum içince ailemiz dağıldı. Babam breaking bad'deki gibi evde uyuşturucu yapıyor , annem içkiden gözünü açamıyor biz de böyle sanal alemde sahte mutluluklar peşindeyiz
Valla pek çok araştırma yapılıyor, alkolün az miktarda alındığı takdirde vücuda sağladığı bazı faydalar da gözlemlenmiş çoktan. Boş laf değil yani. Alkolün fazlası zarardır. Sigara veya uyuşturucuyla kıyaslanamayacak bir şey. Hele şiddetle asla kıyaslanamaz. Benim çevrem az alkol alan insanlarla dolu ve hepsi gayet vicdanlı, aklı başında ve iyi insanlar.
Yıllardır sosyal içiciyim ayda 1-2 arkadaşlarla rakı meze takılırız . Evde dolabımızda alkol bulunmaz. Bulunsa da 3-4 ay ellemediğimi bilirim yoksunluk yaşamam. Bu şekilde içmenin nasıl tehlikesi olabilir acaba?Dr tavsiyesiyle mi içiyorsunuz? Benim anaanemin ciddi bir rahatsızlığı vardı dr kontrolünde haftada bir belli miktarda alkol tüketmiş vefat etmeden önce. Faydasınıda gördüğünü duydum yani. Ama konu bu değl benim kastettiğim şey hiç değil. Herkesin hayatı kendine tabiki
Kendi cevabınızı kendiniz verdiniz saygı duyuyorumDr tavsiyesiyle mi içiyorsunuz? Benim anaanemin ciddi bir rahatsızlığı vardı dr kontrolünde haftada bir belli miktarda alkol tüketmiş vefat etmeden önce. Faydasınıda gördüğünü duydum yani. Ama konu bu değl benim kastettiğim şey hiç değil. Herkesin hayatı kendine tabiki
Bende içiyorum bazısı üzülür içer bazısı sevinir içer hergün içmiyorsa abartılacak bir şey yok bence . Kafa dağıtmak için güzel oluyor bu aralar hamilelik dolayısıyla içemedim ama bu dönemde bitecekbence konuya en guzel damgayi sen vurdun:)
Tespit gibi tespit :))
Kendi cevabınızı kendiniz verdiniz saygı duyuyorum
Hayır canım sırf faydalı diye içilmiyor tabi ki. Stres azaltıyor bence başlıca sebebi bu. Kendini kaybetme noktasında değil de, böyle işte ne biliyim tarif edilemez bir şeyDr tavsiyesi olmadığı sürece sırf faydalı diyip içmek hiç mantıklı değil ya neyse
Ben alkol sigara kullanmiyorum ama icende icsin yani, milletin derdi beni germez:)) ha kimi inanci yuzunden hassastir kimide sagliksiz buldugu icin, kimide gram zevk almaz icmez. Bazen is eglencelerinde sampanya yemeklerde bira icer yanimdakiler. Bende portakal suyumu yudumlarim suyumu icerim. Bi eksiklik hissetmiyorum ya da karsidakini ayy piiiisss demem yani:) istiyosa icsin koskoca adamlar. Ben bunu konusmam bile biriyle normalde, neden baskasinin yaptigi birsey beni rahatsiz etsin?Bende içiyorum bazısı üzülür içer bazısı sevinir içer hergün içmiyorsa abartılacak bir şey yok bence . Kafa dağıtmak için güzel oluyor bu aralar hamilelik dolayısıyla içemedim ama bu dönemde bitecek
Aynen öyle canımBen alkol sigara kullanmiyorum ama icende icsin yani, milletin derdi beni germez:)) ha kimi inanci yuzunden hassastir kimide sagliksiz buldugu icin, kimide gram zevk almaz icmez. Bazen is eglencelerinde sampanya yemeklerde bira icer yanimdakiler. Bende portakal suyumu yudumlarim suyumu icerim. Bi eksiklik hissetmiyorum ya da karsidakini ayy piiiisss demem yani:) istiyosa icsin koskoca adamlar. Ben bunu konusmam bile biriyle normalde, neden baskasinin yaptigi birsey beni rahatsiz etsin?
Bu yorum ne alaka yani. Konu sahibi icki icenlere bisey demiyor. Söz verip bu sözünü tutmayan eşine açıldı konu. Bazı yorum yapanlar ne kadar meraklı bu konuyu kendi üzerlerine çekmeyebızım dolaptakı sarapları gorsenız benı atese atar yakarsınız heralde
arada bı kırmızı sarap ıcerım
bu kadar kırılacak sinir sistemınızı alt ust edecek ne var kı ?
Hanımlar,
evlenen ve evlenecek tüm kadınlara diyorum, alkol veya herhangi bir konuda hassasiyetiniz varsa, bu hassasiyetinizi daha evlenmeden ortaya koyuyorsanız, size söz veriliyorsa yemin ettiriyorsanız ve bu yeminler yerine getirilmiyorsa, yaparsan giderim dediğiniz herşey için sözünüzün arkasında durmanız gerekiyor, istemediğiniz herşey için net olmanız lazım, zira sizler yemin etmiştin ama yemini bozdun bak giderim, bir daha olursa gideceğim, bak bu 3 oldu 4. de giderim dedikçe 5'te olur 10'da olur, evliliklerde bazı durumlar vardır ki karşınızdakinin değil sizin duruşunuz ve kararlılığınız gidişatı değiştirir, karşınızdaki yapacağım dediği şeyleri yapmadığında yaparım dediklerinizi yaparsanız kararlılığınızı gösterirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?