Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oy oy bugun bende aynen oyle olcam bizim resimde bir sey eksik ama bir bebis gelsede tamam olsa resim

sperm sayısı 120 milyo total sperm sayısı 780 milyon hareketsiz 23 yerinde hareketli - yavaş hareketli73 hızlı hreketli 4 vitalite 77 morfoloji%34 benim drum hızlı hareketli sayısını yeterli bulmadı :1no2:

canım bizimkilerin yanında bu değerler süperr
çok çok iyi anlamamakla beraber, bence çok çok ümitli çalışmalar yapabileceğiniz bir tablo...

aum canim sayi falan cok guzel ama anladigim kadariyla hizli hareketli dusuk yanilmiyorsam 50 olucak ama bence hamis olabilirsin allahin isi cunku ben bundan daha kotu sonuclarla hamis olanlar gordum nevro daha iyi degerlendirir
allahtan dile insallah en kisa surede verir

sperm sayısı 120 milyo total sperm sayısı 780 milyon hareketsiz 23 yerinde hareketli - yavaş hareketli73 hızlı hreketli 4 vitalite 77 morfoloji%34 benim drum hızlı hareketli sayısını yeterli bulmadı :1no2:

Yok canım değerler normal. İleri hareketli düşük gibi gözükebilir ama ikisinin toplamı %50'den fazla ve bu da normal sayılıyor. Ve sayı zaten çok. 780 milyon. Zaten şansın katlanıyor da katlanıyor. O sebeple sen canını sıkma. Senin kadın doğumcu biraz ticari kaygı içinde sanırım. Seni tedaviye teşvik etmeye çalışıyor olabilir. Doğal yoldan gebelik çok mümkün. Üroloğun dediğini dinle. Sonuçta onun bu işten ticari bir çıkarı yok. O doğruyu söylemiş. a.s.

aum bence değerlerin çok güzel ve bence zaten bu iş kadın doğumcunun değil üroloğun bileceği iş bence onun dediğine inanın yani benim tavsiyem inşallah bir an evvel bebekin gelirrrr

Abdala malum olur mu bakalım??? :1rolleyes:

Tedavide olmayan ve doğal yoldan deneyen arkadaşlarımızdan ;

canzi3445 , gozdem , vesta , xvyz ve tuliny'den birini , birkaçını veya hepsini kasım ayı içerisinde hamiş görebilmeyi umuyorum. Yani içimden öyle geçti. sengözlerimebaksanab

Hadi inşallah. :dance: :teytey: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Vallah diyanedin rüya tabirlerine göre hamile olabilirsin.daha doğrusu şöyle ben öğrenmeden 1 gün önce test yapıyordum 2 çizgi gördüm hamileymişim.ertesi gün test yaptım gerçekten 2 çizgi.rüya tabirene göre hamile görmek mutsuzluk diyor.ama rüya sahibi hamile ise sorunsuz bir hamilelik geçirecek diyordu.bende aman ya iyi birşey görsem şaşarım diye kızmıştım.ama ikincisi çıktı benim için .inşallah senin içinde öyledir.

narencim bilmiyorum canım hayırdır inşallah diyorum sadece zaten benim rüyalatıma pek inanmamak lazım çok rüya görürüm izlediğim filmi dziyi veya akllımdakini filan yani bu geceki rüyamda öyle diyorum çünkü üstüne görmüş olabilirim diye düşünüyordum ve gece rüyamda öyle gördüm yani eşim kıçın açıkta kalmıştır diyo hep rüyalarıma hehehehe

ya oda var tabi onunla yatıp onunla kalkıyoruz ben hep bebek görürüdüm rüyamda ama test yaptığımı ve hemile olduğumu hiç görmemeiştim.bazende doğru çıkıyor.ben aşılama yaptırdığım zaman 12.test yaptırmaya karar verdim ama eşime söylemedim.ilaç yazdıracağım dedim.kan tahlili yaptırdım.eşimi arayıp söyledim hamile değilim diye.eşim dediki akşam rüyamda görmüştüm ben zaten.aşılamayı yapan doktor eşime diyormuş ki eşin hamile değil bebek falan yok diye .gerçekten de yokta .neyse biz hayra yoralım hayır olsun.

evet narencim bende öylr diyorum hayırdır inşallah ama onu rüyadada olsa karnımda görmek çok güzel bir duygu kimbilir gerçekte nasıldır rabbim sana nasip etti şimdi sıra bizde inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…