1.deneme 2.deneme 3.deneme
miktar 2.5 ml miktar 4.1 ml miktar 2.5 ml
sperm sayısı 11.6 mil/ml sperm sayısı 1 mil den az sperm sayısı 20 mil/ml
canlı sperm sayısı .. canlı sperm sayısı.. canlı sperm syısı..
canlılık %35-40 canlılık %20-25 canlılık %35-40
hareketlilk %20-25 hareketlilik %10 dan az hareketlilik %30-35
3 saat sonra %10-15 3 saat sonra %10 dan az 3 saat sonra %10-15
morfoloji %60-65 morfoloji %50-55 morfoloji %60-65
evet nevrom hep engeller çıkıyor canım rahatsızlığım romatoit atrit yani iltihaplı eklem romatizması çok kötü bir hastalık allah kimseye göstermesin bana da şifa versin inşallah bir senedir tedavi oluyorum daha doğrusu bu hastalığın yok olması mümkün değil yalnız yavaşlata biliyorlar ömür boyu ilaç kullanmam gerek ama ben buna bile şükür ediyorum allahım beterinden korusun allahım ne büyük ki bu hastalık bir tek hamile kaldığım zaman duruyor bu da bana göre allahın bir hikmeti çünkü hamile ikin de aynı olsaydı ben ne yapardım işte şuan doktorumunda onay vermesiyle bir ilacımı kestim bebiş istedğimiz için her hafta kolumdan iğne oluyordum onu kestik o yüzden hastalığımın şuan hafiflediği bir dönem ve ben hemen hamile kalmak istiyorum hastalığım tekrar artmadan ne yapalım yüce allahım herşeyin hayırlısını yapar hakkımızda
selam kızlar..sabah kan testi verdim..birazdan sonucu almaya gidecem..heyecanda karnıma ağrılar giriyor.ama sanki içimden o negatif yazsını görecem gibi geliyor..1 hafta hatta bu ayın 31 gün olması dolayısıyla 8 gün geçmiş oluyor galiba...eşim sabah gelmedi benimle ama sonucu almayaa beraber gideriz dedi.garibim ne heyecanlı belli etmiyor...bakalım ne çıkacak..kalbim güm güm atıyor şu an bile..ya bismillah diyip alıcam sonucu..nasibimizde varsa vardır..görüşürüz canlarım umarım size iyi haber verebilirm...
Canım Allah şifanı versin inşallah. :Saruboceq: Tamamen tedavisi yoksa da azaltır inşallah. :Saruboceq: :çok üzgünüm:
selam kızlar..sabah kan testi verdim..birazdan sonucu almaya gidecem..heyecanda karnıma ağrılar giriyor.ama sanki içimden o negatif yazsını görecem gibi geliyor..1 hafta hatta bu ayın 31 gün olması dolayısıyla 8 gün geçmiş oluyor galiba...eşim sabah gelmedi benimle ama sonucu almayaa beraber gideriz dedi.garibim ne heyecanlı belli etmiyor...bakalım ne çıkacak..kalbim güm güm atıyor şu an bile..ya bismillah diyip alıcam sonucu..nasibimizde varsa vardır..görüşürüz canlarım umarım size iyi haber verebilirm...
nevrommmm bu bile beni okadar çok mutlu ettiki anlatamammm biliyorum yinede hamile kalmam kolay değil ama hiç olmazsa aşılamada veya tüp bebekte şansımız arttı bunu bilmekte çok güzel herşeyin hayırlısı yaaa
hadi kızlar ben gidiyorum..dua edin olurmu?:Saruboceq::Saruboceq:görüşürüz..:a015::a015:
heja canim cok uzuldum ya insallah dedigin gibi bitmese bile yavaslar rahatsizligin hic kafaya takma allah hayirlisini versin hakkinda bu ay olmazsa baska birsuru ay var allah omur verdikten sonra tedavin daha onemli canim sakin aksatma gecmis olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?