• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEK KARDEŞİM'İN KIL DERDİ

dertli0644

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
27
10
3
39
Meraba,Arkadaşlar Erkek Kardeşim Vücudunda bulunan Kıllardan dolayı Ne evlenmek istiyor nede sevgilisinin olmasını istiyor (hertarafında kıl var Belinde,sırtında,fazla) bana diyor Abla Kıllı adamla kim evlenir kadın benden tiksinir,hatta beni aldatır fln diyor Arkadaşlar Sizlere danışmak istedim ,Kıllarını kesinlikle aldırmakta istemiyor Cidden dediği gibi mi olur bilemiyorum ki sizlerin yorumlarınıza ihtiyacım var cidden ALLAH razı olsun yorum yapanlardan..

Ne alaka yaaa benim eşimde kıllı illa aldatmakmı lazım esas olan sevgi,sevgi olduktan sonra eşi hiçbirzaman tiksinmez kardeşinizin böyle düşünmesine gerek yok huyu güzel olursa kardeşinin diğer kusurlarını eşi görmez zaten

Benim kardesimde oyle bildigin kil yumagi birde vucut gelistirme ocin spora basladi bakti olcak gibi degil makina aldi tras ediyo e zaten yapilcak iki sey var ya kendiyle barisik olup killari kabullencek kadinlarin cok dert etcegi bisey degil kisiden kisiye degisir yada cok kafaya takiyosa bi tras makinasi alsin kurtulsun baska bi cozum yok buna

Traş etsin
Eşimin bacakları ve göğsünde karın kısmında var makinayla kesiyor

En azından sırtındakiler için çözüm bulsun. Lazer yaptıran çok erkek var

Seven insan kıla tüye takılmazki yada neden aldatsın insan yüreğiyle sever kıllarıyla değil :) baktıki eşide istemiyo elbet ortak bir yol bulunur takmasın o kadar kafasına

Ahahaha, gülüyorum neden diyeceksiniz. :) Tamam kadın gibi tamamen kılsız erkek hoş değil ama ailemde gördüğüm azıcık bir kıl var. Oldum bititm plajda falan sırtı, beli, kolu aşırı kıllı erkekten tiksinmişimdir. Çok kötü olurum görünce. Babamda da kaşlar bile benden ince, azıcık göğüsünde var hepsi bu. Omzunda sırtında 1 tane bile yok. Valla net olarak görmesem de gözlemlediğim sevgilim sanırım aşırı tüylü, sırtına dokununca t shirtten hissetmiştim. Tiksinmedim ondan, bunun için onu tabii ki aldatmam, böyle bir şeyi hiç konuşmadık da ne bileyim. Aldırmak tamamen istemeyebilir. Lazer epilasyon yaptırsın atıyorum sırtı tamamen bitene kadar, göğsü, bacakları azalana kadar. Kendi de rahat eder. Sevgili ya da eş, böyle bit şey için birini terketmez ya da aldatmaz. En çok rahatsız oluyorum, keselim der..
Bir de anneannem der ki kılsız insan merhametsiz olur, öyle kadın gibi erkeklerle evlenmeyin. :)

Traş etsin
Eşimin bacakları ve göğsünde karın kısmında var makinayla kesiyor

En azından sırtındakiler için çözüm bulsun. Lazer yaptıran çok erkek var
Erkek dediğinin bacağındada göğsündede kıl olur sırtını aldırmayı bir nebze anlarımda bacaklarıyla göğsünü niye alıyor eşiniz tamamen kadın gibi olmak çokmu hoş sizce

Ahahaha, gülüyorum neden diyeceksiniz. :) Tamam kadın gibi tamamen kılsız erkek hoş değil ama ailemde gördüğüm azıcık bir kıl var. Oldum bititm plajda falan sırtı, beli, kolu aşırı kıllı erkekten tiksinmişimdir. Çok kötü olurum görünce. Babamda da kaşlar bile benden ince, azıcık göğüsünde var hepsi bu. Omzunda sırtında 1 tane bile yok. Valla net olarak görmesem de gözlemlediğim sevgilim sanırım aşırı tüylü, sırtına dokununca t shirtten hissetmiştim. Tiksinmedim ondan, bunun için onu tabii ki aldatmam, böyle bir şeyi hiç konuşmadık da ne bileyim. Aldırmak tamamen istemeyebilir. Lazer epilasyon yaptırsın atıyorum sırtı tamamen bitene kadar, göğsü, bacakları azalana kadar. Kendi de rahat eder. Sevgili ya da eş, böyle bit şey için birini terketmez ya da aldatmaz. En çok rahatsız oluyorum, keselim der..
Bir de anneannem der ki kılsız insan merhametsiz olur, öyle kadın gibi erkeklerle evlenmeyin. :)
Evet katılıyorum anneannenin sözüne bizdede erkeğin kıllısı hz aliden kadının kıllısı ayıdan gelir derler :)

la havle...
kılı var kafaya takıyor
e aldırsın
cık aldırmak istemiyor
nasıl olacak peki?

epilasyon yaptırabilir
ama bazıları kıllı sever
ama ne kadar kıllı bilemem acıkcası ama birazda kıl olsun isterim ben omuzlarında gogusunde fılans :KK23:

Meraba,Arkadaşlar Erkek Kardeşim Vücudunda bulunan Kıllardan dolayı Ne evlenmek istiyor nede sevgilisinin olmasını istiyor (hertarafında kıl var Belinde,sırtında,fazla) bana diyor Abla Kıllı adamla kim evlenir kadın benden tiksinir,hatta beni aldatır fln diyor Arkadaşlar Sizlere danışmak istedim ,Kıllarını kesinlikle aldırmakta istemiyor Cidden dediği gibi mi olur bilemiyorum ki sizlerin yorumlarınıza ihtiyacım var cidden ALLAH razı olsun yorum yapanlardan..

İyi de iki yol var; ya lazer epilasyon yaptıracak kimseye söylemeden, ya da bi kız bulacak evlenecek. Hayır burası Türkiye benim kocam kılsızdır diyebilen bi kk kadını var mı şurda allasen :D

benim kocişim de kıllı ben çok seviyorum onu kılsız düşünmek bile istemiyorum hiç dert etmesin onu seven biri oldu mu kıl mıl görmez kız.. zaten kıldan tüyden sebeple soğuyacaksa sevmeyecekse hiç olmasın daha hayırlı.kardeşcağızınız normal olarak kabul etsin bu durumu.

bizim anne tarafı sarışındır baba tarafım esmer ama babamda bacak ve kol dışında kıl yoktu ama ben oldum olası döşü kıllı erkeklerden hoşlanmışımdır:KK70: eşim esmer ve göğüs kılları var abartı değil ama az da değil çok hoşuma gidiyor tv falan izlerken onlarla oynarım:KK48: bence sırt kıllarına lazer yaptırsın istememesinin sebebi bence laf ederler düşüncesindendir erkek adam kaldıramam lafları diye düşünüyordur ama şimdi çoğu insan bakımlı erkek diye düşünmeye başladı o sert katı düşünceler dahada yumuşadı bence sende ikna et lazere gitsin çünkü şimdiden hayatında kimse yokken böyle düşünüyorsa birini sevince konsantre olamaz ilişkiye nasıl söyleyecem ya benden soğursa diye düşünür durur

Bu bazı erkeklerde kasılma meselesi, bazılarında sorun oluyor.
Kompleks yapmış kardeşin.
Erkeklerin de epilasyon yaptırdığını biliyorum. En azından sırt, omuzlar vs nadir çıkan yerlere yaptırabilir.

yapacak bir şey yok kardeşinizin genetiği bu benim dayılarımda öyle gayette evli ve mutlular..lazer epilasyonla 1 saate kalmadan tüm kıllarından kurtulur aslında çözümü varken çözümsüz dertmiş gibi kendini yıkmasına ne gerek var.

Eşim ömrümde gördüğüm en kıllı erkek.

Bi lazere gitsen evin temizlik problemi yarı yarıya çözülecek diyorum.
benimki de evde kedi beslesem koltuklardan ve çarşaflardan bu kadar kıl toplayamazdım sanırım..o da istemiyor ama yanağına ağdayla mini bir müdahale ettiğimden mütevellit aşırı korkuyor canım acıyacak diye..:D

Erkeklerin killari sert oldugu icin lazer iyi ve kesin cozumdur bu sirt bolgesi icin en azindan dusunebilir heryerini de aldirmasin yahu erkekte sorun degil.

Back