Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben şimdi çıkıyorum okişşşşşşşş akşam gelince hemen damlarımmm ve sonuçların hepsin detaylı yazarımm hepinizi çok seviyorummmmm öptümmm kocaman byeeeeeeeeeeeeeeee

Görüşürüz tatlım kendine iyi bak. Akşama diğer haberleri de bekliyoruz. Çok sevindim bitanemmmmm çoooooooooooook. Allah emeklerinizin karşılığını veriyor çok şükür. :dance: :dance: :sm_cool: :sm_cool:

Kizlar bizimde ilk sperm sayimiz sadece bir kaç taneydi öğrendikten sonra hayata küstük eşimin üzerine gitmedim dr. Gitmesi gerekiyordu gitmedi 9 ay sonra gitmeye karar verdi 9 ay sonraki test sonucu 15 milyondu ve biz hiç bir ilaç bitkisel tedavi kullanmadik böyle firlamalar olabiliyor dr.da şaşirmiş ne yaptiniz nasil yükselttiniz diye..şimdi keçiboynuzu kullaniyoruz ne olacak bakalim...

kızlar ben şimdi çıkıyorum okişşşşşşşş akşam gelince hemen damlarımmm ve sonuçların hepsin detaylı yazarımm hepinizi çok seviyorummmmm öptümmm kocaman byeeeeeeeeeeeeeeee

gorusuruz canim gerekten masallah cok duzelme olmus insallah hemen bebis gelir ml de galiba bu sonuclar

ewet canım ben 21 eşim 22 di.dün dr bile kızdı şimdi 36 ya gircem.senin yaşındaki çok kişi şimdi anne oluyor diye.:asigim:.bu arada amin inşallah canım herkeze

evet canim doktor doğru söylemiş.ben 27 yaşindayim ilk bebğime hamileyim.buradaki çoğu arkadaşta ya benimle ya daha büyük.belki bizim ikinci için şansimiz olmayacak.olmassa olmasin vallah alalh elimizdekilere ömür versin.ben hep iki çocuk düşünüyordum ama yinede olmassa bu kadar stres yapmam vallah.

Canlarım ben biraz müsadenizi istiyorum. İşlerime bakamadım doğru düzgün. Size hiç doyum olmuyor ama yapmam gereken işler var. Öpüyorum sizi , iyi sohbetler. Şeniz

daha yasimizda ne varki canim millet 40 inda doguruyor bizde yapicaz allah izin verirse sen boyle dusunme hic korunma dogumdan sonra allah izin verirse o gelir sonra digeride insallah :Saruboceq:

canım çok haklısın:1closedeyes: biraz fevri bir tepki gibi görünebilir ama seni çileden çıkartmış anladığım kadarıylaklava:. malesef bu tür şeyler herkeste yaşanıyor, kusurun oğullarında olduğunu kabul edmiyorlar bi türlü tabi buna kusur denirse, sonuçta sorun biz de de olabilirdi ama biz bunu mevzu yapmadıça insanlar bizim üstümüze geliyor! sakin olucaz sağduyulu olmayı elden bırakmıycaz başka çaresi yok. bizim derdimiz bize yetiyor bi de elalemin söylediğini kafaya takarsak olmaz:dilcikar:, stres en büyük etken biliyorsun... iyi bak kendine :teselli:

slm arkadaşlar kaç gündür giremedim nevrom kusura bakam canım anca fırsat buldum başka hamiş haberleri de var galiba ben yarın doktora gidicem nasipse buarada

çok güzel bir haber :teytey::teytey: inşallah bundan sonra gelecek bebişin

selam kızlar. Yeni duyduğum birşeyi paylaşmak istiyorum sizinle. Annem Ankara yerel TV si Gimsa da tüp bebek uzmanı bir doktorrdan duymuş. Rahim filmi çekildiğinde tüplere basınç olduğu için tüplerde genişleme oluyormuş. o yüzden artık yumurtalara olan alan mı daralıyor bilmiyorum ama aşılama ve tüp bebekte düşükler bundan kaynaklanıyormuş. vücudu yormamak dikkat etmek gerekiyormuş.

offff offf herkes sorupp duruyorr en çok da arkadaşlarımmm onu bunu uydurmaktann fenalıkk geldiiii

canım yat kalk dua et bence, ben 31 yaşımı bitirmek üzereyim ve daha birinciyi yapamadık :1no2: o yüzden şükret allaha, sana mutluluklar dilerim bebişinle:teytey:

daha yasimizda ne varki canim millet 40 inda doguruyor bizde yapicaz allah izin verirse sen boyle dusunme hic korunma dogumdan sonra allah izin verirse o gelir sonra digeride insallah :saruboceq:

doğru canim bencede bir şey yok ama yined küçücük sayilmayiz değel mi.öyle olcağina ikiz olsun daha iyi.ama maalesef tek benim bebiş.aslinda korkmadim da değil ikizden .çok zor bakimi benim de eşiminde ailesi yanimizda değil.gelecek durumdada değiller.allah gönlüme göre verdi.inşallah sağlikli bir şekilde gelecek bebişim.

önceki sayfaları anca okuyup bitirebildim.ağlaya ağlaya bir hal oldum ama mutluluktan.gözyaslarımız hep böyle mutluluktan olsun insallah.heyecandan elim titriyor ne güzel gelişmeler olmus dün..:teytey::teytey:

bademcim ya eşinin yazısı beni kopardı.ne kadar içten ve duygu yüklü..
allah mutlulugunuzu daim etsin bebişlerinle ve eşinle hep mutlu ol.:1hug:

fidulya canım dün de tebrik ettim ama bugun de tebrik edeyim .insallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.:lepi:

akdascım tebrikler.allah kucagına aldıgın günü de göstersin:lepi:

rosem canım bu siteye üye oldugumda ilk tanıdıgım kişilerdendin.buradaki ilk arkadaslarımdandın.çok mutlu oldum.insallah hersey güzel olur bebişini de kucagına alırsın.:lepi:

rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.insallah buradaki herkes hamiş olacak.peşpeşe almaya basladık haberleri de.halayımız hiç bitmesin...:teytey::teytey::teytey:

canım yat kalk dua et bence, ben 31 yaşımı bitirmek üzereyim ve daha birinciyi yapamadık :1no2: O yüzden şükret allaha, sana mutluluklar dilerim bebişinle:teytey:

etmezmiyim hiç. Aklima her geldiğinde dua ediyorum.sadece kendim için değil buradaki tüm arkadaşlar için dua ediyorum.dün sağlik ocağina gittim kayit yaptirmaliymişlim.ebe bir dünya soru sordu.bir taneside ağlama üzülme kisaca deprosyona yakinlik var mi hamilelikten dolayi dedi.dedim ne depresyonu çok istedeğim için hamile kaldiktan sonra ne mutluluktan uçar oldum dedim bende.darisi başiniza zor elde edilen şeylerin kiymetide farkli oluyor.evlendiği gibi hamile kalan çoğu arkadaş ne hamileliğin nede çocuğunun kiymetini bilemiyor.bizimkiler çok şansli olacak.veletler.

tamam narencim daha iyi olmuş.....
9 ay olduğu günleri göreceğiz burda....
Hepimize inşallah....

amin canim inşallah allah sağlik versinde zaman geçiyor.adet tarihimne 3 gün kaldi .tabiki olmadiğim adet tarihime.yani bebeğimi öğreneli 1 ay olcak.allah sizede nasip kismet edecek inşallah.en kisa zamanda beraber gün sayacağiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…