- 14 Eylül 2015
- 27
- 10
- 3
- 39
- Konu Sahibi dertli0644
-
Erkek dediğinin bacağındada göğsündede kıl olur sırtını aldırmayı bir nebze anlarımda bacaklarıyla göğsünü niye alıyor eşiniz tamamen kadın gibi olmak çokmu hoş sizceTraş etsin
Eşimin bacakları ve göğsünde karın kısmında var makinayla kesiyor
En azından sırtındakiler için çözüm bulsun. Lazer yaptıran çok erkek var
Evet katılıyorum anneannenin sözüne bizdede erkeğin kıllısı hz aliden kadının kıllısı ayıdan gelir derler :)Ahahaha, gülüyorum neden diyeceksiniz. :) Tamam kadın gibi tamamen kılsız erkek hoş değil ama ailemde gördüğüm azıcık bir kıl var. Oldum bititm plajda falan sırtı, beli, kolu aşırı kıllı erkekten tiksinmişimdir. Çok kötü olurum görünce. Babamda da kaşlar bile benden ince, azıcık göğüsünde var hepsi bu. Omzunda sırtında 1 tane bile yok. Valla net olarak görmesem de gözlemlediğim sevgilim sanırım aşırı tüylü, sırtına dokununca t shirtten hissetmiştim. Tiksinmedim ondan, bunun için onu tabii ki aldatmam, böyle bir şeyi hiç konuşmadık da ne bileyim. Aldırmak tamamen istemeyebilir. Lazer epilasyon yaptırsın atıyorum sırtı tamamen bitene kadar, göğsü, bacakları azalana kadar. Kendi de rahat eder. Sevgili ya da eş, böyle bit şey için birini terketmez ya da aldatmaz. En çok rahatsız oluyorum, keselim der..
Bir de anneannem der ki kılsız insan merhametsiz olur, öyle kadın gibi erkeklerle evlenmeyin. :)
Meraba,Arkadaşlar Erkek Kardeşim Vücudunda bulunan Kıllardan dolayı Ne evlenmek istiyor nede sevgilisinin olmasını istiyor (hertarafında kıl var Belinde,sırtında,fazla) bana diyor Abla Kıllı adamla kim evlenir kadın benden tiksinir,hatta beni aldatır fln diyor Arkadaşlar Sizlere danışmak istedim ,Kıllarını kesinlikle aldırmakta istemiyor Cidden dediği gibi mi olur bilemiyorum ki sizlerin yorumlarınıza ihtiyacım var cidden ALLAH razı olsun yorum yapanlardan..
Bu bazı erkeklerde kasılma meselesi, bazılarında sorun oluyor.Meraba,Arkadaşlar Erkek Kardeşim Vücudunda bulunan Kıllardan dolayı Ne evlenmek istiyor nede sevgilisinin olmasını istiyor (hertarafında kıl var Belinde,sırtında,fazla) bana diyor Abla Kıllı adamla kim evlenir kadın benden tiksinir,hatta beni aldatır fln diyor Arkadaşlar Sizlere danışmak istedim ,Kıllarını kesinlikle aldırmakta istemiyor Cidden dediği gibi mi olur bilemiyorum ki sizlerin yorumlarınıza ihtiyacım var cidden ALLAH razı olsun yorum yapanlardan..
yapacak bir şey yok kardeşinizin genetiği bu benim dayılarımda öyle gayette evli ve mutlular..lazer epilasyonla 1 saate kalmadan tüm kıllarından kurtulur aslında çözümü varken çözümsüz dertmiş gibi kendini yıkmasına ne gerek var.Meraba,Arkadaşlar Erkek Kardeşim Vücudunda bulunan Kıllardan dolayı Ne evlenmek istiyor nede sevgilisinin olmasını istiyor (hertarafında kıl var Belinde,sırtında,fazla) bana diyor Abla Kıllı adamla kim evlenir kadın benden tiksinir,hatta beni aldatır fln diyor Arkadaşlar Sizlere danışmak istedim ,Kıllarını kesinlikle aldırmakta istemiyor Cidden dediği gibi mi olur bilemiyorum ki sizlerin yorumlarınıza ihtiyacım var cidden ALLAH razı olsun yorum yapanlardan..
benimki de evde kedi beslesem koltuklardan ve çarşaflardan bu kadar kıl toplayamazdım sanırım..o da istemiyor ama yanağına ağdayla mini bir müdahale ettiğimden mütevellit aşırı korkuyor canım acıyacak diye..Eşim ömrümde gördüğüm en kıllı erkek.
Bi lazere gitsen evin temizlik problemi yarı yarıya çözülecek diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?