roay canim biraz msj karisti sperm degerleriniz kacti ve esinin sebebi ne
bencede iyi karar vermisiniz baktiniz olmuyor daha fazla beklemenin anlami yok bence hayirlisi
Hamile arkadaslari ben de kutluyorum.
Bu arada benim ilk asilamam olmadi, sonuc negatifBir kere daha denemeyi dusunuyorum o da olmazsa tup bebek artik.
narencim adetine bir hafta kala ne nasil belirtiler yaşamiştin canim....
Daha önce de bu belirtileri yaşamişmiydin yoksa ilk hamiş olduğun ay mi yaşadin...
çatlatma iğnesi vurunduğun aylarda nasil belitriler yaşadin..
Sen benim durumuma en yakin kişisin hemen hemen ayni şeyleri yaşadik...
şimdi ben merak ettim birden lütfen ayrintili bir şekilde belirtilerini ve vucudunu anlatirmisin adete 1 hafta kala olan hislerini
merhaba kıslar.bugun kan testı yaptırdım cok sukur kan testımde pozıtıf cıktı.
darısı hepınıze ınsallah..
ALLAH IM bu duyguyu herkese nasıp etsın ınsallah..
merhaba kıslar.bugun kan testı yaptırdım cok sukur kan testımde pozıtıf cıktı.
darısı hepınıze ınsallah..
ALLAH IM bu duyguyu herkese nasıp etsın ınsallah..
ben genephone ve pregestani 3 ay kullandim.adetime yakin davul gibi şişerdim.hamile kaldiğim ay o kadar şişmedi karnim.ama adet olurken yaşadiğim tüm belirtileri yaşadim.ama sürekli sağ kasiğimda batma vardi.büyük ihtimalle bebiş sağ yumurtadan gelmiş dedi doktorda.göğüslerim 7 gün kala acimaya başlamişti.aslinda en belirgin belirti benim için neydi biliyormusun ben adet olacağima yakin cinsel açidan çok istekli olurdum .bu defa tam tersi oldu.isteksizlik oldu.ama yinede psikolojiktir dedim ama değilmiş.hayirlisi olsun canim bu ay olmasabile ben senden en kisa zmanda güzel haberi bekliyorum.
meraba arkadaşlar bende sizlerin arsına katılmış bulunuyorum.kontrol için doktora gittik ve eşimde problem çıktı.perm sayısı ve hareketi az çıktı ve ben kendimi çok kötü hissediyorum.sperm sayısı 10 milyon cıktı hızı %20 cıktı bu şekilde sonuçları olan varmı.henüz bir üroloğa görünmdei o yüzden sebep nedir sonuç ne olacak bilmiyoruz.ve bizi nasıl bir durum bekliyor onuda bilmiyorum.ve ben artık normal bir yolla hamile kalacğım ümidini yitiridm.daha çok erken olmasına rağmen.2 bucuk senedir evliyiz bir bucuk sene korunduk
ve sonuç bu şekilde çıktı.kendimi çok kötü hissediyorum kendimi anlatacağım kimse yok daha doğrusu anlatmak istemiyorum.soru dolu gözlerle karşılaşmak istemiyorum.bana bundan sonra bizi ne bekliyor biraz bilgi verirseniz sevinirim.artı istanbul anadolu yakasında maltepe tuzla rasında doktor ve hastane tavsiye edebilirmisiniz.allah bu şekilde bebek isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin.....
Hamile arkadaslari ben de kutluyorum.
Bu arada benim ilk asilamam olmadi, sonuc negatifBir kere daha denemeyi dusunuyorum o da olmazsa tup bebek artik.
merhaba arkadaşlar benide alın aranıza belki bu topik bana iyi gelir çünkü 1. tüpbebek denememde tutunamadı bebişlerim ve negatifle sonuçlandı 1 hafta oldu ve ben gün geçtikçe dahada kötü oluyorum psikolojim alt-üst durumda şu an yazarken bile gözlerim doluyor..........
benim hikayem de şöyle biz 4 yıllık evliyiz 3 senedir istiyoruz bende problem yok eşimde önce varikosel dendi ameliyat oldu fakat değerler de çok fark oluşmadı sayı:12-15milyon,hareket:%20,morfoloji%1 drumuz doğal yoldanda çocoğunuz olabilir dedi ama ben tüpbebek dahil 3 senedir hiç hamile kalamadım şimdi doğal yollara başvurup öyle deneyeceğim ve rabbime sığınacağım :Saruboceq:
yeni anne adaylarını can-ı gönülden kutluyorum rabbim sizler gibi bizlerinde yüzünü güldürür inşallah :Saruboceq:
bilgisayara format atıldı yeni geldi servisten. ancak girebildim canlarım.
kızlar sıkı durunnnnnnnn. HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM. hihoyyyt hihoyyyt allahım dün tekrar test yapıldı ve değer yükseldi.
allahın izniyle 10 gün sonra keseyi görür ve kalp atışlarını da duyarız.sonucu alır almaz sizler için de dua ettim.
allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın .... dularınızı eksik etmeyin kızlar valla vesvese diyeceksiniz ama işte keseyi
görmeden ve kalp atışını duymadan rahat edemiyor insan....
Merhaba arkadaşlar,herkese güzel bir gün dilerim..
Böyle her gün peşpeşe haberler almak ne güzel..
Akdas canım seni çokk tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah:1hug:
Arkadaşlar bir kaç gün önce 3 küçük embriyomla ilgili duygularımı yazmıştım ya.bunu eşimin mailine yollamıştım..Bir kaç gün bakmamış o mailine..Bu gün farketmiş ve bana cevap vermiş..O kadar duygulandım ki..senağlamaGünlüğe de yazacağım daha sonra...
Benim 3 küçük meleğim,
Şimdi annenizin içinde sıcak yuvanızdasınız.
Sizin için çok acılara katlandı, çok zor anlar, umutsuzluklar yaşadı.
O sizi çok seviyor.
O beni de çok seviyor.
Ben hepinizi çok ama çok seviyorum.
Sizler çok şanslı meleklersiniz, çünkü benim Bademim dünyada olabilecek en iyi annedir.
Sizin için katlandığı ve katlanacağı acıları ve zahmetleri bir gün gelecek anlayacaksınız.
Annenizin içinde evimize dönerken ellerini tuttuğumda sizleri ve onu birlikte hissettim.
Gözlerimin önünden minik suretleriniz, bebeklik halleriniz geçti.
Sizleri çok seviyoruz, özlemle bize katılmanızı bekliyoruz.
Sizler benim aşklarımsınız.
Anneniz ise tek ve en büyük Aşkım.
Sizleri çok seviyorum benim tatlı meleklerim...
kizlarrrrrrrrrrrrrr nerelere gittiniz site hic ilerlememis sabah iyi baslamistik nevar neyok keyifler nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?