- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.115
- 598
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
-
Birkere yakaladım ilk ve son olacak dedi Nisan atacaktım büyük yeminler etti yine yaptıAma soz vermis dimi
Aynı durumdayiz ama ben sessiz kalamiyirum deliye donuyorum kokusunu alınca bide yalan söylüyor içmedim diye iki katina çıkıyor ofkrmEşimin ailesi epey muhafazakar,hatta ablasının biri çarşaflı. Eşim daha çocuk yaşta ailesinden ayrı yaşamaya başlamış,ailesine pek benzemez. Ben de kapalıyım ailemde alkol alan yok,ama eşim arada içiyor. Ben onun sigara bile içmesini istemem değil ki alkol. Yavaş yavaş kendini öldürdüyor. Günahı kendine,içip içip bana ve kızıma zarar vermedikten arada bir içmesine memnun olmasam da ses etmiyorum. İstemediğimi biliyor ama bunun için küsüp tartışmıyorum. Tartışmam icmedim dediği halde içmesine yani yalan söylemesine olurdu.
Bence de arada içiyorsa bu yüzden huzur kaçırmayın. Her gün içiyorsa çocuğunun rızkını ona harcayacak kadar bir de kötü muamele görüyorsanız tekmeyi basabilirsiniz.
Dediğim gibi ben arada içmesine kızmıyorum. İçtigi halde yalan söylemesine kızardım ama. Sizde o da var.Aynı durumdayiz ama ben sessiz kalamiyirum deliye donuyorum kokusunu alınca bide yalan söylüyor içmedim diye iki katina çıkıyor ofkrm
Zaten bagimlilik bir ikiiyudum diye olmaz mi, bun korktuğum için istemiyorum ara sıra içmesini
çok yanlış düşünüyorsunuz. alkol bağımlılık yapan bir madde evet ama canın isteyince içmekle alkolik olunmuyor.ilk defa canim istedi içtim ve canım isteyince de içeceğim dedi kotkuyorum zaten alkolikler nasıl oluyor birden başlamiyorlar ki
Evet napacagim bilmiyorum bu konuda yüz vermek de istemiyorum üzerine gitmek istemiyorum ama içmesini de istemiyorum kafayı yiyecemDediğim gibi ben arada içmesine kızmıyorum. İçtigi halde yalan söylemesine kızardım ama. Sizde o da var.
Orada vurgulanan nokta 1-2 yudum alkol almanın dünyanın sonunu getirmediği.Ben alkolü de verdiği keyfide çok severim. Neden bu kadar tepki veriyorsunuz cevapları ise tamamen empatiden uzak cevaplar.
nasıl başardınız lütfen paylaşır mısınız?
Eşim içmezdi pek, nadir içiyo diye bende ses çıkarmazdım. Ama son 2 senedir hergün içiyo, bazen kendini kaybetmiş komaya girmiş hasta gibi geliyo. Sabahlara kadar gelmediği de oluyo. Konuşmakla toparlasa toparlardı ama yookkk. Adam hiçbi sorunum yok canım çok istiyo diyor başka bi şey demiyor. Yönteminizi çok merak ettim.
Hepiniz haklısınız ama evlenmeden önce bir kere yaptı nedenini sorduğumda bana bidaha olmaz gibi büyük yeminler etti sonra inandım gerçekten inandım ve evlenince üç kere oldu ama bir yudum iki yudum dün de canım istedi içtim bundan sonra da böyle canım isterse içerim dedi. Zaten bagimlilik bir ikiiyudum diye olmaz mi, bun korktuğum için istemiyorum ara sıra içmesini İçersen giderim dedim git umrumda değilsin dedi. Hiç bişey yok ortada birden değişti ilişki olmadi 40 gün yeni çıktı 40 imiz zaten bu yüzden olabilirmi araya soğukluk girdi buna bağlamak da istemiyorum hep herşey yatak değil der çünkü.
Bir iki yudum içip bağımlılık falan olmaz alkol öyle bağımlılık yapan bir şey değil. Ortada çok ciddi bir sorun olmalı alkolik olmak için. 1-2 kadeh keyif işidir, mutsuzluk değilDini yorum değil, bu benim inancım benim görüşüm, size bir şey diyen olmadi, i
Bağımlılık tabiki de böyle başlar, karşı komşumuzun kocası 35 den sonra başladı içmeye böyle. Neden bir anda değişti acaba kocanız , bir olumsuzluk oldumu bu olaydan once
Orada vurgulanan nokta 1-2 yudum alkol almanın dünyanın sonunu getirmediği.
Seçmiş zaten. Karısı bu konudaki hassasiyetini saklamamiş , evleneceği kişi de söz vermiş.
Söz önemli bir kelimedir.
Buraya gelip bu kadincagizi eleştirenlere ibret olsun yazdıklarıniz. Geçmiş olsun öncelikle..
Bunu normal karsilayanlar, sizin eşiniz iciyosa ve mutluysaniz sorun yok ama gelip, iciyosa içer diyerek konu sahibini eleştirmeyin herkesin bir aile düzeni var.
Normalde içmeyen adamın içmesi ve kimle içtiğini soylememesi daha da tuhaf beatifil ins altından kötü bişey çıkmaz benimkinde içki yok ama bizde böyle bı arkadaş meselesi yaşamıştık :// gözün kulağın üzerinde olsun ama ins kötü bişey çıkmaz altından Allah yardımcın olsunBende öyle düşünüyorum ama büyük ihtimalle benim sevmediğim iki üç arkadaşı var onlarla içti bana da kimle içtiğini söylemiyor konuşmaları huzursuz edecek bildiği içinzaten bebekten dolayı çok yorgundum bunu düşünmek de beni iki kat daha yordu kafam kazan gibi oldu
Hayatim isteyen icsin istemeyen icmesin. Soz veripte icmiycrm diye ictiyse zikkimin dibini ic derdim yani. Olay icki degil yani bana gore: (bızım dolaptakı sarapları gorsenız benı atese atar yakarsınız heralde
arada bı kırmızı sarap ıcerım
bu kadar kırılacak sinir sistemınızı alt ust edecek ne var kı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?