Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yabangülümmm heyecanla bekliyoruz bitanemmm hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallahhhh tatlımmm hamiş değilsen bile üzülmek yok oişşşşşşşşşşşşşşş

Canım sayı normal seviyelere gelmiş çok şükür. :teytey:

Hareket eskiye nazaran artmış ancak normal düzeye henüz gelememiş. :dance:

Morfoloji de kruger'e göre bakılmamış. Sağlıklı değerlendirme için morfolojinin kurger'e göre bakılması lazım. Kruger'e göre en üst seviye yani %100'e tekabül eden değer %35 oluyormuş. Bu sebeple buradan bu morfolojinin kruger'e göre değil de WHO'ya göre bakıldığını anlayabiliyoruz.

Sayıdaki bu önemli artış ve hareketteki canlanma ile inşallah güzel günler yakındır canım. Tebriklerrrrrrrrr. :teytey: :teytey: :teytey:

Son düzenleme:

Canım Allah şifanı versin inşallah. :Saruboceq: Tamamen tedavisi yoksa da azaltır inşallah. :Saruboceq: :çok üzgünüm:

Canım inşallah güzel haberlerle dönersin. hihoyyyt Kalbimiz seninle. :asigim: kaydirigubbakcemile5 Ayy çok heyecanlı yaaaa :sm_cool: :dance: hihoyyyt

nevrommmm bu bile beni okadar çok mutlu ettiki anlatamammm biliyorum yinede hamile kalmam kolay değil ama hiç olmazsa aşılamada veya tüp bebekte şansımız arttı bunu bilmekte çok güzel herşeyin hayırlısı yaaa

2 gündür okuyorum sayfayı yabangülünü tanımıyorum ama bende acaip heycanlandım inş hamiledir geçen ay bende yaşadım benim negatif çıktı 10 günlük gecikmeyle inş o hamiştir ya kendim kadar sevincem

canımmm inşallah hamilesindirrrr...........çok istiyorumm..kendimmm gibi sevinicem valla...hayırlısı güzeliimmm...allah hepimizin gönlüne göre versinn...amin..:ecrin_bebek:

heja canim cok uzuldum ya insallah dedigin gibi bitmese bile yavaslar rahatsizligin hic kafaya takma allah hayirlisini versin hakkinda bu ay olmazsa baska birsuru ay var allah omur verdikten sonra tedavin daha onemli canim sakin aksatma gecmis olsun tekrar

Canım sen şu an şansını kendi içinde %100 arttırdın. Öyle düşün. Bu yapılanların karşılığını aldınız. Moral da oldu size. Daha pozitif olacaksınız. Ve bebiş gelecek Allahın izniyle . :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :dance: :teytey:

evet yabangulum insallah guzel sonucla donersin cabuk gel ve hemen haber ver bize candan diliyorum insallah hamissin

Allah utandırmasın inşallah. yabangülüm. hamiş olsun , halaylar çekilsin burda bugün. pembe köşemize geçsinnnnnnnn artıkkkkkkk. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet nevrommmm gerçekten çok morak oldu yani çok sevindim rabbim herkesin yüzünü güldürsün aminnnnn

dün gece bile ne güzel rüyalar gördüm cumartesi dr a gideceğiz inşallahhh ve o gün eşimin doğumgünü dr bana hamilesin bak bebek var burda diyodu rüyamda bende diyorumki sus dr bey eşime sürpriz olsun bugün doğumgünü diyorumm ayy rüyası bile güzel pıt pıt ediyodu kalbi karnımda oyyy oyy oyy

geçen ay ki durumum geldi aklıma allahım inş iyi haberle döner ve seviniriz. dualarım onunla ve tüm isteyenlerle.

asicim canım benim çok teşekkürler dediğin gibi önce sağlık ama bu hastalık ömür boyu olduğu için biran önce bebişime kavuşup artık sürekli tedavimi yapmak istiyorum hakkımızda hayırlısı güzel temennilerin için tekrar sağol arkadaşım Şeniz

merhaba arkadaşlar eşimin tahlillrini ürolog normal buluyor ama kadın dogum uzmanı yeterli olmadıgını söylüyor kafam çok karıştı bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…