• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEK KARDEŞİM'İN KIL DERDİ

Meraba,Arkadaşlar Erkek Kardeşim Vücudunda bulunan Kıllardan dolayı Ne evlenmek istiyor nede sevgilisinin olmasını istiyor (hertarafında kıl var Belinde,sırtında,fazla) bana diyor Abla Kıllı adamla kim evlenir kadın benden tiksinir,hatta beni aldatır fln diyor Arkadaşlar Sizlere danışmak istedim ,Kıllarını kesinlikle aldırmakta istemiyor Cidden dediği gibi mi olur bilemiyorum ki sizlerin yorumlarınıza ihtiyacım var cidden ALLAH razı olsun yorum yapanlardan..

ya benim eşimde çok kıllı bazem elimde bez adım adım kıllarını topluyorum çok sinirleniyorum çünkü baş edemiyorum banyo mutfak masa yatak ay çekmeceler adam kurt adam gibi :( ama bu asla ondan vazgeçeceğim anlamına gelmez lazerler var gitsin yaptırsın azaltıyor. ben ağda yapıyoru kocama :) komple çözüm değil ama bıkaç günde olsa rahatlıyorum. :)

Sırt ve omuzlarda çekilmez, ben çekemem. Ama bizim kızlar kıllı sevdiği için dert olacağını sanmıyorum. Ben eskiden problem etmezdim ama şimdiki sevgilim kaymak gibi resmen (Türk değil) , çok alıştırdı ve şimdi kıllı tipler bana tuhaf geliyor. :D Ayrıca şu kıl merhamet oranını da bi kenara bırakın gerçekten hala buna inanan var mı acaba? Merhametle kılın ne alakası var...

Sirtinda varsa rahatsiz olur tabiki.. Hakli... Arkadasimin esinde de ayni sıkıntı vardi.. Lazerle tedavi gormus ve sırtında ki kıllardan kurtulmus.. Neden aldirmayi dusunmuyor? Boyle dusunup durmaktansa rahatsiz oldugu bolgelere tedavi uygulanabilir..

Meraba,Arkadaşlar Erkek Kardeşim Vücudunda bulunan Kıllardan dolayı Ne evlenmek istiyor nede sevgilisinin olmasını istiyor (hertarafında kıl var Belinde,sırtında,fazla) bana diyor Abla Kıllı adamla kim evlenir kadın benden tiksinir,hatta beni aldatır fln diyor Arkadaşlar Sizlere danışmak istedim ,Kıllarını kesinlikle aldırmakta istemiyor Cidden dediği gibi mi olur bilemiyorum ki sizlerin yorumlarınıza ihtiyacım var cidden ALLAH razı olsun yorum yapanlardan..

yavrum ne alaka? gitsin bir psikoloğa. benim eşim de kıllı ama ben onu çok seviyorum :) O da kendini sevecek birini bulur önce kafasının içindekileri yok edip bi kendini sevsin.

Philips lumea mi ne var ya, ondan alin?

Bu arada bi kadin vardi, dosu gilli ossun diyen. O geldi aklıma :D

Ben hiç sevmem kılı. Eşimin göğsünde çok az var yatırdım yaptım ağdayı.
Göğsüne yatınca ağzına gözüne kim kıl girsin ister?
Devir eski devir değil. Eskiden neredeyse tüm erkekler bıyıklıydı şimdi öyle mi ?
Modern olmak lazım biraz.

benimki de evde kedi beslesem koltuklardan ve çarşaflardan bu kadar kıl toplayamazdım sanırım..o da istemiyor ama yanağına ağdayla mini bir müdahale ettiğimden mütevellit aşırı korkuyor canım acıyacak diye..:KK70:

Otele gittik 5 dakika yattı kalktı, nevresimleri değiştirmemişler diye ortalığı ayağa kaldırayazdım :)
Beyaz nevresim kullanmayınca bu kadar fark etmemişim.

Benimki de dinen uygun mu acaba deyip duruyor, ben verdim fetva diyorum ama sanırım o da canı acır diye korkuyor ( :

Otele gittik 5 dakika yattı kalktı, nevresimleri değiştirmemişler diye ortalığı ayağa kaldırayazdım :)
Beyaz nevresim kullanmayınca bu kadar fark etmemişim.

Benimki de dinen uygun mu acaba deyip duruyor, ben verdim fetva diyorum ama sanırım o da canı acır diye korkuyor ( :
benimki korkuyor yoksa namaz kılar okur caiz olup olmadığını bilir jiletle mi alsam dedi bağırmışım hayır iyice köklenirler bu sefer kalın kalın dökülür diye:D

Lazere gitsin. Lazer epilasyon yaptıran pek çok erkek var. Ayıp birşey değil ki bu ?? Yani kendisini o kadar rahatsız ediyorsa hayatında ki pek çok şeye engel oluyorsa gayette güzel yaptırabilir. Utanılacak birşey yok bunda.

Erkek Dediğin kıllı olur muhabbetinden de ögghh geldi yani. Ben kılsız severim ve eşimin de göğsünde,sırtında falan yok. Gayette erkek :KK49:

Kıllı diye niye evlenmesin canım. Ne adamlar var kıl yumağı. Hepsi evde kalırdı o zaman.

Ya ben napiyim eşimin hic tüyü kılı yoktur biraz bacak ve kollar hariç sakali bi seyrek cikar ama bende tam tersi yüzümde kollarimda vücudumda bile küçük küçük var belli oluyo yakindan ustelik aldirinca bile hemen bir haftaya çıkıyor eşimin beni aldatmasi lazim bu durumda çünkü daha fena erkegin kıllı olmasindan :KK61:

esim kaslarindaki fazlaliklari bile alir.omuzlarinda tek tuk var onu da tuy dokucu kremle alir..biz kadinlar kil tuy olaylarina dikkat ediyosak erkekler de etmeli bnce..tabiki adam killi diye aldatilacak degil.oyle begenip oyle evlenmissin.kisiye gore degisir tabi ama ama ben cok killi olmasndan rahatsz olurdum..

Back