meraba arkadaşlar bende sizlerin arsına katılmış bulunuyorum.kontrol için doktora gittik ve eşimde problem çıktı.perm sayısı ve hareketi az çıktı ve ben kendimi çok kötü hissediyorum.sperm sayısı 10 milyon cıktı hızı %20 cıktı bu şekilde sonuçları olan varmı.henüz bir üroloğa görünmdei o yüzden sebep nedir sonuç ne olacak bilmiyoruz.ve bizi nasıl bir durum bekliyor onuda bilmiyorum.ve ben artık normal bir yolla hamile kalacğım ümidini yitiridm.daha çok erken olmasına rağmen.2 bucuk senedir evliyiz bir bucuk sene korunduk
ve sonuç bu şekilde çıktı.kendimi çok kötü hissediyorum kendimi anlatacağım kimse yok daha doğrusu anlatmak istemiyorum.soru dolu gözlerle karşılaşmak istemiyorum.bana bundan sonra bizi ne bekliyor biraz bilgi verirseniz sevinirim.artı istanbul anadolu yakasında maltepe tuzla rasında doktor ve hastane tavsiye edebilirmisiniz.allah bu şekilde bebek isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin.....
ve sonuç bu şekilde çıktı.kendimi çok kötü hissediyorum kendimi anlatacağım kimse yok daha doğrusu anlatmak istemiyorum.soru dolu gözlerle karşılaşmak istemiyorum.bana bundan sonra bizi ne bekliyor biraz bilgi verirseniz sevinirim.artı istanbul anadolu yakasında maltepe tuzla rasında doktor ve hastane tavsiye edebilirmisiniz.allah bu şekilde bebek isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin.....