Bu konuda cok bocaliyorum.mesela kırılma noktası var gibi.bazi arkadaşlarımın eşi çok serbest isyemiyorum esimle ayrı ayrı takilmak .ama bazende bu bir haksızlık mi diyorum.maalesef yaşadığımız yer ve cevre beraber çok fazla aktiviteye izin vermiyor.esim evde olmadığında çok mutsuz hissediyorum acaba bunu bir bağımlılık halinemi getirdim bunun ölçüsü nedir? Siz neler yapıyor ve düşünüyorsunuz bu konuda
Benim bir sikayetim yok oda bisey demiyor ama sanırım birazda ayrı biseyler yapmak istiyor.bense haksız olduğumu bildigim halde kendime laf geciremiyorum biyere gideveginde bana afakanlar basıyor sanırım kendimi biraz zorlmam lazım yoksa
Benim bir sikayetim yok oda bisey demiyor ama sanırım birazda ayrı biseyler yapmak istiyor.bense haksız olduğumu bildigim halde kendime laf geciremiyorum biyere gideveginde bana afakanlar basıyor sanırım kendimi biraz zorlmam lazım yoksa
Erkekler nekdar boğuldugunu hissederse okadar sevgilisinden/eşinden soğuyolar diye düşünüyorum
"erkek ne kadar özgür olmalı" başlığı çok irrite edici bence. Erkek olduğu için özgür olmaz ki bence şu anlattıklarının adı özgürlük değildir. Gerçi dilimiz esnek her yere çekilebilir. Senin de dışarıda yapabileceğin hiç bir şey yok mu? En kapalı şehirler bile değişti artık. Eskiden köy diye gittiğim yerler( gerçek manada) şimdi kadınları askılı elbiselerle gördüğüm yerlere dönüşmüş durumda. Bence bu kadar çaresiz olamazsın. Sen kendin eve tıkılıp kalmayı tercih ediyorsun sanki. Eşin de ata erkil bir toplumun nimetlerini fazlasıyla kullanıyorsa kötü. Sen evdeyken haftada kaç kere dışarı çıkıyor mesela?Bu konuda cok bocaliyorum.mesela kırılma noktası var gibi.bazi arkadaşlarımın eşi çok serbest isyemiyorum esimle ayrı ayrı takilmak .ama bazende bu bir haksızlık mi diyorum.maalesef yaşadığımız yer ve cevre beraber çok fazla aktiviteye izin vermiyor.esim evde olmadığında çok mutsuz hissediyorum acaba bunu bir bağımlılık halinemi getirdim bunun ölçüsü nedir? Siz neler yapıyor ve düşünüyorsunuz bu konuda
çok ilginç..Bende senin tepkinin ayniyim
eşim ayrı bir yere gitsin istemiyorum
mesela haftada 3 gün spora gitmek istedi ben istemiyorum hep beraber olalım istiyorum
Yalnız benim esimde yalan söyleme durumu var o yüzden güveniyorum açıkçası spora diyip gezmeye de gidebilir
sorunumuz kaynağı bu aslında ve cözemiyorum
balık tutmaya gitmek gibi masum şeylere gitcekse tamamBenim bir sikayetim yok oda bisey demiyor ama sanırım birazda ayrı biseyler yapmak istiyor.bense haksız olduğumu bildigim halde kendime laf geciremiyorum biyere gideveginde bana afakanlar basıyor sanırım kendimi biraz zorlmam lazım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?