- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.115
- 598
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
-
Oturup konuştum herşey daha kotu olduEvlenmeden önce de içiyor muydu? Siz kesin olarak içmeyeceğim lafı üstüne mi evlendiniz? Hiç mi bilmiyordunuz da evlenince mi ortaya çıktı? Bence bunlar önemli ayrıntılar. Size söz verip tutmamışsa elbette diyebilirsiniz kırıldım diye. Olayın zevk, keyif kısmı başka. Ben bira içtim daha önce ve tadını sevmedim. Hayatıma giren kişinin de içmesini istemem. Evlilik hayatına yakıştırmıyorum içkiyi. Herkesin kendi görüşü. Belki ileride farklı düşünürüm onu da bilemiyorum. Bence eşinizle oturup konuşun küsmek bir çözüm değil.
Dini yorum değil, bu benim inancım benim görüşüm, size bir şey diyen olmadi, i
Bağımlılık tabiki de böyle başlar, karşı komşumuzun kocası 35 den sonra başladı içmeye böyle. Neden bir anda değişti acaba kocanız , bir olumsuzluk oldumu bu olaydan once
Oturup konuştum herşey daha kotu olduhayır evlenmeden önce içsel zaten evliliğimiz olmazdı çünkü görücü usulü ailelerin isteği üzerine oldu sonradan sevdik birbirimizi ama nisanliyken bir kere oldu bidaha yapmam dedi çünkü benim için önemli bir ayrintiydi hayatım hep köyü geçti evlenince mutlu oliyim dedim ama içki benim için kesinlikle olmazlardan biri evlenince düğünlerde bir iki yudum alıyordu kızıyorsun kavfkediyorduk ve ilk defa canim istedi içtim ve canım isteyince de içeceğim dedi kotkuyorum zaten alkolikler nasıl oluyor birden başlamiyorlar ki
Iyi de mesela ben eşime sordum alkol sigara kullaniyor musun diye,hayır dedi. Tersine bende ikisi de var dedim. Ben kendimi iyi(!) göstermek için aksi bir sey söyleseydim flört dönemimizde bunu anlamaz miydi ?
Hayir sadece 40 gün boyunca ayrı yattık KV de kaldım ben normalde asla birbirimizden ayrı yatamazdik araya soğukluk girdi sanki
Öncelikle bebeğiniz hayirli uğurlu bir evlat olsun. Ilk sene anne baba icin ayni bebek icin ne kadar zorsa o kadar zor. Uykusuzluk, hormonlar ayri dert birazda üstüne stres insanlari birbirine tahammülsezlestirebilir. Bence durumu takip etmeye devam edin, ama kavgaya dökmeyin. Sizde hassas bir dönemden geçiyorsunuz. Bu ilk aylar bag kurmak için cok önemli bebek dogduktan sonra. Birbirinize ufak tefek meseleler yüzünden zorlastirmayin. Tepkinizi gercekten anliyorum. Ama üstüne giderek durum daha da kötüye gider çünkü inat eder
Aynen öyleErkegdir, içer
Erkeg dediğin içer
Düğünlerde kadın çocukla ilgilenir, erkeg adam arkadaşlarıyla içer
Bu geleneksel bir davranıştır.
Ay evet evet o keyif paha bicilmezEşimle en sevdiğimiz şey kızımız uyuyunca iki kadeh bir şeyler içmek. Neden bu kadar tepki??
birbirine hiç özel alan bırakılmayan bir evlilik yapıcam diye ödüm kopuyor.adam alkolik değilse karışmayın yani. ona göre evlenseydiniz siz de
Yoo evlendikten sonrada içmişOna göre evlenmiş zaten. Alkol konusunda ki hassasiyetini söylemiş.
Sonradan sanane diyen , oyunu bozan eşi ..
Yoo evlendikten sonrada içmiş
Yani bu ilk değilmiş ki
nasıl başardınız lütfen paylaşır mısınız?Üzerine gitmeyin siz bastırdıkça daha çok içer, inada biner konu. Arada bir bir iki duble alkolik yapmaz ama sürekli baskı yapar. Eşim alkoliktem halliceydi bir zamanlar onun kadar inatçı bir adama bıraktırmayı başardım ama şunu net söyleyeyim inat, tavır, kavga, tehdit bu konuda etkisiz şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?