• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
offf anca gelebildimm her hamiş için ayrı halay çektim çok yoruldum:teytey:inşallah hiç dinlenemem kızlar:Saruboceq:
yeni hamişler ROSEM ,FİDULYA, AKDAS
hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin siz doğuma gitmeden herkeşşşş burda HAMİŞŞ olsun. AMİNNNNNNN.:Saruboceq:

herkese merhaba ben yeni saylıp yeni sayılmayan biriyima.s.önce vajinsumus bölümündeydim ordan aşılama bölümüne terfi ettim ordanda buraya geldim benim eşimded %3 lük bir oranda morfoloji bozukluğu var iki aşılamam sonuçsuz kaldı 2 yıllıkta evliyim sizlerle konuşursam belki rahatlarım nede olsa aynı şeyleri yaşıyoruz sayılır aranıza alırsanız benide çok mutlu olurum:asigim:

maşallh terfi ede ede ne güzel ilerlemişsiniz :nazarhihoyyyt inşallah burdan da bebişlerle ilgili bölüme terfi edersiniz a.s.

hoşgeldin canım a.s. en kısa zaman da :CüvCüv: olman dileklerimle a.s.

ilk sperm sayısı 11milyon
ikinci sayı 1milyondan az
şimdiki ise 20 milyonnnn yupppiiiiii:teytey::teytey::teytey:

gayecim napalım canım benim onlar söylemekten iğnelemkten nezman vazgeçerler bilmiyorum ama ben duymaktan sıkıldım onu biliyorum sadece ne yapalım hayırlısı bizim içinde bu yazılmış bebeğimiz olduda bizmi istemedik allah allahhhhh neyse sinirlenmeyim ben en iyisi bebemiz olunca gözlerine sokarız baaaaaaaaaaaaaaak oluyormuş deriz okişşşşşşşşşşşşşş

DOĞRU BİZİMDE KADERİMİZ BUYMUŞ...SOKALIM KIZ GÖZLERİNE GÖRSÜNLER BEBİŞİ...:ecrin_bebek:HAYIRLI OLS.. BAK SAYINIZ ÇOĞALMIŞ...KEÇİBOYNUZU İÇİYORMU?

Canım çok sağollll. :1hug: Paylaştığın için. :asigim: Çok güzel bir ailesiniz. Tek eksiğiniz minik bir bebiş. Senin yanında bir bebiş arabası içinde de bebişin olsaydı tam süper olacaktı. İnşallah o da olacak. Günün birinde bizimle o fotoğrafınızı da paylaşacaksın. hihoyyyt

İnşallah nevrommm inşallah:1hug:a.s.

keçi boynuzu kürünü hepiniz deneyin arkadaşlarrrrrrrrrr gerçekten işe yaradı bakınnn rabbim çok büyüksünnnnnnnnnnnn hamdolsun allahımmmmmmmm

offf anca gelebildimm her hamiş için ayrı halay çektim çok yoruldum:teytey:inşallah hiç dinlenemem kızlar:Saruboceq:
yeni hamişler ROSEM ,FİDULYA, AKDAS
hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin siz doğuma gitmeden herkeşşşş burda HAMİŞŞ olsun. AMİNNNNNNN.:Saruboceq:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ŞenizŞeniz

elchin canim anlamadim ben 1 milyondan 20 milyonami firladi en son ne zaman test yapmistiniz tatlim gozunuz aydin geliyor bebisssssss

kızlar ben birazdan gezmeye gideceğim yani bir arkadaşımıza bebek görmeye gideceğiz çok tatlı bir kız sürtünüyümde banada bulaşsın okişşşşşşşşşşşşşş sizin yerinizede severimmm

ilk sperm sayısı 11milyon
ikinci sayı 1milyondan az
şimdiki ise 20 milyonnnn yupppiiiiii:teytey::teytey::teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: Oh ne güzel canım yaaaaaa. İnşallah daha da güzel olacak herşey. Gelecek bebiş tez zamanda. Göz kırpıyor size , yakındır güzel günler. :dance: :hooray: :nazar:

elchin canim anlamadim ben 1 milyondan 20 milyonami firladi en son ne zaman test yapmistiniz tatlim gozunuz aydin geliyor bebisssssss

evet asicim ilk yaptırdık şubat ayında 11.6 milyondu sayı ml de vitamin kullandı eşim 1 ay sonra tekrarlandı tahlil 1 milyondan az yazıyordu kağıtta yıkıldık tabi dr direk tüp bebek demişti ve şimdi 3 aylık kürden sonra sayımız 20 milyonnnnnnnnnnn:teytey:

AKDAŞ,FİDULYA HAMİLE OLDĞUNUZU BİLMİYODUM ÇOK ŞEY KAÇIRMIŞIM HAYIRLI OLSUN:teytey:ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...a.s.

:teytey: :teytey: :teytey: Oh ne güzel canım yaaaaaa. İnşallah daha da güzel olacak herşey. Gelecek bebiş tez zamanda. Göz kırpıyor size , yakındır güzel günler. :dance: :hooray: :nazar:

bende nekadar mutlu oldum anlatamam yaaa eşimin bile sesi çok mutlu geliyordu aşkımm benimmm bebeğimiz gelecek artık buna eminimmm:emir_bebek::emir_bebek: yupppppiiiiiii

Btrklc çok güzelsiniz maşallah.ne güzel sen de eşinde çok gençsiniz oğlanda kocaman maşallah. Küçük mü evlendin .allah bizede nasip kismet etsin böyle bir tabloyu.bu arada kahvaltida süper.

kızlar ben şimdi çıkıyorum okişşşşşşşş akşam gelince hemen damlarımmm ve sonuçların hepsin detaylı yazarımm hepinizi çok seviyorummmmm öptümmm kocaman byeeeeeeeeeeeeeeee

evet asicim ilk yaptırdık şubat ayında 11.6 milyondu sayı ml de vitamin kullandı eşim 1 ay sonra tekrarlandı tahlil 1 milyondan az yazıyordu kağıtta yıkıldık tabi dr direk tüp bebek demişti ve şimdi 3 aylık kürden sonra sayımız 20 milyonnnnnnnnnnn:teytey:

AVRUPA YAKASI DİZİSİNDE PATRON DİYO YA;ÇALIŞIN ÇALIŞIN BENDE SİZE ÖYLE SÖYLEMEK İSTEDİM ÇALIŞIN ÇALIŞINhihoyyyt:nazar:BİZDE KEÇİBOYNUZU DENİYORUZ 1 AY OLDU DAHA İNŞTARALLAH BİZİMKİDE ARTAR.

Btrklc çok güzelsiniz maşallah.ne güzel sen de eşinde çok gençsiniz oğlanda kocaman maşallah. Küçük mü evlendin .allah bizede nasip kismet etsin böyle bir tabloyu.bu arada kahvaltida süper.

ewet canım ben 21 eşim 22 di.dün dr bile kızdı şimdi 36 ya gircem.senin yaşındaki çok kişi şimdi anne oluyor diye.:asigim:.bu arada amin inşallah canım herkeze

Back