• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar selam iki gündür çok yoğundum nete bile giremedim ama heralde bi hamiş var beauty çok tebrik ederim.ben bi iki gündür neler olmuş okuyayım görüşürüz hepinizi öpüyom

canim tekrar tbr ler gercekten cok guzel bir haber demmekki keciboynuzu gercekten ise yariyor aslinda buralar dolu olsa halayin daha uzun olur ama sen merak etme senin halayini daha cekeriz :teytey:
tsk ederiz verdigin bilgiler icin kazasiz belasiz kucagina alirsin insallah:Saruboceq:

canim tekrar tbr ler gercekten cok guzel bir haber demmekki keciboynuzu gercekten ise yariyor aslinda buralar dolu olsa halayin daha uzun olur ama sen merak etme senin halayini daha cekeriz :teytey:
tsk ederiz verdigin bilgiler icin kazasiz belasiz kucagina alirsin insallah:Saruboceq:

canım çok sağol desteğin için.inşallah kimse bebeksiz kalmasın.çok zor gerçekten bu uğurda koşturmak.iii dileklerin ve dualrın için de teşekkür ederim.Allaha emanet ol.güzel haberlerini almak dileğiyle...:1hug:

Beauty canım Tebrikler.....Rabbim sağlıcakla kcuağına almayı nasip etsin inşallahh....

nevrosky,kızlaaaarrrr.HAMİLEYİM........ÇOOOK ŞÜKÜR ALLAHIMA BUGÜNÜ GÖRDÜM.RABBİM DUALARIMI KABUL ETTİ.bu ay ilk aşılamamı olmuştum ve tuttu çok şükür.darısı isteyen herkesin başına....:teytey::teytey:

canım çok ama çok tebrik ediyorum...darısı bizim başımıza inşallah allaım kucağına aldığın günleride göstersin sana ve eşine...tütütütü maşallah:CüvCüv:

kızlar birşey rica edicem bu sayfa sürekli yenilendiği için en son listeyi tek tek sayfalara bakıp aramak zorunda kalıyoruz.. acaba sık sık günmcellenmesini rica etsem olurmu:))))))))))))))

nevrosky,kızlaaaarrrr.HAMİLEYİM........ÇOOOK ŞÜKÜR ALLAHIMA BUGÜNÜ GÖRDÜM.RABBİM DUALARIMI KABUL ETTİ.bu ay ilk aşılamamı olmuştum ve tuttu çok şükür.darısı isteyen herkesin başına....:teytey::teytey:

topice yeni girdim girer girmez bu haberi duydum :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance::dance: çok çok sevindim alah tamamına erdirsin canım a.s.

beuaty tebrıkler canım..a.s.
saglıkla kucagına alırsın ınsallah bebısını..
ne gusel hergun guzel haberler alıyoruz..:teytey::teytey::teytey:

tamam canım kolay gelsin sana eminim çok güzel olucaksın ben de yarın gitmeyi düşünüyorum benim kocif gerçi pek röfle sevmez ama ben seviyorum ne yapayım onun hatırı için kaç kere kızıl yaptım ama yeter birazda kendim için yapıyim değil mi -tatlicadiarzu-
hejam çok doğru söylüyon.yanlız ben bir sarı gacı oldum sorma .kafamçokkarıştı.eşim eve geldi daha ne kadar sararcan dedi:mymeka:.aman banane ben bu halimi seviyommmm.şakkıdı

:Saruboceq:canım tebrik ederim.emeklerinizin karşılığını kucağınızda da görürsünüz.:Saruboceq:

maşallah diyeyim her girdiğim gün bir hamiş beauty tebrikler canım....ben bugün öldüm yordunluktan günüm vardı tam 15 kişiydik...şimdi nereye yatacağımı şaşırdım bayılmak üzereyim ...yatmadan bir bakıyım sizlerede dedim....hepinizi öpüyorum iyi geceler....

kürler etkisini yeni yeni göstermeye başlıyor kızlar BEAUTY canım hayırlı olsun haydi kızlar durmak yook halaya devam:teytey::teytey:
aydarafp3.gif
aydarafp3.gif

Yaşasınnnnnnnn. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Daha yeni girdim canım. umutlu99'dan aldım haberini de. Sağolsun. Ne güzel canım benim. Senin adına çok sevindim. Daha bu sabah yazdım sana "Ne oldu aşılaman" diye. Sen de "Bugün test yaptıracağım ama umutlu değilim , ağrılarım başladı bile" demiştin. Ben de "inşallah pozitif olur da akşama beraber kutlarız" demiştim. Hissettiğin yanlışmış işte canım. O hissettiklerin hamişşlik belirtileri imiş. Zaten hep derlerdi hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benzer diye. Eşini de çok çok tebrik ediyorum bitanem. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Sonra gelince doya doya konuşuruz. Çok güzel olduuu. Çoooooooooooook :teytey: :teytey: Allaha emanet olun bitanem. :Saruboceq: :nazar:

evileyebeadfurnace6ce2.jpg

hayırlı olsun canım allah bizlere kucağımıza almayı umutla bekleyen arkadaşlarada bir an evvel mutlu haberi almayı nasipeder inşallah:teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

arkadaşım tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
sizlere bir sorum olacak eşimin sperm durumunu bilmiyorum ama bugün adetimin 12.günü ben bu ay 12 ile 18 arası hergün ilişki düşündüm sonra yine gün aşırı ama spermlerde sorun varsa 7 gün boyunca hergün sizce şansı azaltırmı gün aşırıya devammı etsem bi fikrinizi alabilirmiyim şimdiden çok teşekkür

canım tebrik edrim darısı nisteyenlerin başına çok güzel bi duygu Rabbim annelik duygusunu her kadına tattırır inşallah çok iyi gidiyosunuz kızlar hadi bakalım inşallah bu ay dahada artar hamiş haberleri:CüvCüv::teytey::dance:

ya biri benim aboneliğimi siliyor bu konudan ya da sitede hala sorun var...sinir oldum.Çok üzgünüm çoook.konulardan geri kalıyorumkaydirigubbakcemile

Back