• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese hayırlı cumalar...a.s.

İdrarın açık sarı olması hamilelik belirtisi mi??:1shok:

Ama çok sıvı içersek idrar rengi seyrelir ve çok açık sarıya dönüşmez mi?

Nasıl ayırdedicez acaba....

Bu arada transfer sonrası hamilelik belirtisi yaşayanların yaşadıklarına baktım..Sivilcelenme,göğüste büyüme,damarların çıkması falan..Bunların hiç biri yok bende...:çok üzgünüm:Belki tutmamıştır.....

Bu gün adetimin 23.günü...7 gün kaldı test yaptırmaya...Ya adet olursam diye her an tetikteyim..Az evvel banyo yaptım..Birazdan giyinip süslenip dışarı çıkacağım....:utangac:

Benim 3 küçük meleğim benimlemiler yoksa benden gittiler mi bilemiyorum....senağlama

Hayal kırıklığına uğramamanın en etkili yolu hayal kurmamaktır derler...

Ama benim hayallerim var hala...

:a015:

Canım Hayırlı Cumalar. Sen belirtilere takılma canım. a.s. Allahım nasip etmiştir inşallah. Kaldı 7 gün. Sabırla bekliyoruz. İnşallah o gün çıldırırızzzz burda hep beraberrrrrrrr. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

kızlar hayırlı cumalar hepınıze.nasılsınız bakalım.dun gezmedeydım ugrayamadım ama bır hamıs haberı daha varmıs.beaty hamılemıs sanırım..allah kucagına almayı nasıp etsın hayatım..esını ve senı kutluyorum...
bu arada benımde dogum kontrol hapım bıttı.bır ıkı gune kadar adet olup ucuncu gunu doktra gıtcem.hayırlısı olsun artık..dun gezmeye gıttıgım kısı amcamın kızydı..5 aylık evlı ve dort aylık hamıle.okadar ozendımkı ona.dıger amcamın kızıda geldı oraya oda uc aylık hamıle.bırbırlerıne bebeklerının ultrason resımlerını gosterıyolar..ya gormelısınız resmen kolları bacakları var.kucuck..onlara boynu bukuk bır vazıyette baktım durdum..aksamda eve gelınce esımın omzunda agladım bır sure.rahatladım sonra..rabbım bu zorlu yolda bıze yardım etsın.gercekten cok sabırlı ve dımdık guclu olmamız lazım..pes etmek yok arkadaslar.her nekadar gonlumuz yaralı ve kırgın olsada umudumuzu kaybetmeyelım...
benım bıraz ısım var yıne donerım bır ara..

Sağol bitanem. Sana da hayırlı cumalar. a.s. İnşallah bir gün senin bebeğinin de öyle ultrason resimleri olacak. Bakıp bugünleri hatırlayıp gülümseyeceksin. yerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/219410-hamilelikte-idrar-rengi-degisir-mi.html

Buradada arkadaşlar hamilelikte idrar renginin koyulaştığını yazmışlar...

Yani idrarın koyulaşması mı belirti yoksa renginin açılması mı...???

Kafam karıştı...kafamçokkarıştı

aaa takmayın bunlara onlar hikaye kişiye göre değişiyor.benim ilk zamanlar açıktı şimdi koyu .çünkü biraz iltihap olmuş bende.ayrıca gün içerisinde yeterli su içilmediğindede koyu oluyor.ve uzun süre tuvaletini de tutmak koyulaştırıyor.

merhaba kıslar nasılsınız? dün bakamadım var mı beautycim dışında hamiş???ben bu hafta 4 arkadaşımın gebe kaldığını öğrendim onlar adına çok çok mutluyum. halen adet olmadım. bugün 25. gün. ortalama 24-28 günde bir oluyorum.ayı n 3 ünden beri kahve rengi akıntı var. normal ped koyuyorum oldum sanıp gidiyorum bakıyoruma 5-10 damla bişey.. gebelik belirtileri var gibi ama en önemli gebelik belirtisi yoğunbeyaz akııntı yok... bende de ümit yok. yine de acabalar oluyor... hayırlısı Allahtan deyip kendimi avutuyorum...

Kızlar herkeze selam cumanız mübarek olsun....
Birgün dünyaya ait büyük bir derdin olursa sakın rabbine dönüp''' Benim çok büyük bir derdim var '' deme...Derdine dönüp ''Benim çok büyük bir rabbim var de.......

hiç bir şey imkansız değildir sadece istediklerimiz var ve istemediklerimiz.
güneş bile vakti gelince doğar vaktini beklemek lazım

Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için ne*yin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i keri*mede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bi*zim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Allah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yara*tılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı insanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.
Yazan kişi ne güzel yazmışşş senağlama

Çocuğu olmayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bütün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başlarına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.

Balımmmm hoşgeldinnnnn. :1hug: :asigim: a.s. Çok doğru bunlar. Bunları tekrar tekrar oku lütfen. Benim için yap bunu. Seni seseyommmmmm. :asigim:

İdrarın açık sarı olması hamilelik belirtisi mi??:1shok:

Ama çok sıvı içersek idrar rengi seyrelir ve çok açık sarıya dönüşmez mi?

Nasıl ayırdedicez acaba....benneyaptımki

Bu arada transfer sonrası hamilelik belirtisi yaşayanların yaşadıklarına baktım..Sivilcelenme,göğüste büyüme,damarların çıkması falan..Bunların hiç biri yok bende...:çok üzgünüm:Belki tutmamıştır.....

Bu gün adetimin 23.günü...7 gün kaldı test yaptırmaya...Ya adet olursam diye her an tetikteyim..Az evvel banyo yaptım..Birazdan giyinip süslenip dışarı çıkacağım....:utangac:

Benim 3 küçük meleğim benimlemiler yoksa benden gittiler mi bilemiyorum....senağlama

Hayal kırıklığına uğramamanın en etkili yolu hayal kurmamaktır derler...

Ama benim hayallerim var hala...

:a015:

sen içini ferah tut canım Allah duyacak sesimizi.belirti arayıp durma olmadımı olmuyor.Allah büyüktür güldürecektir yüzünü. yanlız değilsin bizde varız bizde dua ediyoruz Allah duyacak hepimizin dualarını.

canım meraba.az önce mesaj attım sana.inşallah almışsındır.hakkını helal et yazamadığım için daha önce.hepiniz çok sağolun.buradaki arkadaşların hepsine sonsuz teşekkürler.hepsi de önemsemiş,cevap yzamış ve halay bile çektiler benim için.Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda canlarım....:1hug:Şeniz

Canım aldım mesajını. Okudum şimdi. Anladım ben bitanem zaten. Ne demek , helal tabiki de. Şeniz Amin canım , inşallah bizler de şu an yaşadığın mutluluğu yaşabiliriz. :dance: :teytey: Sen de sağlıkla kucağına alırsın dilerim bitanem. :nazar: Bütüm hamişşlerimiz gibi dualarımız seninle. Aklına eskiyi getirip canını sıkma. Bol bol dua et. :Saruboceq: a.s.

merhaba kıslar nasılsınız? dün bakamadım var mı beautycim dışında hamiş???ben bu hafta 4 arkadaşımın gebe kaldığını öğrendim onlar adına çok çok mutluyum. halen adet olmadım. bugün 25. gün. ortalama 24-28 günde bir oluyorum.ayı n 3 ünden beri kahve rengi akıntı var. normal ped koyuyorum oldum sanıp gidiyorum bakıyoruma 5-10 damla bişey.. gebelik belirtileri var gibi ama en önemli gebelik belirtisi yoğunbeyaz akııntı yok... bende de ümit yok. yine de acabalar oluyor... hayırlısı Allahtan deyip kendimi avutuyorum...

asutay ; tatlım hoşgeldin. :1hug: Ay nolur valla bir sürpriz de sen patlat. :dance: :teytey: :sm_cool: Çok güzel olur canım benim. İnşallah diyelim , bekleyelim görelim. yerimseniben

Çok sulu göz oldum ben yaaa..

Ben bir giyinip süslenip kendimi şımartmaya gidiyorum kızlar...Belki moral bulurum...

Bu arada dün eşim geldikten sonra doğru solona gitmiş oturmuş koltuğa..ben o arada mutfaktaydım...Hayatım hoşgeldin dedim yanına oturdum...bana sarıldı gelir gelmez başka bir şeyi görmeyip direk bana bakman çok güzel dedi..ben de Allah allah dedim tabi sana bakıcam..Bu ısrarla hemen beni gördün ne güzel dedi..ben hala uyanmadım tabi..mutfağa gidip geliyorum sürekli...sonra masa üstünde bir vazo ve pembe orkide var...Nasıl sevindim anlatamam...Hiç beklemiyordum..Aşkımm moral vermek beni mutlu etmek için çırpınıyor...

Bir de şiir eklemiş ...

Sevişin damarlarımdaki kızıl kan

Umutlarındır yüreğimi uçuran

Aşkım deniz diplerininin yeşil ormanlarıdır,

Seni sımsıkı kucaklayan...

Seni seviyorum aşkım....

:asigim::asigim::asigim:

Balımmmm hoşgeldinnnnn. :1hug: :asigim: a.s. Çok doğru bunlar. Bunları tekrar tekrar oku lütfen. Benim için yap bunu. Seni seseyommmmmm. :asigim:

Canım nevrommmmm :)Peki ablam okuyorum kızma bana tamammı vurmada bende seni sefiyommmmm :roflol::roflol::asigim:

bi dakika benim bilmediğim bi haişimizmi varrrrrr

beauty
canımmmmm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn benim heberim olmadı kusura bakma tebriklerrrrrrrrr:teytey::teytey::dance::dance:

kızlar ben geldim bir sorum olacak

ben geçen gün biraz bir damla adet oldum başka da olmuyor ama adetimin habercisi oln bulanık akıntı oluyor 3 gündür ben ne yapayım adetimin böyle olmsı beni endişelen diriyor hiçböyle olan varmi acaba :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Çok sulu göz oldum ben yaaa..

Ben bir giyinip süslenip kendimi şımartmaya gidiyorum kızlar...Belki moral bulurum...

Bu arada dün eşim geldikten sonra doğru solona gitmiş oturmuş koltuğa..ben o arada mutfaktaydım...Hayatım hoşgeldin dedim yanına oturdum...bana sarıldı gelir gelmez başka bir şeyi görmeyip direk bana bakman çok güzel dedi..ben de Allah allah dedim tabi sana bakıcam..Bu ısrarla hemen beni gördün ne güzel dedi..ben hala uyanmadım tabi..mutfağa gidip geliyorum sürekli...sonra masa üstünde bir vazo ve pembe orkide var...Nasıl sevindim anlatamam...Hiç beklemiyordum..Aşkımm moral vermek beni mutlu etmek için çırpınıyor...

Bir de şiir eklemiş ...

Umutlarındır yüreğimi uçuran

Aşkım deniz diplerininin yeşil ormanlarıdır,

Seni sımsıkı kucaklayan...

Seni seviyorum aşkım....

Ne güzel ya. Bizim ki pek yapmaz öyle şeyler.Allah mutluluğunuzu daim etsin.Yuvanıza bi bebiş versin.

SİZE BELİRTİLERİMİ YAZAYIM...ADET BELİRTİSİ Mİ BİLMEM...
bi tuhafım.....
göğüslerim sızlıyor...
dokununca daha çok sızlıyor ama normaldede bi tatlı sızı var...
idrarım açık renk su gibi....ama ben bu ara pek sıvı tüketemiyorum günde 1 bardak 2 bardak su anca içiyorumdur...
15-20 dakkada bir idrara çıkıyorum.....
her an idrarım varmış gibi...
sol kasığımda bir sancı var..
kasıklarımda bir ağırlık varmış gibi hissediyorum..
sanki rahim ağzım ağrıyormuş gibi içeride zaman zaman bi sancım oluyor alta doğru........
ama ben bunların ve hiçbirşeyin hamilelik belirtisi olduğuna inanmıyorum...ben o kan testinde pozitifi görmedikçe hiçbişeye inanmam

çok sulu göz oldum ben yaaa..

Ben bir giyinip süslenip kendimi şımartmaya gidiyorum kızlar...belki moral bulurum...

Bu arada dün eşim geldikten sonra doğru solona gitmiş oturmuş koltuğa..ben o arada mutfaktaydım...hayatım hoşgeldin dedim yanına oturdum...bana sarıldı gelir gelmez başka bir şeyi görmeyip direk bana bakman çok güzel dedi..ben de allah allah dedim tabi sana bakıcam..bu ısrarla hemen beni gördün ne güzel dedi..ben hala uyanmadım tabi..mutfağa gidip geliyorum sürekli...sonra masa üstünde bir vazo ve pembe orkide var...nasıl sevindim anlatamam...hiç beklemiyordum..aşkımm moral vermek beni mutlu etmek için çırpınıyor...

Bir de şiir eklemiş ...

umutlarındır yüreğimi uçuran

aşkım deniz diplerininin yeşil ormanlarıdır,

seni sımsıkı kucaklayan...

Seni seviyorum aşkım....

canim ne kadar düşünceli bi eşin var canim . Bu mutluluğunuza bir de bebiş gelir de canim mutluluğunuz 2 'ye katlanir.

yeni jhamişimizi tebrik ediyorum :dance::dance:

beauty canım rabbim sağlicakla kucağinada almayı nasip etsin

:Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey::teytey:

SİZE BELİRTİLERİMİ YAZAYIM...ADET BELİRTİSİ Mİ BİLMEM...
bi tuhafım.....
göğüslerim sızlıyor...
dokununca daha çok sızlıyor ama normaldede bi tatlı sızı var...
idrarım açık renk su gibi....ama ben bu ara pek sıvı tüketemiyorum günde 1 bardak 2 bardak su anca içiyorumdur...
15-20 dakkada bir idrara çıkıyorum.....
her an idrarım varmış gibi...
sol kasığımda bir sancı var..
kasıklarımda bir ağırlık varmış gibi hissediyorum..
sanki rahim ağzım ağrıyormuş gibi içeride zaman zaman bi sancım oluyor alta doğru........
ama ben bunların ve hiçbirşeyin hamilelik belirtisi olduğuna inanmıyorum...ben o kan testinde pozitifi görmedikçe hiçbişeye inanmam

canım işallah hamilesindir .sık idrara çıkmakta hamilelik belirtisi değilmi.

kızlar ben geldim bir sorum olacak

ben geçen gün biraz bir damla adet oldum başka da olmuyor ama adetimin habercisi oln bulanık akıntı oluyor 3 gündür ben ne yapayım adetimin böyle olmsı beni endişelen diriyor hiçböyle olan varmi acaba :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Hoşgeldin tatlım. :1hug: Ben böyle birşey yaşamadım. Bu sebeple yorum yapamıyorum. Belki adet olmayacaksındır. Ben de seni listeye adet oldun diye yazdım kız. Tarihini bilem attım ileriye. Bir de hamiş çıkıyon mu? Hadi inşallah. :dance: :teytey:

Back