- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- 198
çok ilginç..
Gezmeye de gidecekse neden sana söylemiyor ya da birlikte gitmiyorsunuz?
Ne kadar güvebilirsin bu karaktere?
Calisiyorum ama maalesef benim hobim yok galiba.bebegim var istede yorgun oluyorum gelince bir hobi yok esime sariyorumÇalışıyor musunuz?
Boş zamanlarınızı nasıl geçiriyorsunuz? Hobileriniz, ilgi alanlarınız var mı?
Benim mantığım şu şekilde. Şimdi ben evde Akşama kadar istersem avm ye giderim Arkadaşlarımla buluşurum. Istersem Arkadaşlarım bana gelşr. Istersem ben Arkadaşlarıma giderim. e adam Akşama kadar Çalışıyor haftada bir akşam hatta belki denk geliride ili akşam oda arkadaşlarıyla erkek erkeğe oturabilmeli. Yani ben nasıl arkadaşa ihtiyaç duyuyorsam oda duyuyor. Beraber çıktığımız gün de olur ayrı çıktığımızdaBu konuda cok bocaliyorum.mesela kırılma noktası var gibi.bazi arkadaşlarımın eşi çok serbest isyemiyorum esimle ayrı ayrı takilmak .ama bazende bu bir haksızlık mi diyorum.maalesef yaşadığımız yer ve cevre beraber çok fazla aktiviteye izin vermiyor.esim evde olmadığında çok mutsuz hissediyorum acaba bunu bir bağımlılık halinemi getirdim bunun ölçüsü nedir? Siz neler yapıyor ve düşünüyorsunuz bu konuda
nasıl evlendin bu adamlaİşte cnm sorunda bu yalanlar
internetten nefret ederim diyor bana ertesi gün internet paketi alıyor
Her işini yalanla halleder bana guvenmiyorsun diyor birde
Katılıyorum. Aynen.imza.bana göre evlenince cogu sey beraber yapilmali.
yani yüzde 70 beraber yüzde 30 da herkesin bi özel alani olmali.
atiyorum sen bigün is cikisi arkadaslarinla bulusursun o da öyle yapar.
gibi gibi.
bazi erkekler bu isi abartiyor - özgür olmak istiyorlar - fakat özgür olmak isteyen bekar kalsin.
evli olduklarini bilmeliler.
öyle evi otel gibi kullanamazlar.
sonra iki bisey söyleyince iste cok baski yapiyorsun beni SIKIYOsun diyorlar bu tamamen bahane.
bazilarina evlilik fazla geliyor.
bence en ideali, tebrik ediyorum sizi cidden, benim de tam hayal ettiğim gibi bir evlilik .. yormadan,yorulmadan, boğmadan ,boğulmadan, şeffaflık ve güven.. zaten iki insan kendini bildikten ve karşı tarafı da iyi okuduktan sonra problemler minimale düşer..Ben 35 den sonra evlendim, eşimle aramızda iki yaş var
Hayatı oturmuş iki yetişkindik bir araya geldiğimizde
Ben çok fazla yapışık yaşamayı sevmiyorum
İşten sonra arkadaşlarımla kaçarım istediğim zaman ya da hafta sonu ablama gider kalırım bir gün, çok fazla nerde kaldın diye sorulmasından hoşlanmam. O da haftada bir gün çıkar arkadaşlarıyla, gezer tozar sabaha karşı gelirler. Biz birbirimize güveniriz her şeyden önce. Evli insanlar her şeyi birlikte yapar kuralı bizim evde geçerli değil. Birbirimize haber vermek, aradığımızda ulaşmak kaydıyla istediğimizi yaparız. Hal böyle olunca birlikte yaptığımız aktivitelerden keyif alıyoruz. Birbirimizin alanlarına girmeyiz telefon, mail vs..., her şeyimiz şeffaftır, gizli saklı yoktur ama özgürlükler vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?