Erkek neden içer??

Aynı durumdayiz ama ben sessiz kalamiyirum deliye donuyorum kokusunu alınca bide yalan söylüyor içmedim diye iki katina çıkıyor ofkrm

Benim eşim içer içki baya da güzel içer bıraksanız her gün içer sever yani beraber içtiğimiz de çok oldu abarttığımızda oldu ama bağımlılık yapmadı ve bence baya mükemmel bi adam içki içen koca en kötüsü diyenler içindi bu mesajım. Kimse kimsenin kölesi değil şunu yapmasın bunu yapmasın diyemezseniz ayda yılda içilen içkiden de hiç bişey Olmaz adamı bu kadar bunaltırsanız hem daha çok içer hem sizden uzaklaşır haberiniz olsun

Zaten bagimlilik bir ikiiyudum diye olmaz mi, bun korktuğum için istemiyorum ara sıra içmesini

ilk defa canim istedi içtim ve canım isteyince de içeceğim dedi kotkuyorum zaten alkolikler nasıl oluyor birden başlamiyorlar ki
çok yanlış düşünüyorsunuz. alkol bağımlılık yapan bir madde evet ama canın isteyince içmekle alkolik olunmuyor.

sigara olsa onun biri ikisi pek yok, bu cümleyi sigara için söyleseniz anlarım. bir kere içiş bağımlılık yolunu hemen açar. ama alkol böyle değil. yani bugün içtim, yarın da canım istedi içtim, sonraki gün de iki kadeh yuvarlayayım yaptıktan sonra bir anda alkoliğe dönüşülmüyor. 2 ay boyunca nerdeyse her gün azar azar içse bile sonra hayatı boyunca ağzına koymayabilir, eksikliğini de anca canımız bir yemek çektiğinde nasıl hissediyorsak öyle hisseder… tadını sevmiştir, özler, “off bir turşu olsa da yesek” der gibi bir şey…

hem inanın öyle ufacık bir 1-2 içişle insanın kafası gitmiyor… hafif bi rahatlık çöker üstüne adamın.

her insanın bazı sınırları vardır, sizin böyle bir dini hassasiyetinizin olması ve karşınızdaki adamdan da bu konuda söz almış olmanız çok normal. ama insanız işte. insanlar değişir, fikirler değişir, istenilen özenilen şeyler değişir, çevre değişir. o yüzden adamın bu konudaki fikrinin değişmesi de çok insancıl bir şey. çok büyük bir fikir değişimi değil bu çünkü. o yüzden biraz anlayış göstermeyi düşünebilirsiniz…

hem tek korkunuz alkolik olmasıysa inanın gerçekten yersiz bir korku bu. doğru düzgün içmeyi bildikten sonra, kendini kaybedecek kadar abartmadıktan sonra bir şeycik olmaz. boşuna kendinizi tasalandırmayın

yalan söylemesi hiiç hoş bir şey değil. bence ona daha çok kızın

Buraya gelip bu kadincagizi eleştirenlere ibret olsun yazdıklarıniz. Geçmiş olsun öncelikle..
Bunu normal karsilayanlar, sizin eşiniz iciyosa ve mutluysaniz sorun yok ama gelip, iciyosa içer diyerek konu sahibini eleştirmeyin herkesin bir aile düzeni var.

Bir iki yudum içip bağımlılık falan olmaz alkol öyle bağımlılık yapan bir şey değil. Ortada çok ciddi bir sorun olmalı alkolik olmak için. 1-2 kadeh keyif işidir, mutsuzluk değil

Seçmiş zaten. Karısı bu konudaki hassasiyetini saklamamiş , evleneceği kişi de söz vermiş.
Söz önemli bir kelimedir.

yazmıyor konuda öyle birşey.
velev ki öyle sözünü tutmadı diye boşansın o zaman.
adamın kırk yılın başı içtiğini mevzu yapıp karalar bağlamaya gerek yok 7/24 içiyormuş gibi.

Normalde içmeyen adamın içmesi ve kimle içtiğini soylememesi daha da tuhaf beatifil ins altından kötü bişey çıkmaz benimkinde içki yok ama bizde böyle bı arkadaş meselesi yaşamıştık :// gözün kulağın üzerinde olsun ama ins kötü bişey çıkmaz altından Allah yardımcın olsun

İçmek dozunda olunca keyiflidir.
Sohbeti pekiştirir, gevşetir, gülümsetir rahatlatır.
İçmenin kadını erkeği mi var?
Adam içmiş ve yatmış,
Sizi kırmamış, kabalaşmamış,malını mülkünü içki için savurmamış,
Nasıl bir bencillik sizinki,adamı adabıyla yapıp keyif aldığı şey için bile suçlayabiliyorsunuz.

bızım dolaptakı sarapları gorsenız benı atese atar yakarsınız heralde
arada bı kırmızı sarap ıcerım

bu kadar kırılacak sinir sistemınızı alt ust edecek ne var kı ?

bızım dolaptakı sarapları gorsenız benı atese atar yakarsınız heralde
arada bı kırmızı sarap ıcerım

bu kadar kırılacak sinir sistemınızı alt ust edecek ne var kı ?
Hayatim isteyen icsin istemeyen icmesin. Soz veripte icmiycrm diye ictiyse zikkimin dibini ic derdim yani. Olay icki degil yani bana gore: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…