kızlar ben şimdi çıkıyorum okişşşşşşşş akşam gelince hemen damlarımmm ve sonuçların hepsin detaylı yazarımm hepinizi çok seviyorummmmm öptümmm kocaman byeeeeeeeeeeeeeeee
ilk sperm sayısı 11milyon
ikinci sayı 1milyondan az
şimdiki ise 20 milyonnnn yupppiiiiii:teytey::teytey::teytey:
kızlar ben şimdi çıkıyorum okişşşşşşşş akşam gelince hemen damlarımmm ve sonuçların hepsin detaylı yazarımm hepinizi çok seviyorummmmm öptümmm kocaman byeeeeeeeeeeeeeeee
ewet canım ben 21 eşim 22 di.dün dr bile kızdı şimdi 36 ya gircem.senin yaşındaki çok kişi şimdi anne oluyor diye.:asigim:.bu arada amin inşallah canım herkeze
evet canim doktor doğru söylemiş.ben 27 yaşindayim ilk bebğime hamileyim.buradaki çoğu arkadaşta ya benimle ya daha büyük.belki bizim ikinci için şansimiz olmayacak.olmassa olmasin vallah alalh elimizdekilere ömür versin.ben hep iki çocuk düşünüyordum ama yinede olmassa bu kadar stres yapmam vallah.
Canlarım ben biraz müsadenizi istiyorum. İşlerime bakamadım doğru düzgün. Size hiç doyum olmuyor ama yapmam gereken işler var.Öpüyorum sizi , iyi sohbetler. Şeniz
nevrommmm haklısın tatlım hala kayınvalidem şu dr a git bu dr a git diyo bana bende en sonu dayanamdım ve anne ben değil oğlunun gitmesi lazım dedim ama çok pişman oldum eşim adına yani ama heryerde bana gitmiyo diyodu gezmeye filan da gittiğimizde yani ben de biran evvel herşey yoluna girsin istiyorum haksızmıyım herkes üstüme ikinciye hatta üçüncüye hamile kaldı pöfffffffffffffffffffffffffff
çok güzel bir haber :teytey::teytey: inşallah bundan sonra gelecek bebişinevet asicim ilk yaptırdık şubat ayında 11.6 milyondu sayı ml de vitamin kullandı eşim 1 ay sonra tekrarlandı tahlil 1 milyondan az yazıyordu kağıtta yıkıldık tabi dr direk tüp bebek demişti ve şimdi 3 aylık kürden sonra sayımız 20 milyonnnnnnnnnnn:teytey:
evet canim doktor doğru söylemiş.ben 27 yaşindayim ilk bebğime hamileyim.buradaki çoğu arkadaşta ya benimle ya daha büyük.belki bizim ikinci için şansimiz olmayacak.olmassa olmasin vallah alalh elimizdekilere ömür versin.ben hep iki çocuk düşünüyordum ama yinede olmassa bu kadar stres yapmam vallah.
daha yasimizda ne varki canim millet 40 inda doguruyor bizde yapicaz allah izin verirse sen boyle dusunme hic korunma dogumdan sonra allah izin verirse o gelir sonra digeride insallah :saruboceq:
canım yat kalk dua et bence, ben 31 yaşımı bitirmek üzereyim ve daha birinciyi yapamadık :1no2: O yüzden şükret allaha, sana mutluluklar dilerim bebişinle:teytey:
tamam narencim daha iyi olmuş.....
9 ay olduğu günleri göreceğiz burda....
Hepimize inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?