• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kizlar bu gun yine bomba gibisiniz haaaa
BEYAZ MELEK cok gecmis olsun canim
evinde gercekten cok guzel rabbim huzurla mutlulukla oturmayi nasip etsin

İyiyim canım saol.. valla bende girmek istiyorum ama pcden kaynaklanıyor sanırım çok yavaş açılıyordu sayfalar.. bugün iyi ve burdayım :sm_cool: bir de az önce elma yağının iltihap söktüğünü okudum.. sizlerde görmüşsünüzdür belki ama hatırlatayım dedim bilmeyenlerde öğrensin.. bende hastalanırsam eğer 5. günden itibaren 1 hafta boyunca uygulamaya başlıycam.. Günlük ped ya da pamuğa elma yağı ve normal ayçiçek yağından bir damla damlatıp kiloduna koyuyormuşsun.. sıcak tutması ve iltihabı sökmesi için faydalıymış.. Hele de havalar soğurken iyi olabilir yerimseniben

Hoşgeldinnnnnnnnnn gozdemmm. :dance: kaydirigubbakcemile5 Eeee bir girip günlerce girmezsen olacağı bu. :oklava: :roflol:

canım benim daha dün burdaydım hergün burdayımmmmmmmmmm ya gözünün önündeki kockoca kadını görmüyomusun:uhm::uhm: nevrommmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim daha dün burdaydım hergün burdayımmmmmmmmmm ya gözünün önündeki kockoca kadını görmüyomusun:uhm::uhm: nevrommmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yaaa evetttt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 İki gün önce vardın. Şeylerden tanıdım. Şeylerden :utangac: Anladın sen onu. :roflol:

İyiyim canım saol.. valla bende girmek istiyorum ama pcden kaynaklanıyor sanırım çok yavaş açılıyordu sayfalar.. bugün iyi ve burdayım :sm_cool: bir de az önce elma yağının iltihap söktüğünü okudum.. sizlerde görmüşsünüzdür belki ama hatırlatayım dedim bilmeyenlerde öğrensin.. bende hastalanırsam eğer 5. günden itibaren 1 hafta boyunca uygulamaya başlıycam.. Günlük ped ya da pamuğa elma yağı ve normal ayçiçek yağından bir damla damlatıp kiloduna koyuyormuşsun.. sıcak tutması ve iltihabı sökmesi için faydalıymış.. Hele de havalar soğurken iyi olabilir yerimseniben

Canım çok sağol. a.s.Bak ben bunu bilmiyordum. :asigim:

merhaba arkadaşlar topiğin düzeldiğine çok sevindim neydi öyle uzak kalmak valla insan çıldırıyor ya
Beyaz Melek canım çok çok geçmiş olsun verilmiş sadalarınız varmış tatlım bu arada evinde çok güzel allah ağzınızın tadıyla ve bebişlerinle bir ömür boyu oturmak nasip etsin canım

yaaaa site çokmu yavaş benim bağlantıdamı bi sorun var acaba!!?? ne zaman şöyle uzun uzun bi mesaj yazsam bağlantı kopuyor :( bütün yazdıklarım uçup gidiyor :(

merhaba kizlar bu gun yine bomba gibisiniz haaaa
BEYAZ MELEK cok gecmis olsun canim
evinde gercekten cok guzel rabbim huzurla mutlulukla oturmayi nasip etsin

Sabahtan görseydin hiç de bomba gibi değildik valla. :kızgın: Topiğimiz bozulmuştu. 3 saatte anca düzeldi. laelaelaelaelae Çok şükür. :Saruboceq: :nazar:

Sen nasılsın canım? a.s.

Verdiğin bilgi için tşk ler canım kadınlaarın zaten baş sorunlarından biri iltihap gerçekten doğal yoldan ilaçsız tedavi iyi olabilir şimdi bizler ilaçta kullanamadığımız için iyi bir yöntem canım iltihap zaten gebe kalmamızıda engelliyor :dance:

süprizzzzz süper fikir, denemekte fayda var:icecream:

yaaaa site çokmu yavaş benim bağlantıdamı bi sorun var acaba!!?? ne zaman şöyle uzun uzun bi mesaj yazsam bağlantı kopuyor :( bütün yazdıklarım uçup gidiyor :(

Canım uzun bir mesaj yazıyorsan. Gönderme tuşuna basmadan önce hepsini seçip kopyala bence. Ve bir Word sayfasına yapıştır. Eğer arıza verirse ; yeniden cevap yaz dersin ve o kopyaladığını yapıştırıp gönderirsin. Veya site düzeldiğinde gönderirsin. Emeğine yazık. Ben öyle yapıyorum genelde. Çünkü sitenin sağı solu belli olmuyor. Her mesajda olmaz da uzun mesajlarda yapmakta fayda var. a.s.

merhaba arkadaşlar topiğin düzeldiğine çok sevindim neydi öyle uzak kalmak valla insan çıldırıyor ya
Beyaz Melek canım çok çok geçmiş olsun verilmiş sadalarınız varmış tatlım bu arada evinde çok güzel allah ağzınızın tadıyla ve bebişlerinle bir ömür boyu oturmak nasip etsin canım

Evet canım , sabah neydi öyle yaa. Allahtan asiciğim akıl edip topic açmıştı da orda buluştuk , paniğimizi biraz olsun giderdik ve sesimizi yetkililere duyurduk. İnşallah bir daha yaşamayız. :Saruboceq:

SAĞOLASIN BİTANEM ŞİMDİ YİNE ARADIM BİRAZ RAHATLADIM...
TEŞEKKÜR EDERİM TATLIMa.s.

slm kızlar nasılsınız ?ben kurstan geldim reçel yaptım sonrada yanınıza geldim kızlar yarın ilk lucrınımı vuracagım hayırlısıyla tedavim başlamış olacak dualarınızı eksik etmeyin

nevrommm sen kötü olsanda bizi uzmemek icin iyim dersin zaten hehehehe....ama iyi olduguna ginede sevindim..topinki tamir ediyorlardi daha kötü oldu...buarada beyaz melek evini cooookkk begendim allah agiz tadiyla oturmayi nasib etsinnn..ben cikmam lazim size iyi sohbetler arkadaslar

akdaş ben şimdi gördüm hamile oldugunu kusura bakma çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah amin

slm kızlar nasılsınız ?ben kurstan geldim reçel yaptım sonrada yanınıza geldim kızlar yarın ilk lucrınımı vuracagım hayırlısıyla tedavim başlamış olacak dualarınızı eksik etmeyin

Canım hoşgeldinnn. :1hug: Çok iyiyiz , sen de iyisindir inşallah. a.s.

Hayırlısıyla başla canım inşallah. Beslemeyle başlamayı unutma. Dualarımız seninle elbet. Allah yüzünü güldürsün inşallah bu sefer. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:

nevrommm sen kötü olsanda bizi uzmemek icin iyim dersin zaten hehehehe....ama iyi olduguna ginede sevindim..topinki tamir ediyorlardi daha kötü oldu...buarada beyaz melek evini cooookkk begendim allah agiz tadiyla oturmayi nasib etsinnn..ben cikmam lazim size iyi sohbetler arkadaslar

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yok yok canım , iyiyim cidden. Şeniz yerimseniben Görüşürüz canım , kendine iyi bak. :asigim: Şeniz

Slm canlarım nasılsınız hepinizi çok özledim inşallah güzel haberleriniz vardır bana ben artık evime taşındım yaerleştimde sayılır ufak tefek şeyler kaldı ama internetim henüz daha bağlanamadı. Dayanamadım bu kadar ayrı kalmaya bi anneme gelip bakıyım ne var ne yok dedim inşallah hepiniz çok iyisinizdir[/Ba.s.Şeniz]

Back