• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEK KARDEŞİM'İN KIL DERDİ

eşimin kılları ile hiççç ilgilenmedim

kolları az kıllı bacağı göbeği; göğsü çok kıllı

sırtı da tek tük kıllıdır; beli bol kıllı

dokunmadı onlara dokunmaz da bana da bir zararı yok kıllarının

babamın da mesela kolu; sakalı vs çoktur ama bacağında az kılı vardır; onun da göğsü vs çok kıllı

plajda vs de hiç bir erkeğin kılından rahatsızlık duymadım

yalnız bir kere birisini görmüştük; kazak i.le plaja gelmiş diyorlardı; adamın hiç teni görünmüyordu yani

Büyük konuşmiyim de hiç hazetmem çok kıllı erkekten. Sevdiğinin kendisini olduğu gibi kabul etmesini beklemesin hiç kimse yani sevmek ayrı mide bulandırmak ayrı. Kadınlara da vermiş ALLAH kıl ama biz napıyoruz, alıyoruz, erkeklerde en azından
çok göze batanları alsınlar. Kıl ayıda sevimli duruyor, insanda değil.

benim kardeşimin sırtında yoktu ama göğsünde bacaklarında ve diğer yerleri çoktu sanırım kendisi espiriyle dalga geçerek söylerdi ordan biliyorum:)) göğsüne komple lazer yaptırdı azalınca yani tişörtün yakasından çıkmayı bırakınca kıllar o da lazeri bıraktı ensesine de yaptırdı artık diğer yerlerine yapcak bişey yok:)) eşi de rahatsz değil evli ve çocuğu olacak sevenin gözü görmüyor içiniz rahat olsun

Meraba,Arkadaşlar Erkek Kardeşim Vücudunda bulunan Kıllardan dolayı Ne evlenmek istiyor nede sevgilisinin olmasını istiyor (hertarafında kıl var Belinde,sırtında,fazla) bana diyor Abla Kıllı adamla kim evlenir kadın benden tiksinir,hatta beni aldatır fln diyor Arkadaşlar Sizlere danışmak istedim ,Kıllarını kesinlikle aldırmakta istemiyor Cidden dediği gibi mi olur bilemiyorum ki sizlerin yorumlarınıza ihtiyacım var cidden ALLAH razı olsun yorum yapanlardan..
Bnim de kardeşim de varartık aldırıyorlar dert etmesin aldırsın aldırmayacaksa oturup düşünsede birşey yapamaz.

Benim babam siyah bir kazak giymiş gibidir çıplakken :KK53:
Ama eşim normal düzeyde. .
Babam gibi olsaydı da sorun etmezdim.yani napalım Allah vergisi,var yani...

Lazer yaptirsin kurtulsun.
Esimin sirti ve gobegi haric her yeri pelus gibi kivircik kivircik bi de :KK70:
Yazlari kisaltiyoruz kisin uzun kaliyor oyle sicak tutuyormus :KK70:
Sirtinda olsa lazer yapardim kesin hic sevmiyorum omuzda sirtta kili, yasi da genctir kardesinin yaptirsin kurtulsun.

Meraba,Arkadaşlar Erkek Kardeşim Vücudunda bulunan Kıllardan dolayı Ne evlenmek istiyor nede sevgilisinin olmasını istiyor (hertarafında kıl var Belinde,sırtında,fazla) bana diyor Abla Kıllı adamla kim evlenir kadın benden tiksinir,hatta beni aldatır fln diyor Arkadaşlar Sizlere danışmak istedim ,Kıllarını kesinlikle aldırmakta istemiyor Cidden dediği gibi mi olur bilemiyorum ki sizlerin yorumlarınıza ihtiyacım var cidden ALLAH razı olsun yorum yapanlardan..
Ayy benim esimi gorse oda ayni sirt bek heryerde var.fazla takinti yaomis kardesin bunun icin aldatilirmiymis hic

Benim kucuk kardesimde killi ve severek evlendi .. gayette mutlular Allah'a sukur.. seven insan gormez bile .. eminim benim kardesimde cok SIKINTI yasamistir evlenmeden once, kafasina cok takmistir bize bahsetmemis olsa bile ..

Nisanlim coook killi ama aliyor :)) almasini istemiyorum vallah ne yalan söyliyim ben killi erkekten hoslanirim sahzen :-)

Back