Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba ben yeni saylıp yeni sayılmayan biriyima.s.önce vajinsumus bölümündeydim ordan aşılama bölümüne terfi ettim ordanda buraya geldim benim eşimded %3 lük bir oranda morfoloji bozukluğu var iki aşılamam sonuçsuz kaldı 2 yıllıkta evliyim sizlerle konuşursam belki rahatlarım nede olsa aynı şeyleri yaşıyoruz sayılır aranıza alırsanız benide çok mutlu olurum:asigim:
gayecim napalım canım benim onlar söylemekten iğnelemkten nezman vazgeçerler bilmiyorum ama ben duymaktan sıkıldım onu biliyorum sadece ne yapalım hayırlısı bizim içinde bu yazılmış bebeğimiz olduda bizmi istemedik allah allahhhhh neyse sinirlenmeyim ben en iyisi bebemiz olunca gözlerine sokarız baaaaaaaaaaaaaaak oluyormuş deriz okişşşşşşşşşşşşşş
Canım çok sağollll. :1hug: Paylaştığın için. :asigim: Çok güzel bir ailesiniz. Tek eksiğiniz minik bir bebiş. Senin yanında bir bebiş arabası içinde de bebişin olsaydı tam süper olacaktı. İnşallah o da olacak. Günün birinde bizimle o fotoğrafınızı da paylaşacaksın. hihoyyyt
DOĞRU BİZİMDE KADERİMİZ BUYMUŞ...SOKALIM KIZ GÖZLERİNE GÖRSÜNLER BEBİŞİ...:ecrin_bebek:
offf anca gelebildimm her hamiş için ayrı halay çektim çok yoruldum:teytey:inşallah hiç dinlenemem kızlar:Saruboceq:
yeni hamişler ROSEM ,FİDULYA, AKDAS
hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin siz doğuma gitmeden herkeşşşş burda HAMİŞŞ olsun. AMİNNNNNNN.:Saruboceq:
ilk sperm sayısı 11milyon
ikinci sayı 1milyondan az
şimdiki ise 20 milyonnnn yupppiiiiii:teytey::teytey::teytey:
elchin canim anlamadim ben 1 milyondan 20 milyonami firladi en son ne zaman test yapmistiniz tatlim gozunuz aydin geliyor bebisssssss
:teytey: :teytey: :teytey: Oh ne güzel canım yaaaaaa. İnşallah daha da güzel olacak herşey. Gelecek bebiş tez zamanda. Göz kırpıyor size , yakındır güzel günler. :dance: :hooray:
evet asicim ilk yaptırdık şubat ayında 11.6 milyondu sayı ml de vitamin kullandı eşim 1 ay sonra tekrarlandı tahlil 1 milyondan az yazıyordu kağıtta yıkıldık tabi dr direk tüp bebek demişti ve şimdi 3 aylık kürden sonra sayımız 20 milyonnnnnnnnnnn:teytey:
Btrklc çok güzelsiniz maşallah.ne güzel sen de eşinde çok gençsiniz oğlanda kocaman maşallah. Küçük mü evlendin .allah bizede nasip kismet etsin böyle bir tabloyu.bu arada kahvaltida süper.