• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümitlenmeyim mi ama umut olmadan olmaz ki. Ya olursa? Bilmiyorum inşallah sağlıkla olur. Sperm DNA hasarı falan bakıldı mi sizin
Dna hasarı da dahil herşey yapıldı. Eşimin sperm sayısı azdı ancak sıfır değildi, morfoloji, ileri hareketli sayısı falan düşüktü. Ancak neye de şahit oldum, kadın öğretmen ile aynı okuldayız, eşinde sorun varmış, hatta eşinde hiç sperm yokmuş. Kadın öğretmen çocuk sahibi olmayı çok da dert etmese de sırf eşi istediği için, hem de devlette(zeynep kamilde) yumurta toplama günü eşinden ameliyatla alınan ve bulunan tek bir sperm ve oluşan tek bir embriyo ile kadın hamile kalıp, nur topu gibi bir evlat sahibi oldu. Böyle mucizeler de var. Ben ilk üç denemeyi peş sıra bahçeci umut tüp bebek merkezinde yapmıştım. 4.yü de bu arkadaştan hevesle zeynep kamilde yaptırdım. Ancak 5.gün hem de kaliteli embriyolarım oluştuğu halde hiçbiri tutunmadı. O yüzden bu iş şans işi. Öyle yorumluyorum artık. Şans bize gülmedi, Allah'ım bize nasip etmedi. Dilerim sizlere ve isteyen herkese nasip eder.

Bakilmadi. Tüp bebek de ne de olsa belli olcak. Evet ümitlenme çünkü ben iki sene bekledim. 😆 Hesaplıyorum yani ileri hızlı 5 milyon oluyor abi diyom çok fazla sayı nasıl bı tanecik gitmez gitmiyor işte

Back