kızlar bu arada sizinle bir şey paylaşmak istiyorum sakın yumurtlama döneminde ağrı kesici almayın benim bu rahatsızlığımdan dolayı bayağı ağrı kesici içiyordum doğum doktoruna gittiğimde bana kızdı ağrı kesici almak yumurtanan çatlamasını engelliyormuş hakikaten o ay çatlamamıştı bunu görümcemle paylaşmıştım o da tüp bebek tedavisi görüyordu ayrıca migreni vardı oda ağrı kesici alıyordu doktoruna sormuş doktoruda benim bu dediğimi onaylamış aklınızda bulunsun
assprin siizn sorun neydi kac aydir bebek istiyorsunuz
sorun var mı bilmiyorum 5 aydır istiyoruz dr gittim geçen ay 10 gün gecikince biraz daha bekleyelim olmazsa 2-3 aya kadar bakarız dedi bekliyoruz bide çok streslisiniz bu şekilde olmaz zaten dedi artık bilmiyorum kısmet bakalım allahım hayırlısını versin inş hepimize :Saruboceq:
kızlar bu arada sizinle bir şey paylaşmak istiyorum sakın yumurtlama döneminde ağrı kesici almayın benim bu rahatsızlığımdan dolayı bayağı ağrı kesici içiyordum doğum doktoruna gittiğimde bana kızdı ağrı kesici almak yumurtanan çatlamasını engelliyormuş hakikaten o ay çatlamamıştı bunu görümcemle paylaşmıştım o da tüp bebek tedavisi görüyordu ayrıca migreni vardı oda ağrı kesici alıyordu doktoruna sormuş doktoruda benim bu dediğimi onaylamış aklınızda bulunsun
evet nevrommmm gerçekten çok morak oldu yani çok sevindim rabbim herkesin yüzünü güldürsün aminnnnn
dün gece bile ne güzel rüyalar gördüm cumartesi dr a gideceğiz inşallahhh ve o gün eşimin doğumgünü dr bana hamilesin bak bebek var burda diyodu rüyamda bende diyorumki sus dr bey eşime sürpriz olsun bugün doğumgünü diyorumm ayy rüyası bile güzel pıt pıt ediyodu kalbi karnımda oyyy oyy oyy
merhaba arkadaşlar eşimin tahlillrini ürolog normal buluyor ama kadın dogum uzmanı yeterli olmadıgını söylüyor kafam çok karıştı bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim
canım çok geçmiş olsun,ayrıca paylaşımın için teşekkürlera.s.çok çok önemli bir bilgiyi öğrenmiş olduk sayende. bundan sonra dikkatli olucam
Canım çok sağol , bu bilgiyi paylaştığın iyi oldu. kaydirigubbakcemile5 a.s.
canlar ev işi bizi bekler.
sperm sayısı 120 milyo total sperm sayısı 780 milyon hareketsiz 23 yerinde hareketli - yavaş hareketli73 hızlı hreketli 4 vitalite 77 morfoloji%34 benim drum hızlı hareketli sayısını yeterli bulmadı :1no2:aum canim sonucu yazda bilen arkadaslar fikirlerini soylesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?