• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek neden içer??

Evet ve karısının bu konuda kızdığını bilerek yapmış. Evlenmeden önce de biliyordu. Ee dediğim bu zaten oyunu bozan eşi.
Evlenmeden önce içtiğini biliyormuş konu sahibi
Sanırım hassasiyetleri yüzünden içmesini istemiyor.
O zaman baştan kabul etmeyecekti.Sonuçta görücü usulü evlenmiş.
Evlendikten sonra "sözümü geçiremedim"demekle olmaz.
Sonuçta karşısındaki de bir birey

Icmisse içmiş bundan sanane diyenler ; dini hassasiyetle bunu istiyor olamaz mi konu sahibi ? Bunun sahibi,evladı olmasıyla ne ilgisi var ?
Genelde alkol alanlar bu yorumu yapmış. Bakış açınızla kendi cercevenizden değil bu yönde degerlendirmelisiniz.

Demek ki karısının bu konuda hassas olduğunu biliyor. Ona göre davranmak zorunda.

Eğer alkolü rahat almak istediği bir hayat kurmak istiyorsa öyle bir hayat arkadaşı secmeliydi .

Yeminler edip, asla bir daha icmeyecegini söyleyen erkek evlendikten sonra sanane diyemez.

Yeminler ettigini nerde okudunuz ki?

Böyle yaparak sadece uzaklaştırıyorsunuz ve içmeye teşvik edersiniz.
Eve böyle gelmen beni üzüyor bir kadeh neyse ama bu seni sarhoş etmiş. Başımıza bir iş gelse sen değil elin adamları bize yardım eder lütfen kendine çeki düzen ver diyip barışın.

Icmisse içmiş bundan sanane diyenler ; dini hassasiyetle bunu istiyor olamaz mi konu sahibi ? Bunun sahibi,evladı olmasıyla ne ilgisi var ?
Genelde alkol alanlar bu yorumu yapmış. Bakış açınızla kendi cercevenizden değil bu yönde degerlendirmelisiniz.

Demek ki karısının bu konuda hassas olduğunu biliyor. Ona göre davranmak zorunda.

Eğer alkolü rahat almak istediği bir hayat kurmak istiyorsa öyle bir hayat arkadaşı secmeliydi .

Yeminler edip, asla bir daha icmeyecegini söyleyen erkek evlendikten sonra sanane diyemez.
Beni anladığımız ve söylemek istediklerimi bir başkası olarak söylediğiniz için tskr ederim nasıl toplasam anlatsam diye düşünüyordum :)

Eşimin ailesi epey muhafazakar,hatta ablasının biri çarşaflı. Eşim daha çocuk yaşta ailesinden ayrı yaşamaya başlamış,ailesine pek benzemez. Ben de kapalıyım ailemde alkol alan yok,ama eşim arada içiyor. Ben onun sigara bile içmesini istemem değil ki alkol. Yavaş yavaş kendini öldürdüyor. Günahı kendine,içip içip bana ve kızıma zarar vermedikten arada bir içmesine memnun olmasam da ses etmiyorum. İstemediğimi biliyor ama bunun için küsüp tartışmıyorum. Tartışmam icmedim dediği halde içmesine yani yalan söylemesine olurdu.
Bence de arada içiyorsa bu yüzden huzur kaçırmayın. Her gün içiyorsa çocuğunun rızkını ona harcayacak kadar bir de kötü muamele görüyorsanız tekmeyi basabilirsiniz. :KK62:

Ben bu hassasiyet meselesine de bir anlam veremiyorum pek. Her yetişkin insan yalnızca kendi eylemlerinden sorumludur. Burdaki pek çok kişinin söylediği gibi eğer size ve çocuğunuza zarar vermiyorsa, sizin rızkınızı içkiye harcamıyorsa arada bir alkol almasına müdahale etmeyin. Alkole karşı olabilirsiniz bunu anlarım ama eşiniz bile olsa bu adam sizinle aynı hassasiyeti paylaşmak zorunda değil. O ve siz, aynı insanın iki yarısı değilsiniz. Ayrıca alkolizm konusunda da içiniz çok rahat olsun, bir damla içki içtim sonra kendime hakim olamadım alkolik oluverdim diye bir şey olmaz. Dün başka bir konuda yazdım, uyuşturucu ve ve alkol bağımlılığı, geçmişte alınan psikolojik yaralarla ilgilidir. Sigara gibi eş dost yüzünden başlanan birşey değildir. Bana göre alkol sizin için ayrı ve bilinmeyen bir dünya, siz eşinizin o dünyaya girip sizden kopmasından korkuyorsunuz ama endişelenmenize bence gerek yok. Tepkinizde ısrarcı olursanız sizden saklamak için daha fazla uğraşacaktır.

Meraba arkadaşlar canım çok sıkkın eşim alkolik değil ama düğünlerde iki üç yudum aldığını biliyordum ama dün eve geldiğinde beni öptü ve uyumaya gitti ve bir koku aldım değişik bir koku yine gittim yaklaştım nefesi kokuyordu sordum hayır içmedim vs diye sesini yükseltti seslenmeden kızımın yanına gittim peşimden geldi ve canım istedi ictim dedi. Çok kırıldım merak ediyorum bir erkek neden içer ki hani düğünlerde bir iki yurduma bile kızdığımi biliyor ve bunu bile bile içti ben onun için hiç mi bişey ifade etmiyorum sözüm bile geçmedi çok kırgınım. :KK43: şuan konuşmuyoruz aramız da soğuk zaten yeni lohusalıkdan çıktım hormonların alt üst lütfen akıl verin ben napiyim :KK43:
Lohusalık döneminden erkekler in buyuk cogunlugu saçma bı arayışa giriyor sanki

Benimki hiç içmez ama bende tamamen uzaklaşmıştı

Sürekli arkadaşlarıyla gezer beni bı yere çıkartmadı evde daralır bunalirdim

Kırılmakta haklısın zaten hormonlar karmakarışık madem istemiyorsun kolay kolay affetme

Ama şunu yap gerekirse ağlayarak ona bunun yanlış olduğunu zaten kendi içinde bı kaos yaşadığını falan anlattı yani lohusa halinle huzursuz olduğunu çocuğunun da etkilendiğini şöyle

İllaki bebek da alıyor annesinin stresini

Seni mutlu etmeye çalışsın

Eğer düğün hariç ictiyse bı arkadaş ortamı da yoksa icmelik

Eşini biraz yokla takip et derim ben nereye gidiyor nerde kimle içiyor

Onceden bilmiyo muydun? Yoksa dugunde 3-4 yudum icmekle suanki durumun farki yok. Alkolik degilse ve haberin varsa ictiginden abartma.. ama icmiyorum deyipte ictigini yeni ogreniyosan durum baska. Bir damlasida ayni sarhos olmakta ayni cunku

alkol almıyorum. o yorumu yapanlardan biriyim.
düğünlerde içilen alkol ile düğün dışı içilen alkol arasında zerre fark görmüyorum.
dini mevzuya girmeyeceğim bile zira düğünde içince mübah olmuyor.
ha konu sahibesi de o zaman öyle bir hayat arkadaşı seçmeliydi.

alkol almıyorum. o yorumu yapanlardan biriyim.
düğünlerde içilen alkol ile düğün dışı içilen alkol arasında zerre fark görmüyorum.
dini mevzuya girmeyeceğim bile zira düğünde içince mübah olmuyor.
ha konu sahibesi de o zaman öyle bir hayat arkadaşı seçmeliydi.

Seçmiş zaten. Karısı bu konudaki hassasiyetini saklamamiş , evleneceği kişi de söz vermiş.
Söz önemli bir kelimedir.

Evlenmeden önce içtiğini biliyormuş konu sahibi
Sanırım hassasiyetleri yüzünden içmesini istemiyor.
O zaman baştan kabul etmeyecekti.Sonuçta görücü usulü evlenmiş.
Evlendikten sonra "sözümü geçiremedim"demekle olmaz.
Sonuçta karşısındaki de bir birey

Konu sahibi bu konudaki fikrini net olarak belirtmiş.
Eside bir daha asla olmaz demiş.

Madem " sanane " diyecektin , bu kafadaymişsın neden alkolü sevmeyen biriyle evlenmek istedin. ?

Lohusalık döneminden erkekler in buyuk cogunlugu saçma bı arayışa giriyor sanki

Benimki hiç içmez ama bende tamamen uzaklaşmıştı

Sürekli arkadaşlarıyla gezer beni bı yere çıkartmadı evde daralır bunalirdim

Kırılmakta haklısın zaten hormonlar karmakarışık madem istemiyorsun kolay kolay affetme

Ama şunu yap gerekirse ağlayarak ona bunun yanlış olduğunu zaten kendi içinde bı kaos yaşadığını falan anlattı yani lohusa halinle huzursuz olduğunu çocuğunun da etkilendiğini şöyle

İllaki bebek da alıyor annesinin stresini

Seni mutlu etmeye çalışsın

Eğer düğün hariç ictiyse bı arkadaş ortamı da yoksa icmelik

Eşini biraz yokla takip et derim ben nereye gidiyor nerde kimle içiyor
Bende öyle düşünüyorum ama büyük ihtimalle benim sevmediğim iki üç arkadaşı var onlarla içti bana da kimle içtiğini söylemiyor konuşmaları huzursuz edecek bildiği için :( zaten bebekten dolayı çok yorgundum bunu düşünmek de beni iki kat daha yordu kafam kazan gibi oldu :(

Back
X