Erkek kardeşimi eşi aldatıyor

Bence kadın zaman kazanmaya çalışıyor
Askerlik falan deyip soylemeyecek ev için kardeşinin tazminatını alacak sonra da kardeş askerdeyken ortadan kaybolacak izin vermeyim

Pazartesi akşam için bir psikologtan randevu aldım.Onun fikrini alacağım öyle hareket edeceğim.
Bir uzman arkadaşıma danıştım.
Askerlik zaten zor bir süreç.
Kadın belki kendini korumaya almak için söyledi evet ama kardeşin için de en doğrusu bu.
Mahvolur dedi.
Ben bu kez aylarca onu aldatmış olacağım bu yalanla bunu ona nasıl yaparım.

Sizin bildiginizi ve soylemediginizi ogrenirse kardesinizin size guveni sarsilir. Eger aldatilma kesin ise kardesinizin bunu bilmeye hakki var. Kimse boyle bir yalanla yasamak istemez. Ogrenmek hakki. Hicbir sey gizli kalnaz. Ilerde ogrenirse, bunu kendisinden saklayanlara da kirginlik duyar.

Doğrusunu yapıyorsun
Yine de kardeşin bilmeli
Uzman arkadaşına 2. Randevuya birlikte gidin lütfen
Ben kardeşin olsaydım ilk senden duymak isterdim
Ve bana güç ver isterdim
Öyle bir güç ki
Askere gittiğimde o güç bana
Onu unuttursun

Konuyla çok alakalı değil ama bende bir arkadaşımla yemek yiyip öğle arası muhabbet ediyorum şimdi benimle ilgilidemi böyle düşünüyorlar huylandım şimdi birde insanlar ne acılar yaşıyor oda atlatır aldatmak en kötü ihanettir.

Şüpheyi atın deşerse eğer bildiklerinizi anlatın
Tepkisiz kalırsa şimdi bir sey söylemeyin bence

ne olursa olsun o ailenizin gelini ve sende başka bir kadınla gelininizi çekiştiriyosunuz. yok aldatmış falan peki swenin kardeşin salak mı hiç mi farketmiyo aldatıldığını. o parayı da karısına vermeyecekte sana mı verecek merak ettim. ayrıca evlenip boşanmasından sana ne. aynısı senin başına gelir. senin başına gelmezse kızının başına gelir unutma

Olay baskalari tarafından duyulmuşl bir sekilde kardeşiniz öğrenecek. En kötüsü de askerdeykrn olacak bu buyuk ihtimalle ve siz biliyorken baskasindan ogrenecek. Sizin yüzünüze de bakmaz o asker psikolojisiyle kendine de zarar verir yıkım olur kardeşinize vakitlice söylemek zorundasınız bence.

Çok geçmiş olsun olsun o zaman.
Umarım bidaha böyle olayla ne siz ne başkası nede biz karsilasmayiz.

Konu sahibi kız gönder sonra ister soyle ister söyleme sana kalmış ama bence bilmeli

Kardessine soylemelisin. Ama yanina kimse olmasa daha iyi sanki. Yada baska kardeşin varsa o gelsin. Yapacak baska bir sey yok. Uzulecek ama bu da onun imtihani.

Tum isyerinin bildigi birsey sir olarak kalmaz zaten.
Ayrica kardesinize bebek muamelesi yapmayin. Yok o asik yok kaldiramaz..
Soyleyin gitsin.

Sen niye konusmaktan korkuyorsun. "Dedokodu cikmis abi isyerinde asli astarini bilmiyorum ama senin bilmen gerektigini dusundum." diyeceksin. Arastirma isini yapip kadinla oyle konusacaktiniz. Bu ise disaridan kisileride karistirmasaydin iyiydi. Once soyleyip sonra iyice arastirip konusaydiniz daha iyi degilmi? Ya kardesin affederse yada soylemezsen bu boynuzlu diye akrabaların arasinda da konusulacak. Bu tur olaylarda aile disina olay tasmamali. Her ustune pislenen ustume pislendi diyip herkese duyurursa yem olur.

Kardesinize soyleyin ama soylerken yaninizda birileri olsun.Ilk duydugu anda verecegi tepki cok buyuk olabilir.Bilmeye hakki var.

Araştırma işi yok ki. Defterini dürmüşler çıkışı verilecek. Benim okuduğum mesaj bana yetti.
O mesajda yanlış yaptığını söylüyor.
X’e benden uzak dur diyeceğini söylüyor
Eve bıraktığını da itiraf etti dün zarf atınca
İleri boyutta birşey olup olmadığını ikisi bilir onu anlamamız mümkün değil ama ortada yalan var.
Sadece olayı iş yerinde duyan yani bana duyuran kişi biliyor ve de bir aile dostumuz.
Ben sadece o kişiye söyledim.
O şokla ilk aklıma o geldi.
Hatta halam gelmişti iyi ki ona söylememişim o zaman iş daha büyürdü.
Şu an sanırım yarın akşam psikologla görüşmeyi bekleyeceğim.
O zamana kadar bir gelişme olmazsa tabii.
Kadına dün akşam “Annene söyle, kardeşime bugün birşey söyleme” diye Mesajlar attım.
Ne yaptı bilmiyorum.
Bildiğiniz tiksiniyorum.
Midem kaldırmıyor.
Acaba gerçekten dertleşme konuşma flört aşamasında mı kaldı yoksa çok mu ileri gittiler diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Belki bunun bir önemi bile olmasa da.
Şu an babama mı söylesem diye düşünüyorum ama bu kez çok büyür ve kıyamet kopabilir

Kardessine soylemelisin. Ama yanina kimse olmasa daha iyi sanki. Yada baska kardeşin varsa o gelsin. Yapacak baska bir sey yok. Uzulecek ama bu da onun imtihani.

Başka kardeşimiz yok malesef. Ben söylemek zorundayım. Sanırım yanıma da birini almayacağım. Askerde kendini çok daha kötü hisseder diye tedirgin oluyorum.

Bu nasıl bir yorum ya siz iyi misiniz?
HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK? deyip susuyorum.
(Not:evlenip boşanmayla alakalı açıklamayı sanırım 4 kere yaptım okursanız anlarsınz!)

Delil yok edecek durumu yok.
Elimde mesaj var.
Ve dünkü konuşmanın ses kaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…