16-18-20.GÜNLER DE DAHİL CANIM ÇALIŞMALARA....
HATTA 22 BİLE....ÇÜNKÜÜ BU YUMURTALARIN SAĞI SOLU PEK BELLİ OLMUYO:roflol::roflol:
hamiş yazınca hamile çıkıyor :teytey:
gözdem hayırdır inşallah altın görmek hamilelik habercisi derler canım inşallah öyledir bitanem hayır diyeli öyle çıksın canım benimmm
sanırım senin takvimde bir problem varbu arada benim evlilik takvimim değişmiş ben değiştirmedim nasıl oluyo bilen var mı arkadaşlar??????
bu arada benim evlilik takvimim değişmiş ben değiştirmedim nasıl oluyo bilen var mı arkadaşlar??????
Abdala malum olur mu bakalım??? :1rolleyes:
Tedavide olmayan ve doğal yoldan deneyen arkadaşlarımızdan ;
canzi3445 , gozdem , vesta , xvyz ve tuliny'den birini , birkaçını veya hepsini kasım ayı içerisinde hamiş görebilmeyi umuyorum. Yani içimden öyle geçti. sengözlerimebaksanab
Hadi inşallah. :dance: :teytey: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv:
gozdem guldurdun beni nasil degisir ki anlamdim
ayrica simdiki de cok komik memisler var bebgin ardinda cok guldum:roflol:
canlarım size iyi haber vermek isterdim ama korktuğum 0.100 çıktı karşıma...çok üzüldüm anlatamam.senağlamasenağlamasenağlamabu kadar ümitten sonra dedim gelir bebişim.ama oda inatçı çıktı. prolaktin hormonum yüksekmiş.adet söktürücü verdi..2-3 günde bi daha tahlil yaptıracam..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:hepinize çok teşekür ederim..merak ettiniz,güzel dileklerde bulundunuz..nasipte yokmuş ne yapalım..bi dahaki aya işallah.geldim ağladım biraz şimdi biraz daha iyiyim...rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?