Kimse yok muEşimde sperm azlığı ve iler harekette sıkıntı var. Keçiboynuzu, çakşır kökü suyu, proxeed plus, Zeytinyağinda beklemiş incir kullandiriyorum. Bunların hepsi bir arada zararlı olur mu kullanan var mı? En önemlisi de işe yarayan var mı? İleri hareketlilikte %2 , kendim de hafif pcos um sanırım amh 9 combinol kullanıyordum hormonlarim iyi şu an
Canım ileri hareket bayağı düşük görünüyor . Doktor takviye verdi miKimse yok mu
Proxeed plus öneren oldu sadece ama pek işe yaramadi iki aydır kullaniyor. Direk tüp bebek ve aşılama dediler...Canım ileri hareket bayağı düşük görünüyor . Doktor takviye verdi mi
Varikosel varmıProxeed plus öneren oldu sadece ama pek işe yaramadi iki aydır kullaniyor. Direk tüp bebek ve aşılama dediler...
Sitesi var miMfk ürünlerine bakabilirsiniz çok olumlu sonuçlar alıyorlar
Evet var instagrmaını ekliyorum doktorun bakarsınızSitesi var mi
Sizin cocugunuz oldu mu veya sorununuz var mıEvet var instagrmaını ekliyorum doktorun bakarsınız
Proxeed plus kullandı eşim sayısını düşürdü bizim morfoloji sorunumuz var ona hiç etki etmedi ileri hız yüzde 5 arttı bizim amacimiz zaten morfoloji düzeltmek 2 di bunu kullandıktan sonra 1 oldu herkesde farklı etki ediyormuş ama bilemedim bundan önce ilk in asta diye bir şey kullandı onu bı incele derim sayıyı baya arttirmisdi bak eşimin sayı oroblemimiz olsaydı bizim kesin olmuştu bebeğimiz ama baya yukseltmistiEşimde sperm azlığı ve iler harekette sıkıntı var. Keçiboynuzu, çakşır kökü suyu, proxeed plus, Zeytinyağinda beklemiş incir kullandiriyorum. Bunların hepsi bir arada zararlı olur mu kullanan var mı? En önemlisi de işe yarayan var mı? İleri hareketlilikte %2 , kendim de hafif pcos um sanırım amh 9 combinol kullanıyordum hormonlarim iyi şu an
Yok bizde şükür bir şey yok. Çocuğumuz oldu da doktoru takip ediyorum uzun zamandır kullanıcı memnuniyetleri yüksek zaren kadın doğum doktoru adamSizin cocugunuz oldu mu veya sorununuz var mı
Ya bizim de düştü biraz şaşırdık hatta. Sonra 3 ay dolmadı daha kullanmaya devam edelim diye proxeed plus a devam ediyoruz şu an. Ama bir kokrtum şimdi daha da mahvederse diyeProxeed plus kullandı eşim sayısını düşürdü bizim morfoloji sorunumuz var ona hiç etki etmedi ileri hız yüzde 5 arttı bizim amacimiz zaten morfoloji düzeltmek 2 di bunu kullandıktan sonra 1 oldu herkesde farklı etki ediyormuş ama bilemedim bundan önce ilk in asta diye bir şey kullandı onu bı incele derim sayıyı baya arttirmisdi bak eşimin sayı oroblemimiz olsaydı bizim kesin olmuştu bebeğimiz ama baya yukseltmisti
Bizim de morfoloji böyle bak ama bize kimse morfoloji de sorun var demedi? Bu kağıtta da 2 yazıyor yani kötü birsey mi iki olmasıProxeed plus kullandı eşim sayısını düşürdü bizim morfoloji sorunumuz var ona hiç etki etmedi ileri hız yüzde 5 arttı bizim amacimiz zaten morfoloji düzeltmek 2 di bunu kullandıktan sonra 1 oldu herkesde farklı etki ediyormuş ama bilemedim bundan önce ilk in asta diye bir şey kullandı onu bı incele derim sayıyı baya arttirmisdi bak eşimin sayı oroblemimiz olsaydı bizim kesin olmuştu bebeğimiz ama baya yukseltmisti
Valla siz bilirsiniz ama hiç memnun kalmadım bu ilaçtan in asta diye bir şey var vitamin i sayıya çok iyi geldi test verdik ilaç sonrası şok oldum yikseltecegi yerde iyice düşürdüYa bizim de düştü biraz şaşırdık hatta. Sonra 3 ay dolmadı daha kullanmaya devam edelim diye proxeed plus a devam ediyoruz şu an. Ama bir kokrtum şimdi daha da mahvederse diye
Morfolojiii normalde en az 4 olması gerekiyor ben 2 kimyasal geçirdim bana morfoloji ye takildigimi ondan olmadığını söylediler işte onun için uğraşıyoruz İzmir'de bı aktar var bitkisel karışım vitamin desteği verdi 5 gün sonra 1 ay olcak kullanali olumlu sonuçlar alan çok olmuş onu deniyoruz şuan bakalimBizim de morfoloji böyle bak ama bize kimse morfoloji de sorun var demedi? Bu kağıtta da 2 yazıyor yani kötü birsey mi iki olması
Varilosel de varmı eşinizde?Bizim de morfoloji böyle bak ama bize kimse morfoloji de sorun var demedi? Bu kağıtta da 2 yazıyor yani kötü birsey mi iki olması
Aktarın adı nedir bilginiz varmıMorfolojiii normalde en az 4 olması gerekiyor ben 2 kimyasal geçirdim bana morfoloji ye takildigimi ondan olmadığını söylediler işte onun için uğraşıyoruz İzmir'de bı aktar var bitkisel karışım vitamin desteği verdi 5 gün sonra 1 ay olcak kullanali olumlu sonuçlar alan çok olmuş onu deniyoruz şuan bakalim
Nida aktar yada sağlık naturel olması lazım kadın ve erkekten test sonuçlarına göre veriyorAktarın adı nedir bilginiz varmı
Çok teşekkür ederimNida aktar yada sağlık naturel olması lazım kadın ve erkekten test sonuçlarına göre veriyor
Rica ederim inşallah hayırlı olumlu sonuçlar alırsın eğer istersen özelden numarasını atabilirimÇok teşekkür ederim