Erkek ne kadar özgür olmalı

çok ilginç..
Gezmeye de gidecekse neden sana söylemiyor ya da birlikte gitmiyorsunuz?
Ne kadar güvebilirsin bu karaktere?

İşte cnm sorunda bu yalanlar
internetten nefret ederim diyor bana ertesi gün internet paketi alıyor

Her işini yalanla halleder bana guvenmiyorsun diyor birde

Benim ölçüm ilk günden beri tamamen özgür bırakmak. Sırf ben söylüyorum, istiyorum diye bir şey yapacaksa, o şeye kıymet vermem zira. Ama baktım adam her boş vaktini ben istemeden de zaten benimle geçirmek için çırpınıyor, hah dedim, tam aradığım özellik. Herkes böyle olmak zorunda değil tabi, benim ihtiyacım olan bu. Aksi olsaydı, zamanının çoğunu arkadaşlarıyla geçirseydi mesela, sıkılırdım, özlerdim. Zaten hayatımızın çoğu işte geçiyor, arta kalan zamanlar önemli bu yüzden. Elbette yapışık ikizler gibi yaşamıyoruz, o sporuna da, iş çıkışı arkadaşlarıyla yemeğe de gidiyor, hatta ben ona göre daha özgür sayılırım, sosyal hayatım daha fazladır ama genelde onun çalışmak zorunda olduğu, benimse boş olduğum zamanlara sıkıştırırım bunları. Böyle yaşayıp gidiyoruz.
Öyle evli çiftler şöyle olmalı, böyle yapmalı gibi kalıplara da inanmıyorum. Herkesin hayatının farklı dinamikleri, dengeleri var.

Ben 35 den sonra evlendim, eşimle aramızda iki yaş var
Hayatı oturmuş iki yetişkindik bir araya geldiğimizde
Ben çok fazla yapışık yaşamayı sevmiyorum
İşten sonra arkadaşlarımla kaçarım istediğim zaman ya da hafta sonu ablama gider kalırım bir gün, çok fazla nerde kaldın diye sorulmasından hoşlanmam. O da haftada bir gün çıkar arkadaşlarıyla, gezer tozar sabaha karşı gelirler. Biz birbirimize güveniriz her şeyden önce. Evli insanlar her şeyi birlikte yapar kuralı bizim evde geçerli değil. Birbirimize haber vermek, aradığımızda ulaşmak kaydıyla istediğimizi yaparız. Hal böyle olunca birlikte yaptığımız aktivitelerden keyif alıyoruz. Birbirimizin alanlarına girmeyiz telefon, mail vs..., her şeyimiz şeffaftır, gizli saklı yoktur ama özgürlükler vardır.

Benim mantığım şu şekilde. Şimdi ben evde Akşama kadar istersem avm ye giderim Arkadaşlarımla buluşurum. Istersem Arkadaşlarım bana gelşr. Istersem ben Arkadaşlarıma giderim. e adam Akşama kadar Çalışıyor haftada bir akşam hatta belki denk geliride ili akşam oda arkadaşlarıyla erkek erkeğe oturabilmeli. Yani ben nasıl arkadaşa ihtiyaç duyuyorsam oda duyuyor. Beraber çıktığımız gün de olur ayrı çıktığımızda

benim kocam rahattır.
ben hiç sıkmadım sıkamıyorum belki de..
arkadaşlarıyla çıkmak istediği her an çıkabilir.

biz hep beraberiz.aldatıldığım için zamanında ben sıkmasamda o bensiz su içmez bilir artık dönüşü olmayan yolda yürüyoruz.yapacağı en ufak hata da beni şüphede bırakacak, darmadağın olacağız.istemezdim ama böle olalım ayrı takılalım güven sorunu olmasın.

ben eşime göre daha sosyalimdir.birbirmize karışmayız.dengeliyiz.bazen tek başıma yürüyüş yaparım canım nasıl isterse.güven ve sevgi olduktan sonra böyle olmalıyız kalıpları bana göre deil.ben zaten çok rhat bi insanım.yalnızlığıda severim eşimle geçen zamanıda.

Katılıyorum. Aynen.imza.

bence en ideali, tebrik ediyorum sizi cidden, benim de tam hayal ettiğim gibi bir evlilik .. yormadan,yorulmadan, boğmadan ,boğulmadan, şeffaflık ve güven.. zaten iki insan kendini bildikten ve karşı tarafı da iyi okuduktan sonra problemler minimale düşer..
tebrikler tekrar, mutluluğunuz daim olsun :)

Biz ikimiz de ayri ayri vakit gecirmeyi sevmiyoruz. Bundan mutluluk duyuyorum..

Benim eşim de çıkar arada bir. 2 yakın Arkadaşı var aynı zamanda kuzen çocukları akrabalar yani. Onlarla çıkar. Zaten ailecek görüştüğümüz insanlar.
Nerede olduğunu, arayınca ulaşacağımı bildiğim için sorun yapmam.

Arada ayrı zaman geçirmek iyi geliyor. Ben de yarın çocukları eşime bırakıp Kına gecesine gideceğim mesela. Bazen de gezmeye çıkarım.

Birbirimize ayırdığımız zamandan çalmadığımız sürece bizim açımızdan sorun yok.

Bizde cok nadir ayri ayri vakit geciririz, sanirim bu her ikimizinde hafta ici calistigindan ve bu nedenle bizim birbirimizi cok az görmemizden kaynaklaniyor. Bide Almanyada calisiyorsaniz sadece hafta sonu birseyler yapma imkani bulabilirsiniz.

Bende ilk evlendigimizde senin gibiydim, esimim bensiz biyere gitmesini istemezdim. Ama zamanla astim artik bu sorunu.
Simdi esimi kesinlikle kisitlamiyorum. Oda beni kisitlamaz. Kisitladikca konuscacak seylerinizin kalmadigini fark edersiniz buda aranizdaki muhabbeti etkiler.

Esinizin nereye gittigini biliyorsaniz ve ona her istediginizde ulasabiliyorsaniz sorun yapmayin bence :) biz nasil arkadaslarimizla konusma geregi duyuyorsak onlarda duyuyor.

Tabiii ama bunlar bekar ve hizli yasayan arkadaslardansa aslaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…