Canım paylaşmının için teşekkürlera.s.selam kızlar. Yeni duyduğum birşeyi paylaşmak istiyorum sizinle. Annem Ankara yerel TV si Gimsa da tüp bebek uzmanı bir doktorrdan duymuş. Rahim filmi çekildiğinde tüplere basınç olduğu için tüplerde genişleme oluyormuş. o yüzden artık yumurtalara olan alan mı daralıyor bilmiyorum ama aşılama ve tüp bebekte düşükler bundan kaynaklanıyormuş. vücudu yormamak dikkat etmek gerekiyormuş.
fidulya canım dün de tebrik ettim ama bugun de tebrik edeyim .insallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.:lepi:
akdascım tebrikler.allah kucagına aldıgın günü de göstersin:lepi:
rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.insallah buradaki herkes hamiş olacak.peşpeşe almaya basladık haberleri de.halayımız hiç bitmesin...:teytey::teytey::teytey:
offff offf herkes sorupp duruyorr en çok da arkadaşlarımmm onu bunu uydurmaktann fenalıkk geldiiii
herkese merhaba ben yeni saylıp yeni sayılmayan biriyima.s.önce vajinsumus bölümündeydim ordan aşılama bölümüne terfi ettim ordanda buraya geldim benim eşimded %3 lük bir oranda morfoloji bozukluğu var iki aşılamam sonuçsuz kaldı 2 yıllıkta evliyim sizlerle konuşursam belki rahatlarım nede olsa aynı şeyleri yaşıyoruz sayılır aranıza alırsanız benide çok mutlu olurum:asigim:
ARKADAŞIM ARAMIZA HOŞGELDİN.YAKIN ZAMNADA İŞALLAH PEMBE KÖŞEYE GEÇERSİN.BİZDE DE MORFOLOJİ SORUNU VAR (%1):1no2: 1 BAŞARISIZ AŞILAMA GEÇİRDİM.TABİ BU 5 YILLIK ZAMAN DİLİMİNDE EŞİM İLAÇ İĞNE KEÇİBOYNUZU HEPSİNİ KULLANDI AMA OLMADI.ŞİMDİ NE İLAÇ NE KÜR BİŞEY YAPMIYORUZ.BIRAKTIK KENDİ HALİNE .KISMETSE ARALIK GİBİ MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.
HOŞGELDİN ARAMIZA[/QUOTEsperm degerleriniz kacti canim varikosel varmiydi
merhaba kıslar.bugun kan testı yaptırdım cok sukur kan testımde pozıtıf cıktı.
darısı hepınıze ınsallah..
ALLAH IM bu duyguyu herkese nasıp etsın ınsallah..
Darısı hepınıze ınsallah..
Allah im bu duyguyu herkese nasıp etsın ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?