- Konu Sahibi dertli0644
-
Meraba,Arkadaşlar Erkek Kardeşim Vücudunda bulunan Kıllardan dolayı Ne evlenmek istiyor nede sevgilisinin olmasını istiyor (hertarafında kıl var Belinde,sırtında,fazla) bana diyor Abla Kıllı adamla kim evlenir kadın benden tiksinir,hatta beni aldatır fln diyor Arkadaşlar Sizlere danışmak istedim ,Kıllarını kesinlikle aldırmakta istemiyor Cidden dediği gibi mi olur bilemiyorum ki sizlerin yorumlarınıza ihtiyacım var cidden ALLAH razı olsun yorum yapanlardan..
Meraba,Arkadaşlar Erkek Kardeşim Vücudunda bulunan Kıllardan dolayı Ne evlenmek istiyor nede sevgilisinin olmasını istiyor (hertarafında kıl var Belinde,sırtında,fazla) bana diyor Abla Kıllı adamla kim evlenir kadın benden tiksinir,hatta beni aldatır fln diyor Arkadaşlar Sizlere danışmak istedim ,Kıllarını kesinlikle aldırmakta istemiyor Cidden dediği gibi mi olur bilemiyorum ki sizlerin yorumlarınıza ihtiyacım var cidden ALLAH razı olsun yorum yapanlardan..
benimki de evde kedi beslesem koltuklardan ve çarşaflardan bu kadar kıl toplayamazdım sanırım..o da istemiyor ama yanağına ağdayla mini bir müdahale ettiğimden mütevellit aşırı korkuyor canım acıyacak diye..
benimki korkuyor yoksa namaz kılar okur caiz olup olmadığını bilir jiletle mi alsam dedi bağırmışım hayır iyice köklenirler bu sefer kalın kalın dökülür diyeOtele gittik 5 dakika yattı kalktı, nevresimleri değiştirmemişler diye ortalığı ayağa kaldırayazdım :)
Beyaz nevresim kullanmayınca bu kadar fark etmemişim.
Benimki de dinen uygun mu acaba deyip duruyor, ben verdim fetva diyorum ama sanırım o da canı acır diye korkuyor ( :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?