Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldinnnnnnnnnn gozdemmm. :dance: kaydirigubbakcemile5 Eeee bir girip günlerce girmezsen olacağı bu. klava: :roflol:
canım benim daha dün burdaydım hergün burdayımmmmmmmmmm ya gözünün önündeki kockoca kadını görmüyomusun:uhm::uhm: nevrommmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İyiyim canım saol.. valla bende girmek istiyorum ama pcden kaynaklanıyor sanırım çok yavaş açılıyordu sayfalar.. bugün iyi ve burdayım :sm_cool: bir de az önce elma yağının iltihap söktüğünü okudum.. sizlerde görmüşsünüzdür belki ama hatırlatayım dedim bilmeyenlerde öğrensin.. bende hastalanırsam eğer 5. günden itibaren 1 hafta boyunca uygulamaya başlıycam.. Günlük ped ya da pamuğa elma yağı ve normal ayçiçek yağından bir damla damlatıp kiloduna koyuyormuşsun.. sıcak tutması ve iltihabı sökmesi için faydalıymış.. Hele de havalar soğurken iyi olabilir yerimseniben
merhaba kizlar bu gun yine bomba gibisiniz haaaa
BEYAZ MELEK cok gecmis olsun canim
evinde gercekten cok guzel rabbim huzurla mutlulukla oturmayi nasip etsin
İyiyim canım saol.. valla bende girmek istiyorum ama pcden kaynaklanıyor sanırım çok yavaş açılıyordu sayfalar.. bugün iyi ve burdayım :sm_cool: bir de az önce elma yağının iltihap söktüğünü okudum.. sizlerde görmüşsünüzdür belki ama hatırlatayım dedim bilmeyenlerde öğrensin.. bende hastalanırsam eğer 5. günden itibaren 1 hafta boyunca uygulamaya başlıycam.. Günlük ped ya da pamuğa elma yağı ve normal ayçiçek yağından bir damla damlatıp kiloduna koyuyormuşsun.. sıcak tutması ve iltihabı sökmesi için faydalıymış.. Hele de havalar soğurken iyi olabilir yerimseniben
yaaaa site çokmu yavaş benim bağlantıdamı bi sorun var acaba!!?? ne zaman şöyle uzun uzun bi mesaj yazsam bağlantı kopuyor bütün yazdıklarım uçup gidiyor
merhaba arkadaşlar topiğin düzeldiğine çok sevindim neydi öyle uzak kalmak valla insan çıldırıyor ya
Beyaz Melek canım çok çok geçmiş olsun verilmiş sadalarınız varmış tatlım bu arada evinde çok güzel allah ağzınızın tadıyla ve bebişlerinle bir ömür boyu oturmak nasip etsin canım
merhaba arkadaşlar topiğin düzeldiğine çok sevindim neydi öyle uzak kalmak valla insan çıldırıyor ya
Beyaz Melek canım çok çok geçmiş olsun verilmiş sadalarınız varmış tatlım bu arada evinde çok güzel allah ağzınızın tadıyla ve bebişlerinle bir ömür boyu oturmak nasip etsin canım
slm kızlar nasılsınız ?ben kurstan geldim reçel yaptım sonrada yanınıza geldim kızlar yarın ilk lucrınımı vuracagım hayırlısıyla tedavim başlamış olacak dualarınızı eksik etmeyin
nevrommm sen kötü olsanda bizi uzmemek icin iyim dersin zaten hehehehe....ama iyi olduguna ginede sevindim..topinki tamir ediyorlardi daha kötü oldu...buarada beyaz melek evini cooookkk begendim allah agiz tadiyla oturmayi nasib etsinnn..ben cikmam lazim size iyi sohbetler arkadaslar