Arkadaşlar meraba sabahtan beri giremedim .nasilsiniz? Beyaz melek geçmiş olsun canim.çok şükür bişey çikmamiş
Arkadaşlar meraba sabahtan beri giremedim .nasilsiniz? Beyaz melek geçmiş olsun canim.çok şükür bişey çikmamiş
hoşgeldin canım, biz de sabahtan bi kriz yaşadık, neyse ki düzeldi de sakinleştik.
geldim geldim, ben de geldim!!
keçiboynuzu kürüne başladık akşam bu arada, nevrosky cim senin dediğin şekilde yaptım, içti valla kuzu kuzu kocişim :) hadi hayırlı olsun!!
Keçiboynuzu kürüne başladık akşam bu arada, nevrosky cim senin dediğin şekilde yaptım, içti valla kuzu kuzu kocişim :) hadi hayırlı olsun!!
nevrosky beni unutmuşsun bende yeni katıldım aranıza
keçiboynuzu kürüne başladık akşam bu arada, nevrosky cim senin dediğin şekilde yaptım, içti valla kuzu kuzu kocişim :) hadi hayırlı olsun!!
Sağolun kizlar sabah evden kahvalti etmeden çikmiş,,,
okuldada bişey yememiş 13 yaşinda tiğ gibi zaten aklincaa formunu koruyooo
o yüzden bayilmiş..tomografi çekmişler şükür bişey yokmuş....
Içimin sikintisi geçmedi çok ağladim akşam ya
selamlar, nasılsınız? maşallah epey hamiş arkadaşlarımız olmuş girmeyeli . hepiniz için çok sevindim. Allah dualarımızı kabul etmiş. Darısı olmayanların başına.. Hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerim..
Benim eşim keçiboynuzu küründen hiç hoşlanmadı .. daha pazar günü başladım ama çok zor içiyor.. kendisini yiyeyim ama suyunu içmeyeyim diyor :))) Hayırlısı artık napalım ne diyelim ... :)))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 offffff ya oku oku bitmedi valla okuyabildiğim kadar okudum kaydirigubbakcemile2canlarımmmmm benim sizleri çoooooooook seviyorum:ecrin_bebek::CüvCüv:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?