Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım paylaşmının için teşekkürlera.s.

Son düzenleme:
oh oh maşallah hamiş patlaması olmuş şok oldum ya ne güzel Allah ım sana şükürler olsun
FİDULYA ,ROSEM tebrik ederim arkadaşlar Allah kucağınada almayı nasip etsin.
AKDAŞ canım bu siteye ilk girdiğimde çok paniktitim ve üzgündüm bana keçiboynuzuyla ilgili bilgiler vermiştin ilk yardımcı olanlardansın canım benim Allah ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
ne kadar sevindim bilemezsiniz.

Sagol bitanem allah razi olsun darısı sizlere inşallah rabbim aratmasınkaydirigubbakcemile3

ARKADAŞIM ARAMIZA HOŞGELDİN.YAKIN ZAMNADA İŞALLAH PEMBE KÖŞEYE GEÇERSİN.BİZDE DE MORFOLOJİ SORUNU VAR (%1):1no2: 1 BAŞARISIZ AŞILAMA GEÇİRDİM.TABİ BU 5 YILLIK ZAMAN DİLİMİNDE EŞİM İLAÇ İĞNE KEÇİBOYNUZU HEPSİNİ KULLANDI AMA OLMADI.ŞİMDİ NE İLAÇ NE KÜR BİŞEY YAPMIYORUZ.BIRAKTIK KENDİ HALİNE .KISMETSE ARALIK GİBİ MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.
HOŞGELDİN ARAMIZA

kizlar nerye kaybodunuz size bir bakyim dedim cunku bende arkadasima gidiyorum oturmya gelince gorusuruz
bu arada akdas canim kac embriyo transfer edilmisti

pitos25 HOŞGELDİN GÜZELİM ARAMIZA .SENİNLE AŞILAMA BÖLÜMÜNDEN TANIŞIYORUZ ASLINDA SEN BENİ HATIRLADIN MI BİLMİYORUM.BEN AĞUSTOS AYINDA AŞILAMA YAPTIRMIŞTIM TUTMAMIŞTI.HEMEN ERTESİ AY DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDIM.DARISI BAŞINIZA İNŞALLAH.

merhaba kıslar.bugun kan testı yaptırdım cok sukur kan testımde pozıtıf cıktı.
darısı hepınıze ınsallah..
ALLAH IM bu duyguyu herkese nasıp etsın ınsallah..

roay canim biraz msj karisti sperm degerleriniz kacti ve esinin sebebi ne
bencede iyi karar vermisiniz baktiniz olmuyor daha fazla beklemenin anlami yok bence hayirlisi

tekrar gozun aydin canim kazasiz belasiz kucaginada alirsin insallah
rosemcim degerleriniz duzelmisti yanilmiyorsam sizin degilmi :uhm:

Darısı hepınıze ınsallah..
Allah im bu duyguyu herkese nasıp etsın ınsallah..

çok sevindik canim allah tamamina erdirsin.şüphemiz yoktu zaten.beta hcg değerin kaç çikti.

şimdi tam bir halayı hakettik :teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin (amin)

:teytey: oh oh ne güzel kasım ayı da bereketli başladı keşke her gün sabah hamiş haberi alsak akdaştebrik ederim canım rosem seni tekrar tebrik ediyorum allah kucağınıza da almayı nasip etsin kızlar:teytey::teytey::teytey:

narencim adetine bir hafta kala ne nasil belirtiler yaşamiştin canim....
Daha önce de bu belirtileri yaşamişmiydin yoksa ilk hamiş olduğun ay mi yaşadin...
çatlatma iğnesi vurunduğun aylarda nasil belitriler yaşadin..
Sen benim durumuma en yakin kişisin hemen hemen ayni şeyleri yaşadik...
şimdi ben merak ettim birden lütfen ayrintili bir şekilde belirtilerini ve vucudunu anlatirmisin adete 1 hafta kala olan hislerini

hihoyyyt Canım çok sevindim kaydirigubbakcemile5 darısı başımıza inşallahhhh...:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:Şeniza.s.

selam kızlar geziyordum birde size ugrayayım dedim hamiş haberini alınca bütün herkes nasılda mutlu oluyoruz degilmi birimizin sevinci hepimizin oluyor allah dostlukları arkadaşlıkları daim etsin kızlar en kısa zamanda bebişlerde gelir inşallah

Canım tekrar tebrik ederim..Darısı başımıza olsun inşallah..:1hug::ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım benim kan testinin de pozitif çıkmasına çok sevindim :sm_cool: allahım sonuna kadar götürsün inşallah darısı da bizlerin başına :Saruboceq::CüvCüv::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…