Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
meraba arkadaşlar bende sizlerin arsına katılmış bulunuyorum.kontrol için doktora gittik ve eşimde problem çıktı.perm sayısı ve hareketi az çıktı ve ben kendimi çok kötü hissediyorum.sperm sayısı 10 milyon cıktı hızı %20 cıktı bu şekilde sonuçları olan varmı.henüz bir üroloğa görünmdei o yüzden sebep nedir sonuç ne olacak bilmiyoruz.ve bizi nasıl bir durum bekliyor onuda bilmiyorum.ve ben artık normal bir yolla hamile kalacğım ümidini yitiridm.daha çok erken olmasına rağmen.2 bucuk senedir evliyiz bir bucuk sene korunduk
ve sonuç bu şekilde çıktı.kendimi çok kötü hissediyorum kendimi anlatacağım kimse yok daha doğrusu anlatmak istemiyorum.soru dolu gözlerle karşılaşmak istemiyorum.bana bundan sonra bizi ne bekliyor biraz bilgi verirseniz sevinirim.artı istanbul anadolu yakasında maltepe tuzla rasında doktor ve hastane tavsiye edebilirmisiniz.allah bu şekilde bebek isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin.....

ya maşallah çok bereketli bir ay olucak iki günde üç hamiş akdaş canım seni de tebrik ederim allahım kucağına almayıda nasip etsin :Saruboceq: ay herkes halay çekip yorulmuş herhal de ne yapalım ben de tek başıma çekerim :teytey::teytey:

aramıza yeni arkadaşlarımız gelmiş hoş gelmişler umarım tez zaman da pembe köşeye transfer olursunuz bizim topiğimiz çok uğurludur a.s.

roay canim biraz msj karisti sperm degerleriniz kacti ve esinin sebebi ne
bencede iyi karar vermisiniz baktiniz olmuyor daha fazla beklemenin anlami yok bence hayirlisi

canım ilk sperm testimizde sperm sayımız 22 milyondu ilaç ve keçi boynuzu ile 48 milyona kadar çıktı ama morfoloji hiç bi zaman yükselmedi yani &2 bile göremedik.Varikosel de yoktu.işte böyle

Hamile arkadaslari ben de kutluyorum.
Bu arada benim ilk asilamam olmadi, sonuc negatif Bir kere daha denemeyi dusunuyorum o da olmazsa tup bebek artik.

canım çok geçmiş olsun umarım ikinci de hamile kalırsın ne yaparsak yapalım nasipten öteye gitmiyor :çok üzgünüm:

ben genephone ve pregestani 3 ay kullandim.adetime yakin davul gibi şişerdim.hamile kaldiğim ay o kadar şişmedi karnim.ama adet olurken yaşadiğim tüm belirtileri yaşadim.ama sürekli sağ kasiğimda batma vardi.büyük ihtimalle bebiş sağ yumurtadan gelmiş dedi doktorda.göğüslerim 7 gün kala acimaya başlamişti.aslinda en belirgin belirti benim için neydi biliyormusun ben adet olacağima yakin cinsel açidan çok istekli olurdum .bu defa tam tersi oldu.isteksizlik oldu.ama yinede psikolojiktir dedim ama değilmiş.hayirlisi olsun canim bu ay olmasabile ben senden en kisa zmanda güzel haberi bekliyorum.

merhaba kıslar.bugun kan testı yaptırdım cok sukur kan testımde pozıtıf cıktı.
darısı hepınıze ınsallah..
ALLAH IM bu duyguyu herkese nasıp etsın ınsallah..

Allah tamamına erdirsin canım,sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim sana a.s.

merhaba kıslar.bugun kan testı yaptırdım cok sukur kan testımde pozıtıf cıktı.
darısı hepınıze ınsallah..
ALLAH IM bu duyguyu herkese nasıp etsın ınsallah..

Canımmmmmmm hoşgeldinnnnn. :dance: :teytey: Ben çıkmıştım yeni gördüm haberini. :lepi: Bekliyorduk ama görmek çok iyi geldi. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bitanem. Dualarımız bütün hamişlerimizle. Şu an senden mutlusu yoktur buna inanırım. Doya doya yaşa mutluluğunu bitanem. Tekrar tebriklerrrrrrrrrrrrr. :teytey: :teytey: :teytey:

canım okudum da belirtilerini.benimkilerle hemen hemen aynı.en ilginci bende de cinsel isteksizlik oldu hala da var .demek ki bu da bir belirti...

Canım aramıza hoşgeldin. Kendini kötü hissetme. Çünkü senin değerlerinden daha düşük arkadaşlar doğal yoldan hamile kaldılar. Önce biraz sakin olmak gerekli. Canını sıkmamak gerekli. Bu konuda güçlerinizi birleştirmelisiniz eşinle. Allahım "ol "derse herşey olur. O yüzden normal yolla hamile kalamayacağım diye düşünme.

Seni listemize ekliyorum. Muhtemel adet tarihini ve eşinin kullandığı ilaç ile kürleri de yazarmısın canım bana. Onları da eklemem lazım.

Buraya bol bol gel. Yalnız değilsin. Hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz. Ama yavaş yavaş hamişler arasında yerimizi alacağız. Göreceksin , sen de bir gün orada olacaksın. :lepi: a.s.

Hamile arkadaslari ben de kutluyorum.
Bu arada benim ilk asilamam olmadi, sonuc negatif Bir kere daha denemeyi dusunuyorum o da olmazsa tup bebek artik.

Canım üzüldüm doğrusu. Ama sen de pek beklemiyordun. Pek ümitli değildin. İnşallah bir dahaki denemeniz pozitif sonuçlanır. Ama senden rica ediyorum , bu denemeye pozitif başla. Olmaz diye düşünme. O zaman negatiflik etkiliyor bence. a.s. Allah senin de meleğini gönderecek. Bak pembe köşemiz nasıl da artıyor her geçen gün. Bir iki hamişi zor çıkarırken , şimdi patır patır çıkıyor maşallah. Bizler de olacağız. Belki doğal yoldan , belki aşılama , belki tüp bebek.. Ama vakti zamanı geldiğinde. Biraz daha sabır güzelim. Allaha emanet ol. a.s.

Canlarım ben çıkıyorum iş yerinden. Akşama görüşürüz inşallah. Allaha emanet olun. Şeniz

benide listeye eklediğin için çok teşekkürler nevrosky'cim inşallah rabbim listedeki herkesin hamiş haberinide yazmağı nasip eder :CüvCüv:

regl günüm ayın 1'i uyguladığım kür yeni başlayacağım keçiboynuzu kürü havuçsuyu domates çorbası e vitamini çinko ve bu konuda öğrendiğim başka şeylerde olabilir senin başka tavsiye edebileceğin birşey varmı ?

canım,bebişin hayırlı uğurlu olur inşallah:) çok sevindim:teytey::teytey::teytey:
endişelerini çok iyi anlıyorum bitanem.bu duygu hamiş olduğunu öğrenen herkeste oluyodur heralde. o telaş,merak bile tatlı ama iyi düşün canım. inşallah iyi olucak herşey! keseyi de görüceksin,kalp atışlarını duyacaksın. sonra hareket ettiğini göreceksin. sırada cinsiyeti var işte, hepsini hepimiz görecez inşallah:CüvCüv::1hug:

senağlama senağlama senağlama gözlerimden akan yaşları görmelisin
çok duygulu çok içten olmuş
okurken bizzat hissettim
innıyorumki Badem cim o küçük melekler Allahın izniyle dünyaya gelecek
ve bukadar umutla sevgiyle bekleyen anne babasını yalnız bırakmayacaklar üzmeyecekler:Saruboceq: :Saruboceq: senağlama

kizlarrrrrrrrrrrrrr nerelere gittiniz site hic ilerlememis sabah iyi baslamistik nevar neyok keyifler nasil

kizlarrrrrrrrrrrrrr nerelere gittiniz site hic ilerlememis sabah iyi baslamistik nevar neyok keyifler nasil

ilerledi ama geride kaldı sanırım sayfalar sistem saati yüzünden hihoyyyt
nasılsın asicim?
benim keyifler iyi gezdim tozdum bugün :lepi:
yarın sabah son ilacımı alıyorum perşembede doktor kontrolüm var sositososito
şimdiden kasıklarım sancıyor sanırım bu defa erkenden olacak yumurtalar :Saruboceq:
bıktı 40 günü bulan adet bekleşmelerinden :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…