Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bu arada sizinle bir şey paylaşmak istiyorum sakın yumurtlama döneminde ağrı kesici almayın benim bu rahatsızlığımdan dolayı bayağı ağrı kesici içiyordum doğum doktoruna gittiğimde bana kızdı ağrı kesici almak yumurtanan çatlamasını engelliyormuş hakikaten o ay çatlamamıştı bunu görümcemle paylaşmıştım o da tüp bebek tedavisi görüyordu ayrıca migreni vardı oda ağrı kesici alıyordu doktoruna sormuş doktoruda benim bu dediğimi onaylamış aklınızda bulunsun

sonucun hüsranla sonuçlandiği her ay bize umut olsun kizlar..her ay yeni bir başlangiç olacak bize..bu ay olmazsa üzülmeyin çünkü her adet yeni bir yumurtlamanin ilk başlangicidir.

haklisin canim bunu bi kere bende duymustum tsk paylasimin icina.s.

assprin siizn sorun neydi kac aydir bebek istiyorsunuz

sorun var mı bilmiyorum 5 aydır istiyoruz dr gittim geçen ay 10 gün gecikince biraz daha bekleyelim olmazsa 2-3 aya kadar bakarız dedi bekliyoruz bide çok streslisiniz bu şekilde olmaz zaten dedi artık bilmiyorum kısmet bakalım allahım hayırlısını versin inş hepimize :Saruboceq:

yolun basindasiniz yani insallah bu yol senin icin uzun olmaz insallah cok sorunlarla karsilasmazsin bizim gibi insallah hemen bebisin gelir
zaten 1 yil beklemen gerekiyor diyor dr lar :Saruboceq:

hormonlara bakılmadı dr biraz daha beklememi istedi 2-3 aya kadar olmazsa eşinede sanada bakarız dedi bakalım işte hayırlısı

canım çok geçmiş olsun,ayrıca paylaşımın için teşekkürlera.s.çok çok önemli bir bilgiyi öğrenmiş olduk sayende. bundan sonra dikkatli olucam

Canım Allah rüyanı hayra çıkarsın inşallahhhhhhh. Şeniz Şeniz Şeniz :Saruboceq:

Canım değerlerini yazarsan bakarız. a.s.

ayyyyyyyyyyyy yabangülüm hemen gelse eve bari haber verse bizlere yaaaa meraklandım heeee inşallah pozitif değerleri olur canım benimmmmmmmm

ayyy allahtan işteyim.........
BTRKLC ÇOK HAMARATSIN BURSAYA DA UĞRAYIVER....
İŞTEN GÜÇTEN EVE VAKİT YOOOK

Canım çok sağol , bu bilgiyi paylaştığın iyi oldu. kaydirigubbakcemile5 a.s.

canım çok geçmiş olsun,ayrıca paylaşımın için teşekkürlera.s.çok çok önemli bir bilgiyi öğrenmiş olduk sayende. bundan sonra dikkatli olucam

canım sağol evet valla ben de bunu duyduğumdan beri herkesle paylaşıyorum sonuçta o kadar emek veriyoruz demi yani allahım hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah :Saruboceq:

btrklc bu karıyı görünce kendi halimize bi acıdımki ağlayasım geldi heeee ühühühüüüü karı olmak ne zor iş yaffffffff

aum canim sonucu yazda bilen arkadaslar fikirlerini soylesinler
sperm sayısı 120 milyo total sperm sayısı 780 milyon hareketsiz 23 yerinde hareketli - yavaş hareketli73 hızlı hreketli 4 vitalite 77 morfoloji%34 benim drum hızlı hareketli sayısını yeterli bulmadı :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…