• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm canlarım nasılsınız hepinizi çok özledim inşallah güzel haberleriniz vardır bana ben artık evime taşındım yaerleştimde sayılır ufak tefek şeyler kaldı ama internetim henüz daha bağlanamadı. Dayanamadım bu kadar ayrı kalmaya bi anneme gelip bakıyım ne var ne yok dedim inşallah hepiniz çok iyisinizdir[/Ba.s.Şeniz]

canımm özledik seni :1hug: a.s. :emir_bebek:

Kıslar nerdesiniz ben geldim yine kimse yok birazdan çıkmak zorundayım sayfalara yetişemiyorum hamiş haberleriniz yokmu bana.
Bademcim seni gördüm nasılsın canım herşey yolundadır inşallah aklımdaydın sürekli tedavin ne aşamada[/BŞeniz]

Kıslar nerdesiniz ben geldim yine kimse yok birazdan çıkmak zorundayım sayfalara yetişemiyorum hamiş haberleriniz yokmu bana.
Bademcim seni gördüm nasılsın canım herşey yolundadır inşallah aklımdaydın sürekli tedavin ne aşamada[/BŞeniz]

rosem ve akdaş hamile canım a.s.

hoşgeldin canım a.s. iyiki uğradın özlemiştik seni a.s.:1hug::asigim:

canım senden sonra 3 hamişimiz oldu fidulya,rosem. akdas....:CüvCüv::CüvCüv:

aymes hoşgeldin canım,nasılsın,akdaş,rosem ve fidulya arkadaşımız hamile ve takip ettiğim kadarıyla bademin 3 embriyosu transfer edildi inş onlarda tutar ve hamiş haberini alırız.

Slm canlarım nasılsınız hepinizi çok özledim inşallah güzel haberleriniz vardır bana ben artık evime taşındım yaerleştimde sayılır ufak tefek şeyler kaldı ama internetim henüz daha bağlanamadı. Dayanamadım bu kadar ayrı kalmaya bi anneme gelip bakıyım ne var ne yok dedim inşallah hepiniz çok iyisinizdir[/Ba.s.Şeniz]

Hoşgeldin tatlımmmmmm. :1hug: a.s. Şeniz :asigim: Karşılamadık amaa. :1no2: Seni çok özledikkkkkk.

İşlerinizi yoluna koyduğunuza sevindim canım. Güle güle oturun bakalım. Yeni eviniz size uğur getirsin inşallah. Bir an önce eve interneti bağlatın tatlım. Daha fazla ayrı kalmayalım. :1rolleyes: yerimseniben a.s.

Canlarım ben yavaş yavaş çıkıyorum. Akşama inşallah görüşebiliriz. Kendinize iyi bakın , Allaha emanet olun. İyi sohbetler. a.s.

çido ; canım baya resim eklemişsin. Hepsine bakamadım haliyle. Akşam kaldığım yerden devam edeceğim. yerimseniben

ben geldim kizlar oglen birden cikmak durumunda kaldim ne var ne yok gorusuruz nevrocum kendine iyi bak bugun yine sessiz anlasilan buralar

Arkadaslar ben geldim. Sizi cok özledim, ama son günlerde kendimi cok kötü hissettim ve sizinde moralinizi bozmamak icin uzak kaldim biraz. Ne olur beni "esefle kinamayin ve lincde" etmeyin lütfen.

Daha cok isim var: tasinacagim, tedaviye baslayacagim. Umut yolculuguna cikacagim - bu yolda cok uzun ve yorucu. Sonunda ne var onuda bilmiyorum.

Yeni hamislerimizin gözlerinden öperim, cok tebrik ederim. Tedavi asamasinda olan arkadaslara da Allah yardimciniz olsun hepiniz cok güzel insanlarsiniz. Allah gönderecek meleklerinizi.

Belki benim melegim hic gelmeyecek, ama teyzelik de güzel olacak. Kiz kardesim yok, ama sizler hepiniz kardeslerim sayilirsiniz.

Şeniz:dance:
Canlarım ben yavaş yavaş çıkıyorum. Akşama inşallah görüşebiliriz. Kendinize iyi bakın , Allaha emanet olun. İyi sohbetler. a.s.

çido ; canım baya resim eklemişsin. Hepsine bakamadım haliyle. Akşam kaldığım yerden devam edeceğim. yerimseniben

tamam canım benim, önceden oluşturduğum bi albümdü yenilerini ekledim bugünkaydirigubbakcemile3. 60 fotoğraf hakkım vardı hepsini doldurdum şakkıdı
ben çıkıyorum servise yetişicem, hepiniz öptümmmm kaydirigubbakcemile4

nevrosky,kızlaaaarrrr.HAMİLEYİM........ÇOOOK ŞÜKÜR ALLAHIMA BUGÜNÜ GÖRDÜM.RABBİM DUALARIMI KABUL ETTİ.bu ay ilk aşılamamı olmuştum ve tuttu çok şükür.darısı isteyen herkesin başına....:teytey::teytey:

Nevroskycim beni merak ettin biliyorum, sana cok tesekkür ediyorum.

Bademcim az önce esinin yazdiklarini okudum, bende cok duygulandim. Insallah hersey
güzel olacak.

Cido cum resimlerine baktim, cok güzel hepsi. Allah mutlu etsin güzel yarinlar dilerim.

beauty cim, seni cok tebrik ederim.

Cok sevindim senin icin.

Allah kucagina almayi nasip etsin canim, hayirli evlatlar nasip etsin canim.

nevrosky,kızlaaaarrrr.HAMİLEYİM........ÇOOOK ŞÜKÜR ALLAHIMA BUGÜNÜ GÖRDÜM.RABBİM DUALARIMI KABUL ETTİ.bu ay ilk aşılamamı olmuştum ve tuttu çok şükür.darısı isteyen herkesin başına....:teytey::teytey:

tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :teytey: :nazar: :teytey: :nazar: :hooray:

Back