• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar meraba sabahtan beri giremedim .nasilsiniz? Beyaz melek geçmiş olsun canim.çok şükür bişey çikmamiş

allah razı olsunnncanım ya akşam çok korktum ben yeğenime çok dşkünüm canım nasıl acıdı bilemezsiniz...
hepinizden allah razı olsun sağolun:Saruboceq:

geldim geldim, ben de geldim!!
keçiboynuzu kürüne başladık akşam bu arada, nevrosky cim senin dediğin şekilde yaptım, içti valla kuzu kuzu kocişim :) hadi hayırlı olsun!!

keçiboynuzu kürüne başladık akşam bu arada, nevrosky cim senin dediğin şekilde yaptım, içti valla kuzu kuzu kocişim :) hadi hayırlı olsun!!

Hayırlı olsun. İnşallah şifasını bulursunuz. Benimki de 1 aydır içiyo. Kaldı 2 ayımız. 3 ay içince bırakıcak. Yandaki kız da süper bu arada. İnşallah onun gibi tatlı bi kızın olur.

Keçiboynuzu kürüne başladık akşam bu arada, nevrosky cim senin dediğin şekilde yaptım, içti valla kuzu kuzu kocişim :) hadi hayırlı olsun!!

hoşgeldin.
Kür işallah faydali olur canim.bende kürü denedim 3 ay benimde sesini çikarmadan içti.sonun da testimizi yenilediğimizde sayi ve hareket bayaği artmişti ama morfoloji düzelmedi.ama olsun sayi ve hareket yükseldikçe gebe kalma şansimiz biraz daha arttiği için ara ara yapip içiriyoeum
işallah sizde şifasini görürsünüz.

Benim eşim keçiboynuzu küründen hiç hoşlanmadı .. daha pazar günü başladım ama çok zor içiyor.. kendisini yiyeyim ama suyunu içmeyeyim diyor :))) Hayırlısı artık napalım ne diyelim ... :)))

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 offffff ya oku oku bitmedi valla okuyabildiğim kadar okudum kaydirigubbakcemile2canlarımmmmm benim sizleri çoooooooook seviyorum:ecrin_bebek::CüvCüv:Şeniz

nevrosky beni unutmuşsun bende yeni katıldım aranıza

Canım haber listemizde gözükmüyordun evet düzelttim şimdi. Ama listelerimizde varsın. Eklemişim seni. Yalnız muhtemel adet tarihini vermemişsin. Eşinin kullandığı ilaç ya da kür var mı? Onları da belirtirmisin canım. a.s. Çünkü tarihleri belli olmayanların arasında duruyorsun. yerimseniben

Canım şifa olsun inşallahhhhhhh. :içelim: Seni de yakında pembe köşede görürüz dilerim. yerimseniben

Sağolun kizlar sabah evden kahvalti etmeden çikmiş,,,
okuldada bişey yememiş 13 yaşinda tiğ gibi zaten aklincaa formunu koruyooo
o yüzden bayilmiş..tomografi çekmişler şükür bişey yokmuş....
Içimin sikintisi geçmedi çok ağladim akşam ya

canım çok geçmiş olsun a.s. birşey olmamsına çok sevindim a.s.

selamlar, nasılsınız? maşallah epey hamiş arkadaşlarımız olmuş girmeyeli . hepiniz için çok sevindim. Allah dualarımızı kabul etmiş. Darısı olmayanların başına.. Hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerim..

Benim eşim keçiboynuzu küründen hiç hoşlanmadı .. daha pazar günü başladım ama çok zor içiyor.. kendisini yiyeyim ama suyunu içmeyeyim diyor :))) Hayırlısı artık napalım ne diyelim ... :)))

Canım hoşgeldin. :1hug: Seni gördüğüme sevindim. Ancak daha çok sevinmek istiyorum. Yani seni burda daha çok görmek istiyorum. :asigim: a.s.

Nasılsın güzelim? Şeniz

En azından yesin bakalım canım , içmiyorsa da. Hiç yoktan iyidir. :1rolleyes:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 offffff ya oku oku bitmedi valla okuyabildiğim kadar okudum kaydirigubbakcemile2canlarımmmmm benim sizleri çoooooooook seviyorum:ecrin_bebek::CüvCüv:Şeniz

Hoşgeldinnnnnnnnnn gozdemmm. :dance: kaydirigubbakcemile5 Eeee bir girip günlerce girmezsen olacağı bu. :oklava: :roflol:

Back