Slm canlarım nasılsınız hepinizi çok özledim inşallah güzel haberleriniz vardır bana ben artık evime taşındım yaerleştimde sayılır ufak tefek şeyler kaldı ama internetim henüz daha bağlanamadı. Dayanamadım bu kadar ayrı kalmaya bi anneme gelip bakıyım ne var ne yok dedim inşallah hepiniz çok iyisinizdir[/Ba.s.Şeniz]
Kıslar nerdesiniz ben geldim yine kimse yok birazdan çıkmak zorundayım sayfalara yetişemiyorum hamiş haberleriniz yokmu bana.
Bademcim seni gördüm nasılsın canım herşey yolundadır inşallah aklımdaydın sürekli tedavin ne aşamada[/BŞeniz]
Kıslar nerdesiniz ben geldim yine kimse yok birazdan çıkmak zorundayım sayfalara yetişemiyorum hamiş haberleriniz yokmu bana.
Bademcim seni gördüm nasılsın canım herşey yolundadır inşallah aklımdaydın sürekli tedavin ne aşamada[/BŞeniz]
Slm canlarım nasılsınız hepinizi çok özledim inşallah güzel haberleriniz vardır bana ben artık evime taşındım yaerleştimde sayılır ufak tefek şeyler kaldı ama internetim henüz daha bağlanamadı. Dayanamadım bu kadar ayrı kalmaya bi anneme gelip bakıyım ne var ne yok dedim inşallah hepiniz çok iyisinizdir[/Ba.s.Şeniz]
anladımmmmmmmmmm anladım canım hep böyle tuhaf şeyler bana olur zaten
Kızlar buyrun albümüme bir göz atın! ...
http://www.kadinlarkulubu.com/kullanici/33521-albumler.html
Canlarım ben yavaş yavaş çıkıyorum. Akşama inşallah görüşebiliriz. Kendinize iyi bakın , Allaha emanet olun. İyi sohbetler. a.s.
çido ; canım baya resim eklemişsin. Hepsine bakamadım haliyle. Akşam kaldığım yerden devam edeceğim. yerimseniben
nevrosky,kızlaaaarrrr.HAMİLEYİM........ÇOOOK ŞÜKÜR ALLAHIMA BUGÜNÜ GÖRDÜM.RABBİM DUALARIMI KABUL ETTİ.bu ay ilk aşılamamı olmuştum ve tuttu çok şükür.darısı isteyen herkesin başına....:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?